Sort By:
View:
  • Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
    Yeast-EC1118
    Lalvin EC1118

    1,00 DKK
  • Lalvin ØKO EC1118 gær forhandles som økologisk tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Datasheet om OKØ EC1118 champagne-, cider- , frugtvin og hvidvinsgær:
    EC1118 øko specification
    Lalvin ØKO EC1118
    EC1118 organic

    1,25 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 2 kr/gram

    Normalt Lalvin DV10 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen..

     

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    2,00 DKK
  • Kitzinger Champagnegær  i velegnet lille brevpakke med 5 gram for især hobby-vinavlere og hobby-ciderproducers, der står med druer eller frugt til fremstilling af fra 5-50 L mousserende vin eller cider. Fungerer også fint til gæring af almindelig vin og frugtvin.

    25,00 DKK
  • Lalvin DV10 gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine. Gæren får også indkapslet som Proelif gær fra Proenol i Portugal, der grundet indkapslingen ved anvendelse i den 2. mousserende gæring ikke behøver riidling før før fjernes ved halsfrysning og degorgering. DV10 gæren kan købes i 500 g  vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader)  for forlænget holdbarhed. VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af DV10 gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om DV10 gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin DV10 .

    Lalvin DV10 sælger ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se DV10 datesheet her :DV10

    1,00 DKK
  • Springer-Oenologie BC103 gær forhandlet af Fermentis som tærgær, er en unikt god fransk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens, .  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det bør være en foretrukket champagnegær til mousserende hvid- og rosevin, og er også velegnet til gæring af basisvin for mousserende vine samt cider.

    VinoSigns er eneforhandler i Danmark af Springer-Oenologie gær, der er udviklet i vinlandet Frankrig.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    BC103 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Champagnegær BC103_Datasheet 

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    1,00 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 

    1,00 DKK
  • Et tysk champagnegær velegnet både til hvidvinsgæring og til 2. gæring på flaske, samt til gæring af frugtvin og cider.

    1,00 DKK
  • Økologisk vingør (Erbslöh Bio) sælges i afvejede mængder og leveres i hygiejninske fødevaregodkendte plastik dåser med skruelåg. 

    Datablad for Erbslöh: oenoferm_bio-technical_data_sheet-english-erbsloeh-009

    1,25 DKK
  • Lalvin BioDiva (Torulaspora delbrueckii) er en specialgær til fremstilling af cider frugt- og bær. BioDiva kan fint anvendes også sammen med Lalvin ICV D254 gær. BioDiva fremmer esterdannelse,  og giver bedre aroma og mundtfylde.  En ideelle gærtype til frugtcider produktion.
    Se specifikationer om BioDiva : BIODIVA TDS.pdf

    1,00 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet 71B vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

    VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede 71B gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

    Normalt Lalvin 71B gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram…..

    2,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev