Sort By:
View:
  • Nyt system til flasketrykmåling.
    Både 29 mm og 26 mm kronekapsler med indbygget gevind i låget til montering af manometer med adaptor (se dette produkt under “Manometer 0-6 bar med adapter” – også fra BacBrewing)

    Løse kronekapsler med gevind til manometer – som er til engangbrug og skal udskiftes ved hver flasketrykmåling.

    18,75 DKK
  • Den rustfri Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider der ønskes langtidslagret på flaske over en længere årsrække (<3 år)
    Kapslen er monteret med en løs plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted.

    Crown Caps for Bottles: (Notice from Polsinelli)
    At Polsinelli Enologia we have the best offers possible for purchasing products required for bottling wine, oil and beer. Among these are of course our crown caps, ideal for conserving in bottles any kind of food liquid. The quality of production of these crown sealing caps guarantees excellent conservation for long periods.
    Our crown caps on sale online are designed for a various uses, such as sealing beer bottles or for sealing any other type of liquid. All the materials we use are non-toxic, and thanks to total hermetic sealing there can be no exposure to air, which guarantees the absolute quality of the product.
    Our crown tops for bottling wine for example, have an underlayer made specifically for the conservation of foods and liquids, thus ensuring that tastes and flavours are perfectly preserved over time. Furthermore, using a professional bottle tapping device will guarantee perfect sealing.     The crown taps in our online store come in a number of sizes and colours, so can be used with bottles of various dimensions. Many caps may also be used when boiling foods such as preserves, a necessary procedure to guarantee health safety in edibles.
    In addition, thanks to their strength and stability, the caps are ideal for bottling sparkling wine and for those who prefer beer there are a range of crown caps designed especially for the amber liquid, which are made to resist the pressure exerted by it and to keep it stable and ready for drinking.
    Discover all the online offers on are crown caps at Polsinelli Enologia; among all the various models and sizes you are bound to find the one you need at a more than affordable price.

    250,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgering).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    125,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    100,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

     

    150,00 DKK
  • Krone-kapslen anvendes ved 2. gæring på champagneflaske i fremstilling af mousserende vin og cider.
    Kapslen er monteret med en plastik bidule, et lille kammer,  som fastholder gæren ved halsfrysningen, samt kold- eller varmedegorgeringen. 
    Eftdet aktive gæringen er afsluttet (med flasken placeret vandret og jævligt vendt) fortsættes lagringen på gær en kortere eller længere periode med gærautolyse  (oftest 6, 9, 18 eller 32 måneder).
    Gæren skal nu fjernes fra flasken, som stilles skråt enten i en “pupitre” hvor flaske drejes systematisk ved den såkaldte “remuage”, der samler gæren, , eller stilles helt lodret med halsen nedad, hvorved gæren vil samler sig i flaskehalsen omkring bidulen.  Kapsel og gær kan nu fjernes med eller uden halsfrysning (i en egnet kølevæske) ved en såkaldt kold- eller varme-“degorgering”.
    Et specielt degorgeringjern skal anvendes (en omvendt øl-oplukker – see VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern).  
    Det er vigtigt at flaske i begge tilfælde køles mest muligt ned til omkring frysepunktet -2 til + 4 grader inden degorgeringen, hvilket sænker trykket betydeligt inde i flasken så tabet af indhold minskes.
    Efter degorgering hvor gæren skydes ud af flasken, tilsættes en bestemt mængde “dosage”-væske (også kaldes ekspeditionslikøren) indeholdende sulfit, lidt ekstra sukker eller sødemiddel til sødmejustering, samt eventualt lidt grappa eller cognac.
    Endeligt efterfyldes flasken til samme højde fraen åbnet degorgeret flaske. Straks derefter monteres en champagneprop (i kork eller plast), med en særlig champagne-propmaskine (Champagne-corker), Proppen forsegles med et fastgøringsnet.  Flaskes vendes og lægger til lagring på et køligt sted. 

    Kronerkapsel kan også være den afsluttende lukning, f.eks. af produkter soim saft og most, cider, karboniserede produkter, PET-NAT mousserende vin, cider etc.

    Pelliconi er en af de største og mest prtofessionelle producenter af kronekapsler med og uden bihuler, og lave logo-tryk med videre på kapslerne, men der ere også mange andre udbydere af Kronekapsler 26 mm og 29 mm med trykt logo, tekst eller billede i et eller 2 farver.

     

     

    9.375,00 DKK
  • Nyt system til flasketrykmåling.
    Både 29 mm og 26 mm kronekapsler med indbygget gevind i låget til montering af manometer med adaptor (se dette produkt under “Manometer 0-6 bar med adapter” – også fra BacBrewing)

    Løse kronekapsler med gevind til manometer – som er til engangbrug og skal udskiftes ved hver flasketrykmåling.

    18,75 DKK

Tilmeld nyhedsbrev