Facebooklinkedin
  • HHTEC refraktometret fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er et kvalitetsrefraktometer for vinmagere, der ønsker måle 0-32 Brix (sugar), 0-140 Öchsle eller 0-27 KMW (Baume) med ATC (autometisk temperaturkontrol) for bestemmelse af sukkerholdige væsker så som druesaft og frugtjuice, vin, cider, øl m.v.

    Dette traditionelle Oechsle-Brix refraktometer kan måle på alle sukkerholdige væsker så som frugtsaft, soft-drinks, honing m.m.. Det kan også anvendes til at kontrollere sukkerkoncentrationen i fødevarer og drikkevare, men i alkoholholdige drikke vil målingen ikke være korrekt da alkohol hat et andet brydningsindeks end vand.

    • Måleområder: Brix (sukkermasse): 0 – 32%, Oe: 0 – 140 °, KMW: 0 -25 °
      Målepræcision: Brix: 0.2%, Oe: 2.0 °, KMW: 0.5 °.
      Automatisk temperaturkompensation (10 ℃ ~ 30 ℃;) og kalibreringsskrue  (nulindstilling med deioniseret vand ved 20 °C)
    • Let at bruge. Placer 2-3 dråber prøve på prismet og luk lågert ned og hold refraktometret op mod lyset og se ind i okularet.
    • Præcisionsmåling: Høj kvalitet ved korrekt nul-line instilling (blå/hvid grænse), let at aflæse også i dagslys, justbart øjenstykke for focusindstilling.
    • Mærket HHTEC fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under qualitetskontrol, hvad flere andre fabrikater ikke er. 
    400,00 DKK
  • Et optisk refraktometer beregnet til måling af alkohol indhold ved masse i spiritis, som som snaps, grappa, vodka, whisky, gin, rom, cognac m.v.  Det er ikke anvendeligt til måling af alkoholindhold i vin, cider og øl

    • Måleområde: Alcohol: 0-80% v/v, Målepræcision: Alcohol: 1% v/v
    • Meget let at bruge:. Placer 2-3 dråber prøve på prismet, luk låget, og se gennem okolaret for at aflæse alkoholindholdet i %v/v.
    • Målepræcision: spark skilleline (blå-hvid), let aflæsning selv i dagslys, juster skarphed ved at dreje på okularet.
    • Dette HHTEC refraktometer fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under kvalitetskontrol,
    375,00 DKK
  • Denne flydende TILT densitet- og temperatur-monitor placeres frit i gæringstanken (glasballon, plastflaske, ståltank eller egetønde) og følger on-line via Bluetooth datatransfer fermenteringens forløb over tid.  Ma kan således løbende følge gæringsprocessen på sin mobiltelefon eller iPad via en TILT App som gratis kan downloades.  

    1.300,00 DKK
  • Et længe efterspurgt måleudstyr, der både som håndhold måleudstyr kan anvendes ude i vinmarken og i vineriet til løbende at måle sukker og syre-indhold i druer, most og vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

     

    4.000,00 DKK
  • ATAGO’s digitalet acidometret er en ny mode at måle totalsyre indhold (syretal) på uden dyre og besværlige titreringer. Eneste forberedelsestrin er en 50 x fortynding af frugtjuicen i rent vand inden den direkte måling af syreindholdet påå selve apparatet, men en decimals præsition i g/L eller i % g/100 ml.  Acidometret findes også i en model sannenbygget med et digital refraktometer, de såkaldte BRIX/ACID apparater (se dette på hjemmesiden). Med acidometret følger en minivægt til for for den forudgående 50 ganges fortynding af juice prøver inden måling, Det er måling med forudgående afmålte 50 ml vand i prøveglast at lave en syremåling på under 1 minut, hvilket er betydelig hurtigere oh enklere end gammeldags titreringer. Kun en anden metode er murtigere til syrebestemmelse, ACCUVIN TA Quicktest (se om denne på hjemmesiden.

    ATAGO Brochure om de digitale BRIX/ACID og ACID instrumenter:   Bx Acid Brochure.pdf

    2.500,00 DKK
  • ATAGO’s Brix/Hikari-5 repræsenterer den seneste udvikling inden for håndholdte refraktometre til direkte måling på æbler (ikke saften). Denne håndholdte monitor kan anvendes i frugtplantagen og i vineriet, og kan også måle på æblesaft og cider.   
    Tilsvarende håndholdte refraktometre af samme type fås specifikt til andre typer bær og frugt, f.ks. Brix/Hikari-2 til druer.

    5.000,00 DKK
  • ATAGO er verdens mest avancerede udvikler af refraktometre for professionelle og har et meget stort sortiment af håndholde refraktometre til alverdens anvendelse.
    Inden for specieludstyr til vinmark og vineri, har ATAGO især 3 typer refraktometre  PAL-1, Brix/Acid-2, og Brix/Hikari-2.

