Facebooklinkedin
  • Kvalitets-korkprop fra J. Vigas i Spanien til almindelige vinflasker. Vinpropper (1+1)  44 mm x 23.5 mm,
    Silicone overfladebehandlet med lang holbarhed. .
    Fremstillet med naturkorkskiver i begge ender og med presset granuleret kork i mellemlaget for bedre tæthed..
    NB! Danmarks billigste kvsalitets-korkprop til vinflasker

    1,25 DKK
  • Bordeaux genbrug vinflasker til skrue passrér til ALU-kapster og Novotwist kapsler.
    Der er tale om vaskede genbrugsflasker
    Fås i grøn eller klar.
    Afhentningspris i Hellerup.

    5,00 DKK
  • Vinflasker på 0.5 L er en lidt ualmindelig størrelse, men egner sig rigtig godt til deling for 2 personer.
    Vinflasker til propper.

    6,00 DKK
  • Danmark bedste tilbud til hobby-vinavler parret, vennerne eller venindere., men du skal dog selv skabe indholdet i flasken.
    VinoSigns unikke særtilbud på 50 cL vinflaske med kvalitets korkprop og krympehætte.
    Yderligere særrabat på 10% ved køb 100 sæt
    En 50cL vinflaske er ideel til netop 2 personer med 4 glas ialt á 125 ml.
    Særtilbuddet gælder så længe lager haves

    7,50 DKK 7,00 DKK
  • Sterilfiltrering af op til 20 L vin med PALL kapselfilter 0.2 um (se Gundersens bog side 221)

    • Supor membrane has high flow rates and throughputs, and is ideal for solutions where low protein binding is required. Not recommended for use with some ketones.
    • Built-in prefilter extends filter life when particulate-laden solutions, such as serum-containing media, are processed.
    • Upstream vent prevents vapor lock.
    • Manufactured without the use of adhesives to minimize extractables.
    • Sterilization by gamma irradiation eliminates potential contamination by EtO residuals.

    APPLICATIONS

     
    • Small- to medium-volume sterile filtration
    • Suitable for use with fluids containing dilute proteins, preservatives, or other critical components
    • Sterile filtration of media and buffers
    • Point-of-use filtration for laboratory water

    SPECIFICATIONS

     

    Materials of Construction

    • Filter Media: Supor [hydrophilic polyethersulfone (PES)] membrane
    • Housing, Vent Plug, and Support Material: Polypropylene
    • Sealing Technology: Thermal bonding
    • Filling Bell: Polycarbonate

    Pore Size

    • 0.8/0.2 μm

    Effective Filtration Area

    • 200 cm2

    Dimensions (Nominal)

    • Overall Length: 10.5 cm (4.1 in.)
    • Housing Diameter With Vent: 6.7 cm (2.6 in.)
    • Housing Diameter Without Vent: 5.3 cm (2.1 in.)

    Inlet/Outlet Connections

    • 6.4 – 12.7 mm (1/4 – 1/2 in.) stepped hose barb with filling bell on outlet

    Typical Hold-Up Volume (with 10 psi air purge)

    • ≤ 6 mL

    Maximum Operating Temperature

    • 60 °C (140 °F) at 2.1 bar (210 kPa, 30 psi)

    Maximum Operating Pressure

    • 4.1 bar (410 kPa, 60 psi) at ambient temperature

    Recommended Integrity Test Minimum Bubble Point – Water

    • 3.5 bar (350 kPa, 51 psi)

    Typical Water Flow Rate (1 cp)

    • mL/min at 0.1 bar (10 kPa): 300 mL/min/psi: 207

    Bacterial Retention

    • Lot samples retain a minimum 107 cfu/cm2 of B. diminuta per modified ASTM F838, current revision

    Endotoxin Level

    • < 0.25 EU/mL using Limulus Amoebocyte Lysate (LAL) test

    Biological Safety

    • Passes United States Pharmacopeia (USP) Biological Reactivity Test, In Vivo <88>

    Sterilization

    • Sterilized by gamma irradiation and individually packaged

    TYPE
    Capsule Filter

    USE
    Microfiltration

    APPLICATION
    Sterile Filtration

    SEGMENT
    Sterile Filtration and Clarification

    100,00 DKK
  • Skruelåg ALU-kapsler med lang hals til skruelågsvinflasker. 
    Aluminiumsskruelåg er den den hurtiigste og mest hygiejniske lukkemetode til vinflasker.
    Kapslerne har modsat korkpropper uendelig holdbarhed, men kræver en ALU-kapslingsmaskine for påsætning (f.eks. TENCO  Avvitatrici). ALU-ksapsler er samtidig den billigste lukkemekanisme til vinflasker, og vinder hurtigt ind på korkpropperne, der stiger i pris.

    Rabat 10% ved køb af 100 stk, Rabat 20% ved køb af 1000 stk.

    0,75 DKK
  • En Pupitre anvendes i den sidste del ved fremstilling af mousserende vine med 2. gæring på flaske efter den traditionelle metode. Efter flaskerne har ligget i måneder eller år med gæren i flasken (sur-lie) i en køling vinkælder, hvor gærautolysen langsomt finder sted, skal gæren nu fjernes fra flasken med den såkaldte degorgering.  
    Champagneflaskerne hænger først vandret, drejes efter et bestemt mønster og rejses langsomt vertikalt for at samle gæren i flaskehalsen, inden eventuel halsfrysning og degorgering. Det er derfor vigtigt at hullerne i vinreolen har en helt særlig vinkel og konisk form, hvor flasken i de forskellige trin kan stå fast.

    Disse originale franske antikke pupitre er hjemtaget fra franske vinslotte, efterhånden som den nye computerstyrede gyroteknik vinder frem.  Pupitren er fremstillet i egetra og har sin egen patina.  

    2.500,00 DKK
  • Professionelt manuelt propapparat både til vinkorkpropper og til champagnekorkpropper. Alle  størrelse af flasker kan anvendes.

  • Spørg efter pris og yderligere tekniske detajler.: Telefon 20416249, eller send mail til henrik@vinosigns.dk. 

  • The professional manual corker
    for champagne, beer and cider bottles.
    Processing of champagne corks and wire caps
    (0.75 and 1.5 L)
    Solid high quality design, easy handling
    Comfortable two-lever system
    Hygienic due to the exchangeable four jaws compressor
    Vertically directed precise double guided rod
    Automatic locking of the bottle support

    Advantages:
    • Exchangeable compressor and mouthpiece
    for different cork stoppers and bottle mouth
    • Corker and wiring station
    • ONE TWIST wiring system
    Options:
    • Different compressors and mouthpieces
    • Capping head for crown caps 29 mm

  • Manual capper for roll-on alu caps.
    Manual tool for small quantities
    Basic device with M52 x 1.5 mm standard connection
    for most of the existing capping heads
    Customisable for any type of caps
    Reduced volume for shipping

    Advantages:
    • Constant vertical pressure
    • Easy handling due to the pedal and the crank
    • Accept existing standard capping heads
    Options:
    • Capping head

  • Dette redskabet snører ståltråden på fastgøringsnettet, der holder champagneprop.

    125,00 DKK
  • Krympehætter i plast til vinflasker som forsejler halsen, beskytter proppen og udsmykker flasken.
    Fås er en række farvenuancer, så som vinrød, grøn, sort, guld m.fl.. 
    Mål: 50 mm høj og 30,5 mm i diameter. Monteres med elektrisk hættevarmer (se under udlejning af vinificeringsudstyr), eller med varmeblæser eller en kraftig hårtørrer.

    50,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    100,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    100,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgering).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    100,00 DKK
  • Kapselpåsætter  – 500 kr – model Crown Corker Doc-Evolution fra Enolandia

    Denne robuste kapselpåsætter, gør det meget nemt at sætte bidule kapsler på alle typer af champagneflasker fra 1.5 L, 0.75 L, 0.5 L , 0.375 L og 0.200 L champagneflasker.

    Fremstillet i rødlakeret metal med magnetisk kapselhoved til både 29 mm champagnekapsler oh 26 mm ølkapsler  
    Se hvor let kapslingen foregår på denne demo-video på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=llbyUmIHtys

    500,00 DKK
  • Fastgøringsnet 29.5 mm i toppen 30 mm høj uden topplade anvendes til champagnepropper i plast men kan også anvendes sammen med champagnekorkpropper

     

     

    100,00 DKK
  • Fastgøringsnet til champagnepropper med plade 38 mm – sort eller sølv i toppladen.  Fås også uden topplade til plast champagnepropper.
    Fastgøringsnet til såvel store og små  champagneflasker med champagnepropper i kork eller plast.

    SÆLGES OGSÅ STYKVIS

    150,00 DKK
  • Fastgøringsnet til champagnepropper med plade 38 mm – sort eller sort i toppladen.  Fås også uden topplade til plast champagnepropper, samt med sølv-topplade.
    Fastgøringsnet til såvel store og små  champagneflasker med champagnepropper i kork eller plast.

    SÆLGES OGSÅ STYKVIS

    150,00 DKK
  • Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker.  Samme stativ kan anvendes  ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt).  Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.

    En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen  efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær.  Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.  

    100,00 DKK
  • Denne billige champagneprop i plast kan monteres med hånden, med gummihammer, eller specielt propapparat til plastpropper, der samtidig påsætter fastgøringsnet.

    Disse plastik champagnepropper anvendes specielt til cider, men kan også anvendes til mousserende vine, der ikke skal lagres længe.

    75,00 DKK
  • Ren agglomat champagneprop fra Amorin – 47 x 28 mm er den billigste champagneprop i kork.

    175,00 DKK
  • Kvalitets champagne-korkpropper fra portugisiske AMORIM findes i flere forskellige versioner og dimensioner, både med 1 og 2 lag naturkork mod vinen, samt i forskellige tykkelser fra 26, 29, 29.5 til 30.5 mm i diameter. Alle er overfladebehandlet med silicone.  Erfaring med Ferrari’s blå champagne gulv-propmaskine har vist, at 30.5 mm proppen er lidt for stor både at få ind og ud. Vi har derfor selv valgt at bruge 29.5 mm proppen som standard som Ferrari-champagnecorkeren kan håndtere.  Alle de andre typer AMORIM champagnepropper kan dog skaffes fra Tyskland på efterspørgsel.

     

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    250,00 DKK
  • Champagnepropper fra Amorim er kvalitetskontrollerede højkvalitet kork og agglomat propper.
    Disse propper fås en forskellige serier med 1 og 2 lag naturkork mod vinen, og i en række forskellige formater fra 30.5, 29.5, 29.0, 27.0 til 26,0 mm i diameter.
    Propper fra 29,0 mm i diameter og mindre kan indsætter med almindelige håndbetjente propmaskiner, f.eks. Ferrari Champagne floor corker (den blå model), men også de grænne og røde modeller til almindelige korkrpopper. Champagnepropper på 29.5 og 30.5 mm er vanskelige at indsætter men også vanskelige at aftage, selv med Ferrari Champagne propmaskine (Floor Corker).

    200,00 DKK
  • Polylaminat champagnehætter er den mest prisbillige løsning i forhold til aluminiumshætter.
    Disse  hætter kan fas i 5 farver som hvis på billedet. 

    Polylamminar så vel som aluminiumhætter kan påføres flasker imed hånden, eller mere ensartet med en trykapplikator, der kræver adgang til en gasflaske med tryk, f.eks. en CO2 flaske, som findes i de fleste vinerier.

    After aftale kan leveres med blandede farver efter ønskes og også i mindre antal end 1000 stk med en ekstragebyr.

    Pris: 1 kr/stk – nok de billigste på markedet.

    1.000,00 DKK
  •  Polylamminat så vel som aluminiumhætter kan påføres flasker imed hånden, men mere ensartet med en trykapplikator, der dog kræver adgang til en gasflaske med tryk eller en kompressor.,

    8.500,00 DKK
  • Særbestilling af maxi-champagneflasker på 1.5 L modtages.

  • Champagneflasker af genbrugstypen anbefales generelt ikke – da vægt og kvalitet kan svinge meget med leverancen. 
    Prisen er ved egen afhentning.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    6,00 DKK
  • Champagneflasker til genbrug anbefales general ikke, da de i vægt og kvalitet kan variere meget alt efter leverancen. 

    4,00 DKK
  • Champagneflaske af den tunge gode kvaltet –  til 29 mm til kronekapsel.
    Flaskerne er personligt importeret engro fra Sverige.
    Flasken fås i både grøn, brun og klar udgave.
    Ved køb af hele paller kan opnås betydelige rabatter
    VinoSigns er en af Danmarks billigste ved mindre partier.
    Priserne er ved egen afhentning og forudbestyilling.

    8,50 DKK
  • Champagneflasker til genbrug anbefales general ikke, da de i vægt og kvalitet kan variere meget alt efter leverancen. 

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    6,00 DKK
  • Ferrari Champagne Propmaskine inl. kapsekmodul – model 17425 SF
    Forkromet kæber
    Prop max 30,5 mm.
    Flaskehøjde 23-39 cm.

    Denne blå Champagne floor-corker er fremstillet i Italien hos Ferrari..
    Propmaskinen tager såvel almindelige vinpropper i kork og kunstog, samt champagnepropper i kork op til 29.5 mm.  De største 30.5 mm champagnepropper kan dog med vanskelighed isættes, men vanskelig udtages., og anbefales derfor ikke til denne maskine.

    Denne propmaskine findes også til udlejning – se under udlejning af vinifiseringsudstyr på hjemmesiden

     

     

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    1.200,00 DKK
  • Aliminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høf, 35 mm i diameter i toppen

    200,00 DKK 150,00 DKK
  • Aliminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høf, 35 mm i diameter i toppen

    150,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev