15.000,00 DKK

In Stock

Randox Monza spektrofotometret er et all-around analyseapparat, der med enzymatiske præcisionanalyser på semi-automatiskl vis kan udfører de fleste typer af vin, cider og ølanalyser, herunder analyser for alkohol/ethanol indhold, total og fri sulfit-indhold, diverse syrer som vinsyre, æblesyre, citronsyre, mælkesyre, glucoronsyre, bestemmelse af glucose og fruktose, sucrose, restsikker, ammonium og organisk amino (YAN), samt visse metaller og mineraler.  Apparatet er bygget til klinisk kemiske analyser og derfor akkrediterbart.  
Apparratet videresælges grundet ønske om anskaffelse af nyt biosensorudstyr. og FTIR-udstyr. Apparatet er semiautomatisk, og udskriver data-rapporter, samt er forhåndsprogrammeret til alle almindelige most, vin, cider,  og øl-analyser.
Analysekittene fra Randox har rimelig langtidsholbarhed hvis opbevaret på køl. 

Randox’s wine analysis program: lt575rfd-wine-testimonial-brochure-sep14-lq
Randox’s  generalle analyse program: RANDOX LT408-RX-series-Analyser-Overview-SEPT15
Random Brochurer: RAN_Brochure_RX series Analyser Overview _2017
Randox Food Analysis: food analysis.pdf
Randox RX-Analyse apparater: RAN_Brochure_RX series Analyser Overview _2017

Se denne Video om Randox Æblesyretest (Malic Acid): 

Beskrivelse

En semiautomatisk professionelt  spektrofotometer fra Randox, der kan foretage et stor udvalg af vinanalyser med meget stor præcision. Baseret på enzymatiske analyse-kit fra Randox, men kan også måle med analysekits fra Unitech Scientific i USA, og Vintessentials i Australien, m.fl.

Apparatet er en brugt demo-model, der videresælges til langt under udsalgsprisen.
Der gives 6 måneders brugsgaranti.

Særdeles velegnet til præcise alkohol (ethanol)-analyser på alle typer drikkevarer, vin, øl, cider etc.   Videresælges grundet nyanskafffet biosensorudstyr og ønske om mere biosensor udstyr.

Se video om Randox Monza udstyret her:

Tilmeld nyhedsbrev