Subtotal: 1.363,64 DKK
-
ØKOLOGISK Sucraisin MRC BIO (Grape-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.375,00 DKK -
ØKOLOGISL Sucraisin MRC BIO(Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.DATASHEETS:
50,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.1.875,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.3.125,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.DATASHEETS:
7.500,00 DKK -
En Pupitre anvendes i den sidste del ved fremstilling af mousserende vine med 2. gæring på flaske efter den traditionelle metode. Efter flaskerne har ligget i måneder eller år med gæren i flasken (sur-lie) i en køling vinkælder, hvor gærautolysen langsomt finder sted, skal gæren nu fjernes fra flasken med den såkaldte degorgering.
Champagneflaskerne hænger først vandret, drejes efter et bestemt mønster og rejses langsomt vertikalt for at samle gæren i flaskehalsen, inden eventuel halsfrysning og degorgering. Det er derfor vigtigt at hullerne i vinreolen har en helt særlig vinkel og konisk form, hvor flasken i de forskellige trin kan stå fast.Disse originale franske antikke pupitre er hjemtaget fra franske vinslotte, efterhånden som den nye computerstyrede gyroteknik vinder frem. Pupitren er fremstillet i egetra og har sin egen patina.
VinoSigns forhandler også nyfremstillede pupitre importeret direkte fra Leban fabrikken i Epernay, der dog ikke har samme kvalitet og patina, som de antikke. VinoSigns lagerfører dog ikke nyfremstillede pupitres (grundet manglende lagerplads hertil) – kun de antikke med patina haves på lager.
3.500,00 DKK -
En Pupitre anvendes i den sidste del ved fremstilling af mousserende vine med 2. gæring på flaske efter den traditionelle metode. Efter flaskerne har ligget i måneder eller år med gæren i flasken (sur-lie) i en køling vinkælder, hvor gærautolysen langsomt finder sted, skal gæren nu fjernes fra flasken med den såkaldte degorgering.
Champagneflaskerne hænger først vandret, drejes efter et bestemt mønster og rejses langsomt vertikalt for at samle gæren i flaskehalsen, inden eventuel halsfrysning og degorgering. Det er derfor vigtigt at hullerne i vinreolen har en helt særlig vinkel og konisk form, hvor flasken i de forskellige trin kan stå fast.Disse originale franske antikke pupitre er hjemtaget fra franske vinslotte, efterhånden som den nye computerstyrede gyroteknik vinder frem. Pupitren er fremstillet i egetra og har sin egen patina.
VinoSigns forhandler også nyfremstillede pupitre importeret direkte fra Leban fabrikken i Epernay, der dog ikke har samme kvalitet og patina, som de antikke. VinoSigns lagerfører dog ikke nyfremstillede pupitres (grundet manghlende lagerplads hertil) – kun de antikke med patina haves på lager.
1.750,00 DKK -
Clarifiant XL er et af IOC’s (Institut Oenologie de Champagne) riddlingsmidler bestående af bensonit og silikater. Se også IOC’s økologisk certificerede riddlingsmiddel “Clarifiant S” bestående kun af altrarent bensonot uden silikater
IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1
IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1
https://www.champagne.fr/en/from-vine-to-wine/wine-making/riddling
93,75 DKK -
Clarifiant XL er et af IOC’s (Institut Oenologie de Champagne) riddlingsmidler bestående af bensonit og silikater. Se også IOC’s økologisk certificerede riddlingsmiddel “Clarifiant S” bestående kun af altrarent bensonot uden silikater
IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1
IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1
https://www.champagne.fr/en/from-vine-to-wine/wine-making/riddling
437,51 DKK