    5.000,00 DKK
  • Denne nye franske Winescanner er en nyheds inden for vinsmagning, og kan karakteriseres som en slags elektronisk sommellier. Scanneren foretager en spetrofotemetrisk måling på vinen og data overføres via Bluetooth til mobiltelefon  eller tablet, hvor en MyOeno app viser data på grafisk form.  Vinen smagsprofil kan sensorisk scores og specielle smagsnuancer indkodes. Profilen kan derfeter sammenlignen med vine af lignende profil. Testvinen etikette kan fotograferes, oh vinen indkodes efter land, region, domæne og appellation. 

    950,00 DKK
  • Det perfekte flydevægt-sæt  til vægtfylde målingerne på din most, juice og vin, cider og øl.

    400,00 DKK
  • Digital skevægt fra 0-500 gram, med 0.1 gram interval. Kan stå på bord eller være håndhold, Let at rengøre. Batteridrevet

    250,00 DKK
  • Håndholdt pH Meter, Vandtæt, Præcision ±0.01 pH, Måleområde 0-14 pH, Temperatur sensor ±0.5°C, Komplet kit med kalibreringsbuffre, inklusiv batterier, Automatisk temperaturkontrol ATC. Meget let at kalibrere.
    Dette pH-meter has semi-autometrisk kalibrering. 
    Læs her om veligeholdelse af pH-elektroder: clean pH electrode Milwaukee

    HUSK AT GEMME DINE KALIBRERINGSOPLØSNINGER, DA DE KAN BRUGES OVER LÆNGERE TID, OG KALIBRER DAGLIGT DET FØLSOMME INSTRUMENT

    600,00 DKK
  • Dette digitaler termometer er hygiejning, let at renholde, og simplet i brug.
    Temperaturmålinger er en uundværig ting i et vineri.  Her i en prisbillig udgave.

    150,00 DKK
  • En digital termosensor (termometer), der også fungerer som hygrameter (fugtighedsmåler).
    Følg fugtighedog temperatur i dit vinificeringsrum. 
    Prisbilligt og enkrelt i brug.  Batterier medfølger

    125,00 DKK
  • Dette digitale  termometer og hrgrometer har indbygget hukommelse og en 3 meter lang ledning til sensor for placering på ønskede sted. 
    Til overvågning af fermenteringsrummet. 
    Batterier medfølger. 

    250,00 DKK
  • Et håndhold pH-meter er let at bruge i vineriet til måling af surhedsgrad. 
    Denne kinesiske model er fundet at være en af dee billigste på det internationale marked, men hat trods prisen en høj præcision og med en let semiaumatisk kalibrerinf på 3 pH niveauer.
    Her får man er rigtig billigt, præcist og brugervenligt pH-meter. 

    250,00 DKK
  • Hygejnisk er et infrarødt termometer at foretrække, da det ikke direkte kommer i berøring med vinen, juice eller de gærtanke der bruges.
    Et infrarødt termometer er enkelt i brug, og kan anvendes overalt til måling af temperatur i tanke og fade.

    375,00 DKK
  • Håndholdt digitalt termometer med memory funktion med temperatur sonde på 1 meter lang ledning. Batterier medfølger. Præcision 0.1 grader Celcius i intervallet  – 20 til + 200 grader Celcius

    450,00 DKK
  • Det amerikanske firma Envirologix har udviklet en antistofbaseret hurtigmetoder til analyse for tilstedeværelse af Botrytis cinerea, også kaldet ædelt råd, og druemost.
    Metoden kan enten aflæses visuelt, eller måles semikvantitativt med en scanner.

    300,00 DKK
  • Acidometret fra VinoFerm et forbløffende let at anvende men svær at aflæse isøær til rødvine, Kittet består af et cylinder-måleglas hvori 5 ml prøve afmåles. En Titrator-opløsningen med base tilsat en blåt indikator anvendes ved måling af total syre (TA), og slår om til farveløs i sur opløsning, men bliver mørkeblå ved overskud af base. Syretallet aflæses direkte ud fra det antal ml til Blå titratorvæskre.  Tilsvarende kan frit sulfat måles ved samme kit ved anvendelse af en iod-holdig rød titratoropløsning, men har gange titratormængden med 10 for angivelsen af fri sulfirindhold i g/L.
    En endnu enklere metode til bestemmelse af syretal oh frit sulfit findes i Accuvin QuickTest (se dette).
    En noget vanskeligere men mere præcis bestemmelse kan foretages efter lignende pricipper ved amperimetriske pH og Redox elektroder.
    En mere præcis og akrediterbar bestemmelse er de specifikke enzymatisk spektrofotometriske metoder som udføres med VinoSigns Randox analyser.
    Endvidere udbyder Foss Electric FT-NIR optiske analyser for syre og sulfit, men de ligger i en helt anden priklasse. 

    250,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev