Sort By:
View:
  • “Solution ST” fra IOC indeholder tanniner og kobbersulfat, og udviser således både en effekt som antioxidant og kan forebygger og helbreder bøkser (reduktion gæring).
    IOC’s Solution ST bør tilsættes sammen med Riddlingsmiddel, så som Clarifiant XL (bensonit+silikarter) og Clarifiant S (ren bensonit) fra IOC, eller CampactLees (SektKlar) fra Erbslöh (kun silikater)

    IOC – FT SOLUTION ST (EN)

    som anti-Bøkser midler se også under produkterne “KupFat” og “KubZit”.

    125,00 DKK
  • Bentonit er et af de mest udbredte all-around klarringsmidler anvendt ved indledende klarering af most, men også senere i vinificeringsprocessen.

    DOSERING: 10-20 gram pr. 10 L, alias 100 g/100 L, alias 1gram/L alias 1 kg/1000 L
    100 g = 25 kr (+Kartell neholder 15 kr)
    250 g = 50 kr (+ Kartell beholder 20 kr
    500 g = 75 kr (+ Kartell  beholder 25 kr
    1 kg = 100 kr i plastkpose
    5 kg = 300 kr i plastpose
    10 kg over derover (pris på efterspørgsel og bestilling)

    Bentonit binder og udfælder (fjerner) proteiner (inkl. enzymer), og bør derfor anvends med omtanke i mousserende vine hvor proteiner er medvirkende ved skum- og bobledannelsen. Bør ligeledes først anvendes efter en evt pektinase behandling af mosten. 

    25,00 DKK
  • CompactLees (Sekt Klar) er et klareringmiddel fra Erbslöh bestående af silikater der medvirker til aggregering og forbygger vedhætning til flasker af under 2.gæring flaskegæren under fremstilling af cider og mousserende vine. CompactLeesn suspensionen omrystes grunding inden brug og tilsættes sterilt enten til hver enkelt flaske eller til batches af basisvin umiddelbart for flaskningen på champagneflasker. Ved batch-håndtering skal Compactlees ligesom den tilsatte champagnregæt holdes i suspension ved grundig omrøring under flaskningen. 

    VinoSigns kan tilbyde forskellige mængder af Campactlees i sterile aliqouts af 50 mL i plastikrør af vial af 50 ml, med et tillæg literprisensvarende til 10 kr pr. 50 mL 

    Dosering:  
    Ca. 50-70 mL CampactLees tilsættes 1 hL basisvin svarende til 0.5 mL til hver 750 ml Champagneflaske.
    CompactLees bør opbevares sterilt, og gerne i aliquots i sterile rør, som tåler nedfrysning. 

    Forskrift til anvendelse af Compactless her: compactlees l kg 005.135.9
    Datablads for CompactLees: PMB_ErbsloehCompactLees_GB_001

    200,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    100,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    25,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    900,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017

    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    1.600,00 DKK
  • Product description

    Bi‐Start® Fresh SK55 is a highly concentrated, freeze‐dried starter culture for direct initiation of malolactic fermentation, preferably in white and rosé wines. The strain is also suitable for young, fruity red wines. It has been carefully selected from a rosé wine from a famous wine‐growing area in the south of France. Bi‐Start® Fresh SK55 was developed with a high rate of growth and increased vitality in mind, to perform malic acid degradation even in unfavourable conditions (low pH value, low temperature, high alcohol content, customary SO2 values). The strain is extremely resistant, as its resistance is promoted during production through controlled stress induction. Permitted according to EU Commission Regulation no. 934/2019. User must check compliance with national regulations. Laboratory tested for purity and quality.

    600,00 DKK
  • Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær,  nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under  gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.

    VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g  og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser.  Denne emballege betales med et ekstragebyr.
    Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 3000 kr pr. 10 kg.

    Dosering:
    Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-

    Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout

    25,00 DKK
  • Kaliumhexaferroferret (II) – (Ferrozin (handelsnavn), Erbslöh) – er et kobberion komplexbindende stof, der anvendes inden for bøkserbehandling, ved efter Kupzit eller Kupfar behandling at fjere overskydende kobberioner efter bøkserbehandling med Kupzit (kobbercitrat) eller Kupfat (kobbersulfat)

    Vinosign forhandler Ferrozin i mængderne 10,g, 50 g, 100 g, 250 g og 1000 g., leveret i en hygiejnisk og robust Kartell plastikbeholder med lufttæt låg. 
    Emballagen koster 25 kr ekstra.

    Dosering: 1-2g per 100 L vin

    Datablad: ferrozin-technical_data_sheet-english-erbsloeh-20171109-003  

     

    175,00 DKK
  • “Kalinat” (kaliumbicarbonat) – enkeltsalt – er et afsyringsmiddel til most og vin, der anvendes efter forskriften her til udfældning af vinsyre som tundopløseligt kaliumtartrate: https://www.brouwland.com/en/pdf/003.140.1.pdf

    Se også under”Neoanticid” dobbeltsalt – som er et alterenativt afsyringsmidler, bestående af calciumcarbonat (kridt), der udfælder både æblesyre og vinsyre
     

     

    95,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev