In Stock

Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien,  til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling. 
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.

The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:

  • Gluconic acid
  • Malic acid
  • Lactic acid
  • Final sugars
  • Sacarose
  • Histamine

Beskrivelse

Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien,  til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling. 
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis-svampe kontaminering af druer.

The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:

  • Gluconic acid
  • Malic acid
  • Lactic acid
  • Final sugars
  • Sacarose
  • Histamine

Tilmeld nyhedsbrev