-
Biowine 3000 – er NYESTE bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modningsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.
Biosensoren kasn også måle fermenterbar sukker (glucose+fruktose) (RESTSUKKER)Se Biowine 300 brochuren – den ældre model (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE3000 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE3000 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars (fermenting sugar)
- Sachharose
- Histamine
0,00 DKK -
Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.Se Biowine 300 brichuren (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars
- Sacarose
- Histamine
87.500,00 DKK