Håndbøger og vinsmagning og sensorik på dansk og engelsk
-
Denne håndbog fra 2006 gennemgår alle aspekter af vinsmagning og bedømmelse af mousserende vine.
Bogen indeholder en beskrivelse af 7 træningsøvelser af betydning for vinsmagning og bedømmelse af specielt mousserende vine. ,, såsom alkoholindhold, surhed, sødme, bitterhed, effekten af kulsyre etc. vurdering med om uden kulsyreindhold.
Vinsmagning at mousserende vine indeholder jo andre paraetre end blot de gense Syn, Duft, Smag, Bitterhed, Astringency , og helhed (Balance), idet skumning , boblingsvarighed også indgår i helhedsvurderingen af produkternes kvalitet.
695,00 DKK -
En videnskabeligt baseret fag- og håndbog på engelsk om vinsmagnings kunst, når den er professionelt og bedst udført af testede og trænede smagspaneller (assessors), der følger certificerede regler, som det kendes fra de store vinområder i Frankrig, Italien, Spanien, Australien, Sydamerika og USA.
Der er næppe skrevet en mere professionel håndbog om “Wine Tasting”. Denne bog er ikke kun en sommelier håndbog, men en videnskabeligt baseret fagbog, der går i dybden omkring vinsmagnings kunst og faglighed, som analyseredskab for den professionelle vinmager.
1.062,51 DKK