Sort By:
View:
  • Vinfejl duftsættet indeholder 12 forskellige dufte typiske for de fejl der kan opstå i vin, så som eddikestik (acidobacter), bøkser (svovlforbindelser som svovlbrinte, diethyl-sulfid og mercaptoethanol), brett (Brettanomyces), botrytis  (Botrytis cinerea), propsmag (Trikloanisol), m.fl.
    Udover duftstofferne indeholder sættet en guidebog, der fortæller om hvordan fejlene opstår i vinen, samt om forbyggelse og/eller behandling af fejlen.
    Sættet er indpakket i en flot stofombundet æske. 
    De 12 duftstoffer karakteriserer følgende dufte:
    Vegetabilsk, rådne æbler, eddike, lim, sæbe, svovl, rådne æg, løg, blomkål, hest, muggen/jordet og kork.

    750,00 DKK
  • FermTech fremstiller den vintyv i plexiglas med lukkeventil i binden, i forskellige længder. Den korte udgave egner sig til 5 Liters (1 Gallon) glasbalonner og Blue Cap flasker fra 1-5 L., mens den  lange udgave passer til ståltanke, egefade, 10 og 25 L PET flasker, samt vinbalonner i diverse størrelse.

    125,00 DKK
  • FermTech fremstiller den vintyv i plexiglas med lukkeventil i binden, i forskellige længder. Den korte udgave egner sig til 5 Liters (1 Gallon) glasbalonner og Blue Cap flasker fra 1-5 L., mens den  lange udgave passer til ståltanke, egefade, 10 og 25 L PET flasker, samt vinbalonner i diverse størrelse.

    150,00 DKK
  • Et optisk refraktometer beregnet til måling af alkohol indhold ved masse i spiritis, som som snaps, grappa, vodka, whisky, gin, rom, cognac m.v.  Det er ikke anvendeligt til måling af alkoholindhold i vin, cider og øl

    • Måleområde: Alcohol: 0-80% v/v, Målepræcision: Alcohol: 1% v/v
    • Meget let at bruge:. Placer 2-3 dråber prøve på prismet, luk låget, og se gennem okolaret for at aflæse alkoholindholdet i %v/v.
    • Målepræcision: spark skilleline (blå-hvid), let aflæsning selv i dagslys, juster skarphed ved at dreje på okularet.
    • Dette HHTEC refraktometer fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under kvalitetskontrol,
    375,00 DKK
  • HHTEC refraktometret fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er et kvalitetsrefraktometer for vinmagere, der ønsker måle 0-32 Brix (sugar), 0-140 Öchsle eller 0-27 KMW (Baume) med ATC (autometisk temperaturkontrol) for bestemmelse af sukkerholdige væsker så som druesaft og frugtjuice, vin, cider, øl m.v.

    Dette traditionelle Oechsle-Brix refraktometer kan måle på alle sukkerholdige væsker så som frugtsaft, soft-drinks, honing m.m.. Det kan også anvendes til at kontrollere sukkerkoncentrationen i fødevarer og drikkevare, men i alkoholholdige drikke vil målingen ikke være korrekt da alkohol hat et andet brydningsindeks end vand.

    • Måleområder: Brix (sukkermasse): 0 – 32%, Oe: 0 – 140 °, KMW: 0 -25 °
      Målepræcision: Brix: 0.2%, Oe: 2.0 °, KMW: 0.5 °.
      Automatisk temperaturkompensation (10 ℃ ~ 30 ℃;) og kalibreringsskrue  (nulindstilling med deioniseret vand ved 20 °C)
    • Let at bruge. Placer 2-3 dråber prøve på prismet og luk lågert ned og hold refraktometret op mod lyset og se ind i okularet.
    • Præcisionsmåling: Høj kvalitet ved korrekt nul-line instilling (blå/hvid grænse), let at aflæse også i dagslys, justbart øjenstykke for focusindstilling.
    • Mærket HHTEC fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under qualitetskontrol, hvad flere andre fabrikater ikke er.

      Beskriveles på engelsk;  

    This unit is great for the testing of Fruits, Vegetables and Grasses, Wine or Beer makers and for the maintenance of CNC Coolants (Soluble Oils, Semi-Synthetics, Neo-Synthetics and Synthetics) and Water Soluble Drawing & Stamping Compounds, Electroplate profession. 

    The RHB-32-K ATC has a built-in automatic temperature Compensation system.   

    Fruits, Vegetables and Grasses: This unit will help you monitor the sugar levels of your crops, plants and trees. A valuable tool to help determine if it’s the right time for harvest or you need to alter your plant food. Take this item with you to your local farmer’s market and buy the best quality!  Check out our Garlic Press to help aid in juice extraction.   Metalworking Fluids: Help maintain your coolant levels to improve finishes, extend tool life , elongate your coolant life and save you money!  Excellent for Soluble Oils, Semi-Synthetics, and Synthetics!  This is the unit that is used around the world at Boeing, Airbus, Ford Motor Company, Toyota, West Coast Choppers and other manufacturer’s big and small.   

    Beer & Wine: Use the Brix readings to get your wort  sugars and help to determine your finished alcohol readings (use in conjunction with a hydrometer).       

    Measuring Range: 0-32%Brix  0-140oOe   0-25o KMW Babo Resolution 

    Factor: 0.2%Brix  1.0oOe  0. 2o KMW Babo Compensation temperature range: 10°C-30°C 

    Calibration: zero calibration with water at 20°C

    450,00 DKK
  • Lyza 5000 er et FTIR baseret multianalytisk måleapparat til most, vin, cider, øl, og spiritus.

    Se brochuren her: Lyza_5000_Wine-150-Cragg-Stuart
    Læs mere om Lyza 5000 instrumentert på Anton-Paar’s hjemmeside: FTIR wine analyzer: Lyza 5000 Wine : Anton-Paar.com
    Læs min artikel i Vinpressen Dec 2019 om “Analysudstyr og Analysemetoder”: 
    C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret

    Dette apparat måler ved NIR spektroskopi en lang række af stoffer  i vin, cider, most, øl m.v. på få minutter.

    Ethanol [%v/v] 0 to 14 0.02 0.1
    Fructose  [g/L] 0 to 6 0.35 0.5
    Fructose [g/L] 6 to 50 0.35 2.5
    Fructose [g/L] 50 to 160 0.35 5.5
    Glucose  [g/L] 0 to 6 0.2 0.5
    Glucose  [g/L] 6 to 50 0.2 2
    Glucose  [g/L] 50 to 160 0.2 4
    Titratable acidity [g/L] 2 to 12 0.1 0.55
    Volatile acids [g/L] 0 to 1.5 0.02 0.12
    Malic acid [g/L] 0 to 7 0.06 0.55
    Tartaric acid [g/L] 1 to 9 0.06 0.6
    Lactic acid [g/L] 0 to 2 0.05 0.3
    pH DAII 3 to 4 0.01 0.08
    Density [g/mL] 0.99 to 1.12 0.0002 0.001
    Must weight5 °Brix -2 to 29 0.05 0.25
    Extract [g/L] 0 to 350 0.4 2.0
    Glycerol [g/L] 0 to 10 0.1 0.5
    Yeast assimilable nitrogen [mg/L] 0 to 300 4 35

    Wine

     

    Parameter  Units Range Repeatability (s.d.)1 RMSEP2
    Ethanol [%v/v] 6 to 20 0.02 0.1
    Fructose  [g/L] 0 to 6 0.2 0.45
    Fructose [g/L] 6 to 160 0.5 2.0
    Glucose  [g/L] 0 to 3 0.2 0.45
    Glucose  [g/L] 3 to 150 0.5 1.5
    Titratable acidity [g/L] 2 to 12 0.02 0.35
    Volatile acids [g/L] 0 to 1.5 0.02 0.12
    Malic acid [g/L] 0 to 7 0.05 0.45
    Tartaric acid [g/L] 0 to 5 0.05 0.35
    Lactic acid [g/L] 0 to 3 0.05 0.30
    pH 3 to 4 0.01 0.08
    Density [g/mL] 0.98 to 1.1 0.0002 0.001
    Extract [g/L] 0 to 350 0.3 2.0
    Glycerol [g/L] 0 to 25 0.2 1.0
     
    Minimum sample volume 15 mL
    Measurement time per sample3 42 seconds
    Cell type 12-bounce ATR ZnSe flow-through cell
    Dimensions (L x W x H) 450 mm x 340 mm x 240 mm (17.7 in x 13.4 in x 9.4 in)
    Cell temperature control Peltier element, Stability ±0.005 °C, Accuracy ±0.03 °C
    Power supply AC 100 to 240 V; 47 to 63 Hz; DC 24V, 3A
    Weight 15.2 kg (33.5 lbs)
    Communication interfaces
    • 5 x USB
    • RS-232
    • CAN
    • HDMI
    • Ethernet
    • Bluetooth®4
    • WiFi4
    Display 10.1 in PCAP touchscreen
    TFT WXGA (1280 Px x 800 Px)

    1 Repeatability as mean standard deviation according to ISO 5725, using a set of representative wines
    2 Root mean square error of prediction for a set of representative wines; under ideal conditions
    3 After temperature equilibration
    4 Via external WiFi/Bluetooth® dongle
    5 Available units: °Brix, SG, °Oe, °KMW, °Baumé, g/L

    Se nedenstående link for yderlige dokumntation: 
    Anton-Paar XDLIA022EN_B_ApplFlash_Your_samples_in_our_focusANTON PAAR – Analyseur de vin FTIR : Lyza 5000 Wine : Anton-Paar.co

    Præsentation af Anton Paar instrumentsa: 
    https://www.youtube.com/channel/UCgxEHey80E4gWjQlnK10ncQ?sub_confirmation=1

    350.000,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev