-
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
400,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
For the co-inoculation and must with low deficiencies
ACTIVIT NAT is a fermentation activator made up exclusively of inactivated yeasts. This 100% natural activator provides amino acids, small peptides and stress resistance factors that are absorbed by the yeasts throughout alcoholic fermentation.ACTIVIT NAT provides balanced alcoholic fermentation (contrary to ammonium salts) and a well-defined end to alcoholic fermentation.ACTIVIT NAT also contributes to the organoleptic quality of the wine and reduces risks of the production sulphur compounds.400,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette ØKOLOGISKE gærnæringsprodukt med helt unikke egenskaber ved vanskellige men også helt almindelige vinificeringer. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
ACTIVIT O – økologisk gærnæring
Institut de Oenologie de Champagne (IOC) har udviklet dette komplette gærnæringspræparat, der er specielt udviklet til økologisk vinfremstilling.
VinoSigns har specielt udvalgt dette ØKOLOGISK gærnæringsprodukt fra IOC’s professionelle produktportefølje, der opfylder alle krav til komplet gærnæring hos professionelle vinmagere og ønologer.For top quality fermentation
ACTIVIT O is a 100% organic balanced nutrient, essential for grapes to express their aromatic potential.500,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette gærnæringsprodukt med helt unikke egenskaber ved vanskellige men også helt almindelige vinificeringer. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
ACTIVIT – klassisk komplet gærnæring
Institut de Oenologie de Champagne (IOC) har udviklet dette komplette gærnæringspræparat, der er specielt udviklet til klassisk vinfremstilling.
VinoSigns har specielt udvalgt dette gærnæringsprodukt fra IOC’s professionelle produktportefølje, der opfylder alle krav til komplet gærnæring hos professionelle vinmagere og ønologerFor musts with significant deficiencies and fermentation halts
ACTIVIT is made up of Diammonium phosphate, inactivated yeasts and thiamine.
It therefore supplies available nitrogen, vitamins and acts as a detoxificant.
The proportions of each components are perfectly suited to the treatment of difficult musts with significant deficiencies.400,00 DKK -
HUSK! Brug aldrig Kalium-metabisulfit eller andre kaliumforbindelser ved sulfitering af slutprodukter – RISIKOEN for at der nydannet Vinsten (ligner glasskår) inde i flasken efter den endelige tapning og propning er til stede og er uønsket..
Nye Kalium-ioner tilsat efter kuldestabilisering vil langsomt danne vinsten sammen med den i vin så vigtige vinsyre. Selv efter en tidligere kuldestabilisering vil ny Vinsten ofte dannes, og f.eks. ødelægge langtidsbobling i mousserende vin, da partikler i mousserende vi jo invitere bobledannelse.Ammonium bisulfit er en most -og vin-konserverende vandig opløsning af NH4HSO3, der ikke indeholde kaliumioner, som kan fører til vinstendannelse i det færdige flaskede produkt..
Det bør derfor absolut anbefales at bruge ammoniumbisulfit ved den afsluttende konservering og sulfitering af vin og især mousserende vin.
Anvendelse af Ammoniumbisulfit i stedet for Kaliummetabisulfit anbefales af Plumpton College vin-univesitet i Sydengland.
VinoSigns har aliqouteret de 10 L i 1 L Greiner plastiskflasker, så Ammonium-bisulfit fås også i 1 L portion, men findes som standard i 10 L dunker.
Dosering: 10 ml “NH4 Solution 150” opløsning frigør 1.5 gram SO2 og 0.4 gram, Ammonium.
Se datasheet for produktet her:
FT_EN_Bisulfite_NH4_150
FDS_EN_Bisulfite_NH4
1.500,00 DKK -
HUSK! Brug aldrig Kalium-metabisulfit eller andre kaliumforbindelser ved sulfitering af slutprodukter – RISIKOEN for at der nydannet Vinsten (ligner glasskår) inde i flasken efter den endelige tapning og propning er til stede og er uønsket..
Nye Kalium-ioner tilsat efter kuldestabilisering vil langsomt danne vinsten sammen med den i vin så vigtige vinsyre. Selv efter en tidligere kuldestabilisering vil ny Vinsten ofte dannes, og f.eks. ødelægge langtidsbobling i mousserende vin, da partikler i mousserende vi jo invitere bobledannelse.Ammonium bisulfit er en most -og vin-ko
nserverende vandig opløsning af NH4HSO3, der ikke indeholde kaliumioner, som kan fører til vinstendannelse i det færdige flaskede produkt..
Det bør derfor absolut anbefales at bruge ammoniumbisulfit ved den afsluttende konservering og sulfitering af vin og især mousserende vin.
Anvendelse af Ammoniumbisulfit i stedet for Kaliummetabisulfit anbefales af Plumpton College vin-univesitet i Sydengland.
VinoSigns har aliqouteret de 10 L i 1 L Greiner plastiskflasker, så Ammonium-bisulfit fås også i 1 L portion, men findes som standard i 10 L dunker.
Dosering: 10 ml “NH4 Solution 150” opløsning frigør 1.5 gram SO2 og 0.4 gram, Ammonium.
Se datasheet for produktet her:
FT_EN_Bisulfite_NH4_150
FDS_EN_Bisulfite_NH4
Ammoniumbisulfit opløsninger er holdbar i ca. 2 år., hvilket er 6 længere end opløsninger af frit SO2 i vand (se under Sulphur Solution 6)
200,00 DKK -
HUSK! Brug aldrig Kalium-metabisulfit eller andre kaliumforbindelser ved sulfitering af slutprodukter – RISIKOEN for at der nydannet Vinsten (ligner glasskår) inde i flasken efter den endelige tapning og propning er til stede og er uønsket..
Nye Kalium-ioner tilsat efter kuldestabilisering vil langsomt danne vinsten sammen med den i vin så vigtige vinsyre. Selv efter en tidligere kuldestabilisering vil ny Vinsten ofte dannes, og f.eks. ødelægge langtidsbobling i mousserende vin, da partikler i mousserende vi jo invitere bobledannelse.Ammonium bisulfit er en most -og vin-konserverende vandig opløsning af NH4HSO3, der ikke indeholde kaliumioner, som kan fører til vinstendannelse i det færdige flaskede produkt..
Det bør derfor absolut anbefales at bruge ammoniumbisulfit ved den afsluttende konservering og sulfitering af vin og især mousserende vin.
Anvendelse af Ammoniumbisulfit i stedet for Kaliummetabisulfit anbefales af Plumpton College vin-univesitet i Sydengland.
VinoSigns har aliqouteret de 10 L i 1 L Greiner plastiskflasker, så Ammonium-bisulfit fås også i 1 L portion, men findes som standard i 10 L dunker.
Dosering: 10 ml “NH4 Solution 150” opløsning frigør 1.5 gram SO2 og 0.4 gram, Ammonium.
Se datasheet for produktet her:
FT_EN_Bisulfite_NH4_150
FDS_EN_Bisulfite_NH4
Ammoniumbisulfit opløsninger er holdbar i ca. 2 år., hvilket er 6 længere end opløsninger af frit SO2 i vand (se under Sulphur Solution 6)
30,00 DKK -
HUSK! Brug aldrig Kalium-metabisulfit eller andre kaliumforbindelser ved sulfitering af slutprodukter – RISIKOEN for at der nydannet Vinsten (ligner glasskår) inde i flasken efter den endelige tapning og propning er til stede og er uønsket..
Nye Kalium-ioner tilsat efter kuldestabilisering vil langsomt danne vinsten sammen med den i vin så vigtige vinsyre. Selv efter en tidligere kuldestabilisering vil ny Vinsten ofte dannes, og f.eks. ødelægge langtidsbobling i mousserende vin, da partikler i mousserende vi jo invitere bobledannelse.Ammonium bisulfit er en most -og vin-konserverende vandig opløsning af NH4HSO3, der ikke indeholde kaliumioner, som kan fører til vinstendannelse i det færdige flaskede produkt..
Det bør derfor absolut anbefales at bruge ammoniumbisulfit ved den afsluttende konservering og sulfitering af vin og især mousserende vin.
Anvendelse af Ammoniumbisulfit i stedet for Kaliummetabisulfit anbefales af Plumpton College vin-univesitet i Sydengland.
VinoSigns har aliqouteret de 10 L i 1 L Greiner plastiskflasker, så Ammonium-bisulfit fås også i 1 L portion, men findes som standard i 10 L dunker.
Dosering: 10 ml “NH4 Solution 150” opløsning frigør 1.5 gram SO2 og 0.4 gram, Ammonium.
Se datasheet for produktet her:
FT_EN_Bisulfite_NH4_150
FDS_EN_Bisulfite_NH4
Ammoniumbisulfit opløsninger er holdbar i ca. 2 år., hvilket er 6 længere end opløsninger af frit SO2 i vand (se under Sulphur Solution 6)
125,00 DKK -
Laffort’s SulfiSpark – er en opløsning af Ammoniumbisulfir og tanniner men en kraftigt antik-oxiderende og konserverende effekt på mousserende grundvine. (base wines) og færdxigew mousserende vine og gider produkter.
Se datablad her: FP_EN_SULFISPARK
Se sikkerehedsblad her: FDS_EN_Sulfispark
SULFISPARK®
Association of ammonium bisulphite and gallic tannins for their antioxidant and anti-oxidase properties.
SULFISPARK® acts to:
• Prevent browning of musts.
• Eliminate or strongly inhibit polyphenol oxidase.
• Allow safe cold settling by delaying the start of fermentation.
• Significantly improve the structure and ageing potential of sparkling base wines without making them astringent.2.000,00 DKK -
Bøkser – reduktiv gæring – en en alvorlig vinificeringsfejl, der fører til dannelse af ubehagelige og ildelugtende svovlforbindelse.
IOC’s “Solutioin 700” er ideel til behandling af Bøkser, idet det indeholder kobberioner, der udfælder sulfider samt citronsyre, m.m.
Se specifikastion databladet her: FT SOLUTION 700 (EN)
375,00 DKK