Sort By:
View:
  • “Solution ST” fra IOC indeholder tanniner og kobbersulfat, og udviser således både en effekt som antioxidant og kan forebygger og helbreder bøkser (reduktion gæring).
    IOC’s Solution ST bør tilsættes sammen med Riddlingsmiddel, så som Clarifiant XL (bensonit+silikarter) og Clarifiant S (ren bensonit) fra IOC, eller CampactLees (SektKlar) fra Erbslöh (kun silikater)

    IOC – FT SOLUTION ST (EN)

    som anti-Bøkser midler se også under produkterne “KupFat” og “KubZit”.

    125,00 DKK
  • Bentonit er et af de mest udbredte all-around klarringsmidler anvendt ved indledende klarering af most, men også senere i vinificeringsprocessen.

    DOSERING: 10-20 gram pr. 10 L, alias 100 g/100 L, alias 1gram/L alias 1 kg/1000 L
    100 g = 25 kr (+Kartell neholder 15 kr)
    250 g = 50 kr (+ Kartell beholder 20 kr
    500 g = 75 kr (+ Kartell  beholder 25 kr
    1 kg = 100 kr i plastkpose
    5 kg = 300 kr i plastpose
    10 kg over derover (pris på efterspørgsel og bestilling)

    Bentonit binder og udfælder (fjerner) proteiner (inkl. enzymer), og bør derfor anvends med omtanke i mousserende vine hvor proteiner er medvirkende ved skum- og bobledannelsen. Bør ligeledes først anvendes efter en evt pektinase behandling af mosten. 

    25,00 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 2 kr/gram

    Normalt Lalvin DV10 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen..

     

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    2,50 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 2.50 kr/gram

    Normalt Lalvin DV10 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1,0 kr/gram eksklusiv emballagen..

     

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    2.000,00 DKK
  • Kitzinger Champagnegær  i velegnet lille brevpakke med 5 gram for især hobby-vinavlere og hobby-ciderproducers, der står med druer eller frugt til fremstilling af fra 5-50 L mousserende vin eller cider. Fungerer også fint til gæring af almindelig vin og frugtvin.

    25,00 DKK
  • Springer-Oenologie BC103 gær forhandlet af Fermentis som tærgær, er en unikt god fransk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens, .  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det bør være en foretrukket champagnegær til mousserende hvid- og rosevin, og er også velegnet til gæring af basisvin for mousserende vine samt cider.

    VinoSigns er eneforhandler i Danmark af Springer-Oenologie gær, der er udviklet i vinlandet Frankrig.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    BC103 gær forhandles i mængder af 5, 25, 150 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulkkøb fra 500 gram og opefter.

    Champagnegær BC103_Datasheet 

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    1,00 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 
    Alt det vigtigt ved start af en 2.  gæringen: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    150,00 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 
    Alt det vigtigt ved start af en 2.  gæringen: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    2,00 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Datablad: IOC TS YEAST IOC 18-2007 (EN)
    Alt det andet man skal vide: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 

    350,00 DKK
  • Et tysk champagnegær velegnet både til hvidvinsgæring og til 2. gæring på flaske, samt til gæring af frugtvin og cider.

    1,00 DKK
  • Et tysk champagnegær velegnet både til hvidvinsgæring og til 2. gæring på flaske, samt til gæring af frugtvin og cider.

    1,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev