Sort By:
View:
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    SE brochurernne her: 
    TECTRONIC – 1330082678vinoen TECTRONIC – sz2en
    TECTRONIC – 1330082678vinoen

    25.000,00 DKK
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    25.000,00 DKK
  • Denne italienske biosensor Senzytec2 udgør et kvantespring inden for juice, cider, mjød, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er både batteridrevet og let at anvende uden laboratorieerfaring. Det kan også kobles til elforsymingen, og dataoverførsel til computer progren og Excelark er muligt. 
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til ca. 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. kostpris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbudspris, hvis du ønsker at anskaffet dit eget biosensorapparat)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkoholindhold

    350,00 DKK
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-

    350,00 DKK
  • Denne meget simple teststrimmel immunostick kvalitative test for Botrytis er billig og simpel i brug. Testsystemmet er baseret på specifikke antistoffer og et et såkaldt immunostick immunoassay.
    Firmaet EnviroLogix udvikler og fremstiller en lang række immunoassays af lignende type, og har også en reader, der kan gøre testen mere kvantitativ.
    Ønskes mere kvantitative Botrytis test, henvises til Biosensor BioWine 500 og BioWine 300 analyserne, som er vist under Analyseudstyr. 

    3.000,00 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    250,00 DKK
  •  Winescan S02 apparat kan ikke købes hos VinoSigns , men vi rådgiver gerne om anskaffelse af analyseudstyr til vinerier og ciderier.

    VinoSigns udbyder i samarbejde med svenske Flädie WineLab & Analysis (Flädie Mat og Vingård, Bjärred, Skåne, Sverige) multidata druemost- og vinanalyser udført på et moderne WineScanTM SO2  apparat. (se nærmere på hjemmesiden under menuen “Analaysesevice” 

    For en oversigt over tilgængeligt analyseudstyr til Vin og cider se gerne mine to ooversigtsartikler om Vin- og Cideranalyser i Vinprerssen:

    C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret
    C.-H. Brogren – Analyser – Del 2 – Vinpressen_2020_1_pp22-26.pdf

    Apparatet på Flädie Vingård i Sverige er f.eks.  kalibreret til at måle ialt 14 analytiske parametre, inkl. frit og total sulfit:

    1. Densitet (D) i g/ml
    2. Alkohol (ALC) i %vol
    3. Reducerende sukker -glucose/fructose (RS) i g/l
    4. Surhedsgrad pH
    5. Total syre (TA) i g/L som vinsyre
    6. Vinsyre (TartA) i g/L
    7. Æblesyre (MA) i g/L
    8. Mælkesyre (LA) i g/l
    9. Citronsyre (CA) i g/l
    10. Flygtige syrer, primært eddikesyre (VA) i g/L
    11. Glycerol (GLY) i g/L
    12. FolinC indeks (FI)
    13. Frit sulfit (FSO2) i mg/L
    14. Total sulfit (TSO2) i mg/L

    750.000,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev