Facebooklinkedin

Vejledninger på engelsk om vinificering: 
1.  Monitoring Acids and pH in winemaking: Quick test_Acids Presentation (e-book 1, Mike Miller, USA)
2. Acidity in wine:  Measuring Acids in Wine (Mike Leonardelli, USA)
3. Malolactic fermentation:  Malolactic-Fermentation (e-book 2, Mike Miller, USA)

Powerpoints på engelsk om vinificering: 
1, Monitoring Acids in Winemaking:  monitoracidsph (Powerpoint presentation Mike Miller, USA).

Vejledninger på engelsk om Champagne smagning:
1. Champagne Notebook about sensoric: Champagne Notebook – Sensoric

Vejledninger om dansk lovgivning: 
1. HygiejnevejledningVejledning_nr_ 9236_af_29_april_2014_om_foedevarehygiejne
2. Mærkningsvejledningen: Vejledning om mærkning af vin og spiritus – endelig.pdf
3. Spiritusvejledningen:  Spiritusafgiftsloven – Bekendtgørelse af lov om afgift af spiritus m.m. (spiritusafgiftsloven) – ret.pdf.pdf

Vejledning på dansk om hygiejne i vineriet: 

1. 2korr_Vinpressen_4-2019 (pp 16-21)

Vejledninger på emgelsk om hygiejne i vineriet:
5. Winery Sanitation – Section 1 .pdf (Bruce Zeocklein, USA)
6. Winery Sanitation – Section 2 .pdf (Bruce Zoecklein, USA)
7. Review Pambianchi – Cleaning Agent Performance Evaluation v0.1
8: Review Pambianchi – The Definitive Guide to Washing and Sanitizing Winemaking Equipment 

Powerpoint på engelsk om hygiejne i vineriet samt biofilm
1. WINERY SANITATION – 2011-ts-howe-winery-sanitation (Powerpoint, Patricia Howe)
2. BiofilmsHygiene-150826-DK-final
3. Biofilm-paa-staaloverflader-25-januar-2017
4Cleaning Wineries – fileaccess.cfm  (Cory Marx, USA)

Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev