Facebooklinkedin
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-

    300,00 DKK
  • Denne italienske biosensor Senzytec2 udgør et kvantespring inden for juice, cider, mjød, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er både batteridrevet og let at anvende uden laboratorieerfaring. Det kan også kobles til elforsymingen, og dataoverførsel til computer progren og Excelark er muligt. 
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til ca. 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. kostpris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbudspris, hvis du ønsker at anskaffet dit eget biosensorapparat)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkoholindhold

    300,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev