Facebooklinkedin
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    100,00 DKK
  • “SMART STORE” Classic 31 L ellr 24 L, har de rette mål til at rumme Easy-drainer 16/25 stativet, og samtidig give plads til champagnflasker til halsfrysning i alle 16 rum. 
    SMART STORE bokse i transperant plastik er samtidig fødevaregodkent. Kassen er fremstillet af PP polypropylen, der tåler ned til minus 40 grader.

    Med denne metoden hvor kasssen placeres i bunden af en dybfryser med halsfrysevæsken i binden, er det muligt at degorgere op til 16-24 champagneflasker i timen.

    Om SMART STORE bokse, se denne video: https://www.stark.dk/smart-store-classic-31-transparent-32-l?id=7440-9414866&utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel

    150,00 DKK
  • “SMART STORE” Classic 31 L ellr 24 L, har de rette mål til at rumme Easy-drainer 16/25 stativet, og samtidig give plads til champagnflasker til halsfrysning i alle 16 rum. 
    SMART STORE bokse i transperant plastik er samtidig fødevaregodkent. Kassen er fremstillet af PP polypropylen, der tåler ned til minus 40 grader.

    Med denne metoden hvor kasssen placeres i bunden af en dybfryser med halsfrysevæsken i binden, er det muligt at degorgere op til 16-24 champagneflasker i timen.

    Om SMART STORE bokse, se denne video: https://www.stark.dk/smart-store-classic-31-transparent-32-l?id=7440-9414866&utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel

    140,00 DKK
  • En Pupitre anvendes i den sidste del ved fremstilling af mousserende vine med 2. gæring på flaske efter den traditionelle metode. Efter flaskerne har ligget i måneder eller år med gæren i flasken (sur-lie) i en køling vinkælder, hvor gærautolysen langsomt finder sted, skal gæren nu fjernes fra flasken med den såkaldte degorgering.  
    Champagneflaskerne hænger først vandret, drejes efter et bestemt mønster og rejses langsomt vertikalt for at samle gæren i flaskehalsen, inden eventuel halsfrysning og degorgering. Det er derfor vigtigt at hullerne i vinreolen har en helt særlig vinkel og konisk form, hvor flasken i de forskellige trin kan stå fast.

    Disse originale franske antikke pupitre er hjemtaget fra franske vinslotte, efterhånden som den nye computerstyrede gyroteknik vinder frem.  Pupitren er fremstillet i egetra og har sin egen patina.  

    1.000,00 DKK
  • En Pupitre anvendes i den sidste del ved fremstilling af mousserende vine med 2. gæring på flaske efter den traditionelle metode. Efter flaskerne har ligget i måneder eller år med gæren i flasken (sur-lie) i en køling vinkælder, hvor gærautolysen langsomt finder sted, skal gæren nu fjernes fra flasken med den såkaldte degorgering.  
    Champagneflaskerne hænger først vandret, drejes efter et bestemt mønster og rejses langsomt vertikalt for at samle gæren i flaskehalsen, inden eventuel halsfrysning og degorgering. Det er derfor vigtigt at hullerne i vinreolen har en helt særlig vinkel og konisk form, hvor flasken i de forskellige trin kan stå fast.

    Disse originale franske antikke pupitre er hjemtaget fra franske vinslotte, efterhånden som den nye computerstyrede gyroteknik vinder frem.  Pupitren er fremstillet i egetra og har sin egen patina.  

    2.500,00 DKK
  • Manual capper for roll-on alu caps.
    Manual tool for small quantities
    Basic device with M52 x 1.5 mm standard connection
    for most of the existing capping heads
    Customisable for any type of caps
    Reduced volume for shipping

    Advantages:
    • Constant vertical pressure
    • Easy handling due to the pedal and the crank
    • Accept existing standard capping heads
    Options:
    • Capping head

    26.000,00 DKK
  • Ren agglomat cider- og champagneprop fra Amorin – 47 x 28 mm er den pris-billigste champagneprop i kork.
    VinoSigns kan som direkte importør fra Amorim tilbyde disse TCA testede kvalitetspropper, der er specielt egnet til ciderfremstilling, til landets billigste priser.

    Store rabat opnås ved bulkkøb (<1000 stk), Ring efter tilbud.

    175,00 DKK 150,00 DKK
  • A-brand er Amorim’s bedste champagneprop. Professionelle champagnepropper fra Amorim er kvalitetskontrollerede højkvalitet kork og agglomat propper. Alle Amorim propper er TCA tested.
    Disse propper fås en forskellige serier med 1 og 2 lag naturkork mod vinen, og i en række forskellige formater fra 30.5, 29.5, 29.0, 27.0 til 26,0 mm i diameter.
    Propper fra 29,0 mm i diameter og mindre kan indsætter med almindelige håndbetjente propmaskiner, f.eks. Ferrari Champagne floor corker (den blå model), men også de grænne og røde modeller til almindelige korkrpopper. Champagnepropper på 29.5 og 30.5 mm er vanskelige at indsætter men også vanskelige at aftage, selv med Ferrari Champagne propmaskine (Floor Corker).

    VinoSigns kan som direkte importør fr Amorim tilbyde disse kvalitetspropper til landets laveste priser.

    200,00 DKK 175,00 DKK
  • Vinosigns importere Pelliconi INOX stainless steel  kronekapsler direkte fra fabrikken i Champagneområder i Frankrig. Pellicone kapsler sælges også fra IOC i Epernay.

    INOX kronekapsler fås kun i 1 versioner – metal/silver.

    Ved køb i hele kassermed 5000 stk tilbydes yderligere 10% rabat på 1000 stk prisen
    Ved køb af mindre partier på 100 stk , 200 stl eller 500 stk tillægges 10% på 1000 stk prisen.

    Notice from Pelliconi’s hjemmeside:
    The 29mm single-use crown corks, in steel and aluminium for glass bottles, guarantee the maximum pressure seal and airtightness for a vast range of beverages, both sparkling and still. They are available with special liners compatible with the vinification and fermentation process of Champagne.

    Crown Corks 29mm
    Available in steel – FERYL line (Tinplate) and aluminium – INOXAL line.
    Suitable for bottles undergoing the Champenoise method.
    The available liners have differences in permeability that allow a better control of the ageing process in accordance with the type of wine and with the volume of the bottle.
    MERCURE / SATURNE / NEPTUNE, PVC-Free liner (profile P103) with a physical barrier (oxygen and volatile substances) with an enhanced profile and perfectly compatible with the Obturateur DAP.
    PL, polyethylene liner with excellent organoleptic properties. It eliminates the need for the Obturateur DAP during the aging of sparkling wines according to the “Méthode Traditionelle” by presenting/adding a small container for the wine lees that becomes one part with the liner.

    PELLICONI Feryl-TIN 20180124 TDS-TC29-11 INOXAL PL – ENG

    PELLICONI Stainless steel INOX 20180213 TDS-TC29-13 StainlessPL-ENG[1].pdf

    PELLICONI Feryl-TIN 20180124 TDS-TC29-11 INOXAL PL – ENG

    pelliconi_lineeprodotti_en

    850,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    120,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    120,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    100,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    120,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    120,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgering).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    120,00 DKK
  • Den rustfri Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider der ønskes langtidslagret på flaske over en længere årsrække (<3 år)
    Kapslen er monteret med en løs plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted.

    Crown Caps for Bottles: (Notice from Polsinelli)
    At Polsinelli Enologia we have the best offers possible for purchasing products required for bottling wine, oil and beer. Among these are of course our crown caps, ideal for conserving in bottles any kind of food liquid. The quality of production of these crown sealing caps guarantees excellent conservation for long periods.
    Our crown caps on sale online are designed for a various uses, such as sealing beer bottles or for sealing any other type of liquid. All the materials we use are non-toxic, and thanks to total hermetic sealing there can be no exposure to air, which guarantees the absolute quality of the product.
    Our crown tops for bottling wine for example, have an underlayer made specifically for the conservation of foods and liquids, thus ensuring that tastes and flavours are perfectly preserved over time. Furthermore, using a professional bottle tapping device will guarantee perfect sealing.     The crown taps in our online store come in a number of sizes and colours, so can be used with bottles of various dimensions. Many caps may also be used when boiling foods such as preserves, a necessary procedure to guarantee health safety in edibles.
    In addition, thanks to their strength and stability, the caps are ideal for bottling sparkling wine and for those who prefer beer there are a range of crown caps designed especially for the amber liquid, which are made to resist the pressure exerted by it and to keep it stable and ready for drinking.
    Discover all the online offers on are crown caps at Polsinelli Enologia; among all the various models and sizes you are bound to find the one you need at a more than affordable price.

    200,00 DKK
  • Fødevarergodkendt flasketrykmåler. Kvalitetsflaskemanometer, såkaldt aphorometer, fremstillet i Italien i aluminium. Måler 0-10 bar. Let at monterer ag afmontere. Kan være monteret på liggende flasker,

    Webshoppen er fortsat under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    650,00 DKK
  • Fastgøringsnet 29.5 mm i toppen 30 mm høj uden topplade anvendes til champagnepropper i plast men kan også anvendes sammen med champagnekorkpropper

     

     

    100,00 DKK
  • Fastgøringsnet til champagnepropper med plade 38 mm – sort eller sølv i toppladen.  Fås også uden topplade til plast champagnepropper.
    Fastgøringsnet til såvel store og små  champagneflasker med champagnepropper i kork eller plast.

    SÆLGES OGSÅ STYKVIS

    150,00 DKK
  • Fastgøringsnet til champagnepropper med plade 38 mm – sort eller sort i toppladen.  Fås også uden topplade til plast champagnepropper, samt med sølv-topplade.
    Fastgøringsnet til såvel store og små  champagneflasker med champagnepropper i kork eller plast.

    SÆLGES OGSÅ STYKVIS

    150,00 DKK
  • Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker.  Samme stativ kan anvendes  ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt).  Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.

    En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen  efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær.  Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.  

    100,00 DKK
  • Billedet viser et Fast-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker.  Samme stativ kan anvendes  ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt).  Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.

    En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen  efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 6 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær.  Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.  

    80,00 DKK
  • Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker.  Samme stativ kan anvendes  ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt).  Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.

    En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen  efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær.  Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.  

    300,00 DKK
  • Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker.  Samme stativ kan anvendes  ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt).  Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.

    En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen  efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær.  Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.  

    125,00 DKK
  • Degogeringsjern

    Dette sortlakerede degorgeringsjern NU med sort plasthåndtag (pris 500 kr). Demo-udgaven med træ-  eller porcelænshåndtag med guldkant er NU desværre udsolgt ( discountpris 400 kr). Fremstillet i Danmark for VinoSigns af Nygaard Smedie (Rosenbuen). 
    Der er her tale om verden absolut billigste degorgeringsjern af holdbar og fin kvalitet.
    Degorgering udføres efter 2. gæring på flaske af mousserende vine, hvor gæren ønskes fjernet fra flasken efter riddling og halsfrysning.
    VinoSigns  fremstiller også et rustfrit degorgeringsjern (pris 550 kr), samt sælger højkvalitet flasketrykmålere (aphrometre) importeret fra Italien (pris 600 kr)
    VinoSigns assisterer gerne ved dine første fremstillinger af mousserende vin, og udlåner vinificeringsudstyr til druepresning, filtrering, tapning, kapsling, propning, og etikettering. VinoSigns sælges specialtilbehør til fremstilling af mousserende vine, f.eks. Proenol’s incapsulerede Proelif gær, som ikke kræver riddling før degorgering.
    Vinosign sælger nu også 4 typer Champagnegær: 
    Lalvin DV 10 (Llallemand, Canada), Lalvin EC1118 (Llallemand, Canada), og Fermentis BC S103 (Springer-Oenologie, Frankring)
    Vinosign sælger nu også 2 typer Gærnæring med vitaminer:
    Nutrivit (VinoFerm, Belgien), og Fermaid-K (Brouwland, Belgien).
    VinoSigns sælger nu også Riidling hjælpestoffet: 
    CompactLess – Sekt Klar) (Erbslöh, Tyskland)

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for køb, priser, forsendelse og eventuelle spørgmål. 

    500,00 DKK
  • Degorgeringsjern, rustfrit

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for køb, priser, forsendelse og eventuelle spørgmål. 

    600,00 DKK
  • Denne billige champagneprop i plast kan monteres med hånden, med gummihammer, eller specielt propapparat til plastpropper, der samtidig påsætter fastgøringsnet.

    Disse plastik champagnepropper anvendes specielt til cider, men kan også anvendes til mousserende vine, der ikke skal lagres længe.

    75,00 DKK
  • Kvalitets champagne-korkpropper fra portugisiske AMORIM findes i flere forskellige versioner og dimensioner, både med 1 og 2 lag naturkork mod vinen, samt i forskellige tykkelser fra 26, 29, 29.5 til 30.5 mm i diameter. Alle er overfladebehandlet med silicone.  Erfaring med Ferrari’s blå champagne gulv-propmaskine har vist, at 30.5 mm proppen er lidt for stor både at få ind og ud. Vi har derfor selv valgt at bruge 29.5 mm proppen som standard som Ferrari-champagnecorkeren kan håndtere.  Alle de andre typer AMORIM champagnepropper kan dog skaffes fra Tyskland på efterspørgsel.

     

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    250,00 DKK 225,00 DKK
  • Spagni’s eller Ferrari’s italiensk champagne propmaskiner inklusiv optional kapselmodul – model 17425 SF er et fortrinligt apparat til propning af både vinflasker som champagnepropper 
    Forkromet kæber er at foretrække. Denne nyudviklede model REGINA med det orange budstykke der holder proppen på plads i corkren., er derfor den bedste blå Champagne-floor coker model på markedet, og derfor også lidt dyrere end de ældre modeller. 
    Proptykkelse max 30,5 mm, men det anbefalet kun at bruge propdiamer på 29.5 mm eller 29.0 mm, f.eks. fra Amorim. VinoSign forhandler disse AMORIM champagnepropper og Twin-vinpropper i topkvalitet. 
    Husk proppen skal KUN indsættes in flasken med 20-22 mm af længden
    Flaskehøjde 23-39 cm. Champagne proplængde 44-49 mm.
    BEMÆRK: Fastgøringsnettet påsætter efterfølgende ved at presse på proppens top med et kapselapparat med fastgøringsnettet monteret, og derefter trække i vrideren, men netkanten er under nederste krave på Champagneflaskes.  Visse korte cider og champagnepropper i agglomat (44 mm lange) kan monteres med fastgøringsnet uden brug af kapselmaskine. Spagni har også et specielt apparat til fastgæøring af net, samt andr modeller med sidestillet propapparat og proppresser til net-montering (se på VinoSigns hjemmeside for disse professionell apparater) 

    VinoSigns forhanler kun denne forbedrede model REGINA – og ikke længere den gamle model med vippearm, som kan være vanskeligheder i brug. VinoSigns forhandler også mere professionlle model ler af Champagnepropapparater, som f.eks. Zeuss modellen, også fra Spagni – se denne, 

    YouTube video af champagne propmaskinens anvendelse til almindelige vinkorkpropper: https://www.youtube.com/watch?v=ueBv9vbY4-Q

    YouTube video nr. 1 om denne Italian floor-corker anvendelse som champagne propmaskine; https://www.youtube.com/watch?v=driVmZfvRzA

    YouTube video nr. 2 om Champagnflaske propning – husk proppen isættes kun med 20-24 mm i flaskens hals. Den øvre del skal presses sammen før fastgøringsnet kan monteres: https://www.youtube.com/watch?v=Si2TPo_PtzE

    Denne italienske blå Champagne floor-corker er fremstillet i hos Ferrari/Spagni.
    Propmaskinen tager såvel almindelige vinpropper i kork og kunstog, samt champagnepropper i kork op til 29.5 mm.  De største 30.5 mm champagnepropper kan dog med vanskelighed isættes, men vanskelig udtages., og anbefales derfor ikke til denne maskine.

    Vigtigt: Der anvendes en almindelig kapselnaskine afmonteret den indre fjeder til at sammenpresse toppe af champagneproppen, før fastgøringsnety kan monteres med netvrider:

    Denne propmaskine findes også til udlejning – se under udlejning af vinifiseringsudstyr på hjemmesiden.

    For mere professionelle propningsmaskiner henviser til ELVAmac’s, Ferrari’s og Spagni’s mere professionnele modeller vist på denne hjemmeside.  Kontakt 204216249 for yderligere oplysninger om professionelle manuelle og elektriske propmaskiner både til vinflasker og champagneflasker….

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    1.500,00 DKK
  • Korte Aliminiumshætter til champagneflasker og store ølflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Fås i guld, sælv, hvid, rød og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 90 mm høf, 34 mm i diameter i toppen (Leffe-ølaflaske-typpen)

    25,00 DKK
  • Aliminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høf, 35 mm i diameter i toppen

    250,00 DKK
  • Aliminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høf, 35 mm i diameter i toppen

    200,00 DKK
  • Lange Aluminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høf, 35 mm i diameter i toppen

    200,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev