Facebooklinkedin

Analytisk udstyr fra simple teststrimler og testvials, til elektroniske refraktometret og winescannere, udgør ved siden af almindeligt og semiautometrisk titreringsudstyr samt mere avancerede spektrofotometriske og FTIR optiske måleapparater, en vifte af analyseudstyr på store og små vinerier. Vi markedsfører her nogle få udvalgte produkter i den billige ende af scalaen.

 • Randox Monza spektrofotometret er et all-around analyseapparat, der med enzymatiske præcisionanalyser på semi-automatiskl vis kan udfører de fleste typer af vin, cider og ølanalyser, herunder analyser for alkohol/ethanol indhold, total og fri sulfit-indhold, diverse syrer som vinsyre, æblesyre, citronsyre, mælkesyre, glucoronsyre, bestemmelse af glucose og fruktose, sucrose, restsikker, ammonium og organisk amino (YAN), samt visse metaller og mineraler.  Apparatet er bygget til klinisk kemiske analyser og derfor akkrediterbart.  
  Apparratet videresælges grundet ønske om anskaffelse af nyt biosensorudstyr. og FTIR-udstyr. Apparatet er semiautomatisk, og udskriver data-rapporter, samt er forhåndsprogrammeret til alle almindelige most, vin, cider,  og øl-analyser.
  Analysekittene fra Randox har rimelig langtidsholbarhed hvis opbevaret på køl. 

  Randox’s wine analysis program: lt575rfd-wine-testimonial-brochure-sep14-lq
  Randox’s  generalle analyse program: RANDOX LT408-RX-series-Analyser-Overview-SEPT15
  Random Brochurer: RAN_Brochure_RX series Analyser Overview _2017
  Randox Food Analysis: food analysis.pdf
  Randox RX-Analyse apparater: RAN_Brochure_RX series Analyser Overview _2017

  15.000,00 DKK
 • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
  Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
  Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
  Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
  Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
  VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

  25.000,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev