Facebooklinkedin
  • Lalvin S6U rødvinsgær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af rødvin. Rygtet siger at denne gær er i stand til at noget af Rondo-smagen i skandinaviske rødvine. Gæren er ikke særlig udbredt længere sydpå.

    Lalvin S6U gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af S6U gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin, samt til visse frugtvine.  Læs mere om S6U gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin S6U-TM

    Lalvin S6U sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin S6U datesheet her: Lalvin S6U-TM

    1,00 DKK
  • Lalvin Tango-Malbec rødvinsgær er tørgær fremstillet af Lallemande i Canada, der anvendes primært til fremstilling af rødvin. Tango-Malbec gæren anvendes især i Argentina, hvad navnet også siger.

    Lalvin Tango-Malbec gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner i plast-container på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader) for længere tids opbevaring..
    VinoSigns har erfaring i anvendelse af Tango-Msalbec gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin.  Læs mere om Tango-Malbec gærens anvendelse og opbevaring i linket her:  R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    Lalvin Tango-Malbec sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin Tango-Malbec datesheet her: R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    1,00 DKK
  • Lallemand’s Malotabs er  malolaktisk bakterier  i tabletform, velegner især til malolaktisk behandling i egefade, men kan også anvendes ved tankgæring. 
    Malolaktiske bakterier fås normalt enten som flydende kultur eller som granulat, men Lallemand MaloTabs er et tabletformat at malolaktiske bakterier, let at doserer og håndterer.
    Malotabs indeholder Oenococcus Oenie Strain “41”, der kræver pH=3.2 eller højere i vinen.
    Kan tilsættes sekventielt eller parrellelt i gæringsforløbet til tank eller egefad. 

    1.000,00 DKK
  • Viniflora CH-Sparta er malolaktiske bakterier, der er specielt udviklet til at virke ved extremts lavt pH ned til pH=2.9 og ved højt alkoholindhold.
    Det danske firma Chr-Hansen er verdensmestre i bakterier til levnedsmiddelindustrien, 
    Det er formodentlig derfor, de som de første kan tilbyde nye typer af malolaktiske bakterier, der som ViniFlora CH-Spartavirker helt ned til pH=2.9. See også ViniFlora CH-11 som også virker i et sur miljø fra pH=3.0, og ved temperaturer helt ned til 14 grader..
    Ved en malolaktiske behandling  omdannet L-æblesyre enzymatisk til L-mælkesyre ved en såkalt decarboxylering. Den dannede L-mælkesyre har en mildere smag, og en lavere syrestyrke, hvorfor pH stiger ved en malolaktisk behandling, samtidoig med at den harske bitre æblesyre helt eller delvis forsvinger.  Rødvine såvel som hvidvine kan malolaktisk behandles og vil grundet den ofte noget højere æblesyreindhold i druerne her mod nord forbedre vinnene arganoleptiske egenskaber.  Endvifdere vil den dannede mælkesyre fremme skumdannelse i mousserende vine, samt også ofte mildne disse.

    200,00 DKK
  • Viniflora CH-11 er malolaktiske bakterier, der er specielt udviklet til at virke ved lavt pH ned til pH=3.0.
    Det danske firma Chr-Hansen er verdensmestre i bakterier til levnedsmiddelindustrien, 
    Det er formodentlig derfor, de som de første kan tilbyde nye typer af malolaktiske bakterier, der som ViniFlora CH-11virker helt ned til pH=3.0. See også ViniFlora CH-Sparta som virker i ektremt sur miljø fra pH=2.9.
    Ved en malolaktiske behandling  omdannet L-æblesyre enzymatisk til L-mælkesyre ved en såkalt decarboxylering. Den dannede L-mælkesyre har en mildere smag, og en lavere syrestyrke, hvorfor pH stiger ved en malolaktisk behandling, samtidoig med at den harske bitre æblesyre helt eller delvis forsvinger.  Rødvine så vel som hvidvine kan malolaktisk behandles og vil grundet den ofte noget højere æblesyreindhold i druerne her mod nord forbedre vinnene arganoleptiske egenskaber.  Endvifdere vil den dannede mælkesyre fremme skumdannelse i mousserende vine, samt også ofte mildne disse. 

    2.000,00 DKK
  • Viniflora CH-11 er kendetegnet ved at være en syreresistent stamme af Oenococcus Oeni, som er udviklet hos Chr-Hansen, Viniflora CH-11 er ikke tidligere markedsført i Danmark, så Vinosigns er først med at tilbyde denne malolaktiske bakteriestamme 

    Chr-Hansen er et dansk firma, der er blandt verden førende inden for bl.a. bakterier til levedsmiddelindustrien

    200,00 DKK
  • Springer-Oenologie UCLM-S225 gær forhandlet af Fermentis som tærgær, er en unikt god hvidvingærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at være en god glycerol producer, som giver en god mundfylde.  Desuden er gæren adapteret til at virke ved lav temperatur (12-16 grader), og har en ringe SO2 produktion. Det bør være en foretrukket vingær til hvidvin og rosevin, og til basisvin for mousserende vine og cider.

    VinoSigns er eneforhandler i Danmark af Springer-Oenologie gær, der er udviklet i vinlandet Frankrig.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container vilegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    UCLM-S325 forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Hvidvinsgær FT-UCLM-S325-en

    1,00 DKK
  • Lalvin 71B gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine.

    Lalvin 71B gæren kan købes i 500 g vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af 71B gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om 71B gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin 71B .

    Lalvin 71B sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin 71B datesheet her : 71B

    1,00 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet 71B vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

    VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede 71B gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

    Normalt Lalvin 71B gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram…..

    2,00 DKK
  • Et tysk champagnegær velegnet både til hvidvinsgæring og til 2. gæring på flaske, samt til gæring af frugtvin og cider.

    1,00 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 

    1,00 DKK
  • Springer-Oenologie BC103 gær forhandlet af Fermentis som tærgær, er en unikt god fransk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens, .  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det bør være en foretrukket champagnegær til mousserende hvid- og rosevin, og er også velegnet til gæring af basisvin for mousserende vine samt cider.

    VinoSigns er eneforhandler i Danmark af Springer-Oenologie gær, der er udviklet i vinlandet Frankrig.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    BC103 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Champagnegær BC103_Datasheet 

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    1,00 DKK
  • Lalvin DV10 gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine. Gæren får også indkapslet som Proelif gær fra Proenol i Portugal, der grundet indkapslingen ved anvendelse i den 2. mousserende gæring ikke behøver riidling før før fjernes ved halsfrysning og degorgering. DV10 gæren kan købes i 500 g  vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader)  for forlænget holdbarhed. VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af DV10 gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om DV10 gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin DV10 .

    Lalvin DV10 sælger ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se DV10 datesheet her :DV10

    1,00 DKK
  • Kitzinger Champagnegær  i velegnet lille brevpakke med 5 gram for især hobby-vinavlere og hobby-ciderproducers, der står med druer eller frugt til fremstilling af fra 5-50 L mousserende vin eller cider. Fungerer også fint til gæring af almindelig vin og frugtvin.

    25,00 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 2 kr/gram

    Normalt Lalvin DV10 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen..

     

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    2,00 DKK
  • Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
    Yeast-EC1118
    Lalvin EC1118

    1,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev