Facebooklinkedin
  • En automatislk biosensor fra BioLan i Bilbao , Spanien, til hurtig og simpel kontrol af høstede druer for glucoronsyre (Botrytis). Resultatet kan udprintes 

    An automatic biosensor for controlling the quality of incoming grapes with no need for injections for sample preparation: the equipment analyses gluconic acid levels quickly, automatically and simply. The results can also be printed out.

  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    25.000,00 DKK 20.000,00 DKK
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    150,00 DKK
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    150,00 DKK
  • BioWine 700 fra BioLan biosensors i Bilbao, Spanien, er en transportabel lommeformat biosensor, der bruger screen-printede electroder til målinger på under 1 minut af interessante parametre i vin-, cider- og øl- fremstilling, så som æblesyre og glucose både før, under og efter gæringen.
    Måling af æblesyreindholdet før høst, samt under og efter en malolaktisk gæring er en vigtig parameter i kvalitetskontrol ved vinfremstilling.
    Æblesyreindholdet falder dratisk i de sidste uger af modningsprocessen, så en måling af æblesyren i druerne under modningen er en vigtig indikator for rette høststidspunkt.

  • Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien,  til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling. 
    Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.

    The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:

    • Gluconic acid
    • Malic acid
    • Lactic acid
    • Final sugars
    • Sacarose
    • Histamine
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev