Facebooklinkedin
  • Quick test MANUAL Accuvin_D-Lactic-Acid Insert

    Youtube Demo video for Accuvin Quick test for D-mælkesyre (kontamineringstest) her.

    500,00 DKK
  • Quick test MANUAL Accuvin_D-Lactic-Acid Insert

    Youtube demovideo for Accuvin Quick test, D-mælkesyre (kontamineringstest) her.

    2.000,00 DKK
  • Quick test MANUAL Accuvin_D-Lactic-Acid Insert

    Youtube demovideo for Accuvin Quick test, D-mælkesyre (kontamineringstest) her.

    1.000,00 DKK
  • Quick test MANUAL Accuvin_D-Lactic-Acid Insert

    Youtube demovideo for Accuvin Quick test, D-mælkesyre (kontamineringstest) her.

    1.500,00 DKK
  • En malolaktisk behandling af most eller vin har virket, hvis dette L-æblesyre testkit kun kan påvise en meget lav eller ingen æblesyre overhovedet i den behandlede prøve.  Testkittet er derfor specifikt beregnet til at påvise om en malolaktisk behandling har virker eller ej. :

    Inkluderet i dette testkit for 25 test er, ud over de 25 teststrips og de 25 store (lange) prøvepipette, yderligere indlagt en lille pose med 2 stk 10 gange fortydingstubes (med grøn låg) samt små 20 ul  prøve pipetter. En prøve fortynding på 10 x foretages ved at overføre en prøv (20 ul) med den lille pipette til fortyndingsrøret (med grønt låg), blande, og derfra udtage den nu 10 x fortyndede prøve med den store pipette, og påsætte denne testprøve til stofpuden på bagsiden af teststrimlen. Efter nogle minutter aflæses farven i det runde felt på modsatte side af strimlen, der sammenholdes med farveskalaen til beholderen på teststrimmel-beholderen eller et medfølgende testkit farveskala-kort, der viser farven ved koncentration af L-æblesyre fra 0 til 500 mg/L (alias 0-0,5 g/L L-æblesyre).
    Det højeste  indhold af L-æblesyre i prøver er karakteriseret ved en mørkviolet farve, og et lavt eller intet indhold af L-æblesyre i prøven svarer til en farveløs eller meget svag violet teststrimmel i det runde aflæsningsfelt.

    Ønskes L-æblesyre indholdet målt i ren most eller færdig vin fremstillet uden en malolaktisk gæring, skal mosten eller vinprøven først fortyndes 10 x, før det er muligt at måle indholdet af L-æblesyre, idet indholdet i most eller vin typisk vil ligge mellem 2- 5 g/L  (0-5000 mg/L) i L-æblesyre-indhold. . Ved at fortynde most eller vinprøven 10 x  nedbringes koncentrationen før analyse til mellem 0-0.5 g /L , som dermed kommer til at ligger inden for kittets måleområde 0-0.5 g/L.  

    Kittet er således specielt beregnet til at se om en malolaktisk gæring har fundet sted i vinen, enten helt spontant eller efter tilsætning af malolaktiske bakterier.  Til danske vine med ofte højt æblesyreindhold anbefales det, at bruge Chr-Hansens CH-Sparta eller CH-11 malolaktisk bakterier , der begge er aktive helt ned ti pH=2.9-3.0 in most eller vin. Alternativt kan most eller vin i stedet afsyres med kalk (calcium carbonat) elle deacide (di-salt metoden), hvor ca. 1 g/L afsyrung typisk vil hæve pH med ca. 0.1 pH enhed. Hvis en færdig vin (f.eks. en rødvin) med pH>3.2 ønskes malolaktisk gæres anbefales det at bruge Lallemand’s Malotaps, som er en tabletbaseret meget stabil version af Oenococcus Oeni bakterier.

    Chr-Hansen Sparta , som kun VinoSigns forhandler. Er det eneste malolaktiske bakteriestamme, der kan anvendes til MLF på syre vine med pH 2.8-3.0., hvilkwt ikke er usædvanligt i Danmark/Skandinavien.

     

     

    1.000,00 DKK
  • En malolaktisk behandling af most eller vin har virket, hvis dette L-æblesyre testkit kun kan påvise en meget lav eller ingen æblesyre overhovedet i den behandlede prøve.  Testkittet er derfor specifikt beregnet til at påvise om en malolaktisk behandling har virker eller ej. :

    Inkluderet i dette testkit for 10 test er, ud over de 10 teststrips og de 10 store (lange) prøvepipette, yderligere indlagt en lille pose med 1 stk 10 gange fortydingstubes (med grøn låg) samt små 20 ul  prøve pipetter. En prøve fortynding på 10 x foretages ved at overføre en prøv (20 ul) med den lille pipette til fortyndingsrøret (med grønt låg), blande, og derfra udtage den nu 10 x fortyndede prøve med den store pipette, og påsætte denne testprøve til stofpuden på bagsiden af teststrimlen. Efter nogle minutter aflæses farven i det runde felt på modsatte side af strimlen, der sammenholdes med farveskalaen til beholderen på teststrimmel-beholderen eller et medfølgende testkit farveskala-kort, der viser farven ved koncentration af L-æblesyre fra 0 til 500 mg/L (alias 0-0,5 g/L L-æblesyre).
    Det højeste  indhold af L-æblesyre i prøver er karakteriseret ved en mørkviolet farve, og et lavt eller intet indhold af L-æblesyre i prøven svarer til en farveløs eller meget svag violet teststrimmel i det runde aflæsningsfelt.

    Ønskes L-æblesyre indholdet målt i ren most eller færdig vin fremstillet uden en malolaktisk gæring, skal mosten eller vinprøven først fortyndes 10 x, før det er muligt at måle indholdet af L-æblesyre, idet indholdet i most eller vin typisk vil ligge mellem 2- 5 g/L  (0-5000 mg/L) i L-æblesyre-indhold. . Ved at fortynde most eller vinprøven 10 x  nedbringes koncentrationen før analyse til mellem 0-0.5 g /L , som dermed kommer til at ligger inden for kittets måleområde 0-0.5 g/L.  

    Kittet er således specielt beregnet til at se om en malolaktisk gæring har fundet sted i vinen, enten helt spontant eller efter tilsætning af malolaktiske bakterier.  Til danske vine med ofte højt æblesyreindhold anbefales det, at bruge Chr-Hansens CH-Sparta eller CH-11 malolaktisk bakterier , der begge er aktive helt ned ti pH=2.9-3.0 in most eller vin. Alternativt kan most eller vin i stedet afsyres med kalk (calcium carbonat) elle deacide (di-salt metoden), hvor ca. 1 g/L afsyrung typisk vil hæve pH med ca. 0.1 pH enhed. Hvis en færdig vin (f.eks. en rødvin) med pH>3.2 ønskes malolaktisk gæres anbefales det at bruge Lallemand’s Malotaps, som er en tabletbaseret meget stabil version af Oenococcus Oeni bakterier.

    Chr-Hansen Sparta , som kun VinoSigns forhandler. Er det eneste malolaktiske bakteriestamme, der kan anvendes til MLF på syre vine med pH 2.8-3.0., hvilkwt ikke er usædvanligt i Danmark/Skandinavien.

     

     

    500,00 DKK
  • En malolaktisk behandling af most eller vin har virket, hvis dette L-æblesyre testkit kun kan påvise en meget lav eller ingen æblesyre overhovedet i den behandlede prøve.  Testkittet er derfor specifikt beregnet til at påvise om en malolaktisk behandling har virker eller ej. :

    Inkluderet i dette testkit for 100 test er, ud over de 100 teststrips og de 100 store (lange) prøvepipette, yderligere indlagt en lille pose med 10 stk 10 ganges fortydingstubes (med grøn låg) samt små 20 ul  prøve pipetter. En prøve fortynding på 10 x foretages ved at overføre en prøv (20 ul) med den lille pipette til fortyndingsrøret (med grønt låg), blande, og derfra udtage den nu 10 x fortyndede prøve med den store pipette, og påsætte denne testprøve til stofpuden på bagsiden af teststrimlen. Efter nogle minutter aflæses farven i det runde felt på modsatte side af strimlen, der sammenholdes med farveskalaen til beholderen på teststrimmel-beholderen eller et medfølgende testkit farveskala-kort, der viser farven ved koncentration af L-æblesyre fra 0 til 500 mg/L (alias 0-0,5 g/L L-æblesyre).
    Det højeste  indhold af L-æblesyre i prøver er karakteriseret ved en mørkviolet farve, og et lavt eller intet indhold af L-æblesyre i prøven svarer til en farveløs eller meget svag violet teststrimmel i det runde aflæsningsfelt.

    Ønskes L-æblesyre indholdet målt i ren most eller færdig vin fremstillet uden en malolaktisk gæring, skal mosten eller vinprøven først fortyndes 10 x, før det er muligt at måle indholdet af L-æblesyre, idet indholdet i most eller vin typisk vil ligge mellem 2- 5 g/L  (0-5000 mg/L) i L-æblesyre-indhold. . Ved at fortynde most eller vinprøven 10 x  nedbringes koncentrationen før analyse til mellem 0-0.5 g /L , som dermed kommer til at ligger inden for kittets måleområde 0-0.5 g/L.  

    Kittet er således specielt beregnet til at se om en malolaktisk gæring har fundet sted i vinen, enten helt spontant eller efter tilsætning af malolaktiske bakterier.  Til danske vine med ofte højt æblesyreindhold anbefales det, at bruge Chr-Hansens CH-Sparta eller CH-11 malolaktisk bakterier , der begge er aktive helt ned ti pH=2.9-3.0 in most eller vin. Alternativt kan most eller vin i stedet afsyres med kalk (calcium carbonat) elle deacide (di-salt metoden), hvor ca. 1 g/L afsyrung typisk vil hæve pH med ca. 0.1 pH enhed. Hvis en færdig vin (f.eks. en rødvin) med pH>3.2 ønskes malolaktisk gæres anbefales det at bruge Lallemand’s Malotaps, som er en tabletbaseret meget stabil version af Oenococcus Oeni bakterier.

    Chr-Hansen Sparta , som kun VinoSigns forhandler. Er det eneste malolaktiske bakteriestamme, der kan anvendes til MLF på syre vine med pH 2.8-3.0., hvilkwt ikke er usædvanligt i Danmark/Skandinavien.

     

     

    2.000,00 DKK
  • En malolaktisk behandling af most eller vin har virket, hvis dette L-æblesyre testkit kun kan påvise en meget lav eller ingen æblesyre overhovedet i den behandlede prøve.  Testkittet er derfor specifikt beregnet til at påvise om en malolaktisk behandling har virker eller ej. :

    Inkluderet i dette testkit for 50 test er, ud over de 50 teststrips og de 50 store (lange) prøvepipette, yderligere indlagt en lille pose med 5 stk 10 gange fortydingstubes (med grøn låg) samt små 20 ul  prøve pipetter. En prøve fortynding på 10 x foretages ved at overføre en prøv (20 ul) med den lille pipette til fortyndingsrøret (med grønt låg), blande, og derfra udtage den nu 10 x fortyndede prøve med den store pipette, og påsætte denne testprøve til stofpuden på bagsiden af teststrimlen. Efter nogle minutter aflæses farven i det runde felt på modsatte side af strimlen, der sammenholdes med farveskalaen til beholderen på teststrimmel-beholderen eller et medfølgende testkit farveskala-kort, der viser farven ved koncentration af L-æblesyre fra 0 til 500 mg/L (alias 0-0,5 g/L L-æblesyre).
    Det højeste  indhold af L-æblesyre i prøver er karakteriseret ved en mørkviolet farve, og et lavt eller intet indhold af L-æblesyre i prøven svarer til en farveløs eller meget svag violet teststrimmel i det runde aflæsningsfelt.

    Ønskes L-æblesyre indholdet målt i ren most eller færdig vin fremstillet uden en malolaktisk gæring, skal mosten eller vinprøven først fortyndes 10 x, før det er muligt at måle indholdet af L-æblesyre, idet indholdet i most eller vin typisk vil ligge mellem 2- 5 g/L  (0-5000 mg/L) i L-æblesyre-indhold. . Ved at fortynde most eller vinprøven 10 x  nedbringes koncentrationen før analyse til mellem 0-0.5 g /L , som dermed kommer til at ligger inden for kittets måleområde 0-0.5 g/L.  

    Kittet er således specielt beregnet til at se om en malolaktisk gæring har fundet sted i vinen, enten helt spontant eller efter tilsætning af malolaktiske bakterier.  Til danske vine med ofte højt æblesyreindhold anbefales det, at bruge Chr-Hansens CH-Sparta eller CH-11 malolaktisk bakterier , der begge er aktive helt ned ti pH=2.9-3.0 in most eller vin. Alternativt kan most eller vin i stedet afsyres med kalk (calcium carbonat) elle deacide (di-salt metoden), hvor ca. 1 g/L afsyrung typisk vil hæve pH med ca. 0.1 pH enhed. Hvis en færdig vin (f.eks. en rødvin) med pH>3.2 ønskes malolaktisk gæres anbefales det at bruge Lallemand’s Malotaps, som er en tabletbaseret meget stabil version af Oenococcus Oeni bakterier.

    Chr-Hansen Sparta , som kun VinoSigns forhandler. Er det eneste malolaktiske bakteriestamme, der kan anvendes til MLF på syre vine med pH 2.8-3.0., hvilkwt ikke er usædvanligt i Danmark/Skandinavien.

     

     

    1.500,00 DKK
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev