Sort By:
View:
  • IOC’s  Gærnæring anbefalet ved fremstilling af mousserende vin og cider tilsat ved start af 2. gæring: Phosphates Titre indeholde DiAmmoniumPhosphate (DAP) samt Thamin B-vitamin, der sikre sunde virksomme gærceller  med tilstrækkelig nitrogen og phosphat tilskud.

    Maksinmal tilsætning er 6 gram/hL.
    Anbefalet tilsætning er 5 gram/hL = 50 mg/L, svarende til 500 mg/10 L
    10 gram pr. 200 L – 50 kr
    100 gram pr. 2000 L – 200 kr
    1 kg pr. 20.000 L – 1500 kr

    Se dastabldet her: FT PHOSPHATES TITRES (EN)

    60,00 DKK
  • IOC’s  Gærnæring anbefalet ved fremstilling af mousserende vin og cider tilsat ved start af 2. gæring: Phosphates Titre indeholde DiAmmoniumPhosphate (DAP) samt Thamin B-vitamin, der sikre sunde virksomme gærceller  med tilstrækkelig nitrogen og phosphat tilskud.

    Maksinmal tilsætning er 6 gram/hL.
    Anbefalet tilsætning er 5 gram/hL = 50 mg/L, svarende til 500 mg/10 L
    10 gram pr. 200 L – 50 kr
    100 gram pr. 2000 L – 200 kr
    1 kg pr. 20.000 L – 1500 kr

    Se dastabldet her: FT PHOSPHATES TITRES (EN)

    40,00 DKK
  • IOC’s  Gærnæring anbefalet ved fremstilling af mousserende vin og cider tilsat ved start af 2. gæring: Phosphates Titre indeholde DiAmmoniumPhosphate (DAP) samt Thamin B-vitamin, der sikre sunde virksomme gærceller  med tilstrækkelig nitrogen og phosphat tilskud.

    Maksinmal tilsætning er 6 gram/hL.
    Anbefalet tilsætning er 5 gram/hL = 50 mg/L, svarende til 500 mg/10 L
    10 gram pr. 200 L – 50 kr
    100 gram pr. 2000 L – 200 kr
    1 kg pr. 20.000 L – 1500 kr

    Se dastabldet her: FT PHOSPHATES TITRES (EN)

    250,00 DKK
  • VinoSigns formidler salg af genbrugsvinflasker og genbrugsciderflasker, men vi sælger ikke genbrugsflasker til flaskegæring (det er alt for farlig, grundet flaskerne ukendte alder og tidligere brug).

    Der findes et stort udvalg af flasketyper at bestille som genbrugsvinflasker og priserne starter fra 400 kr inkl. moms/100 stk men uafhænger af type. Et mindre antal vinflasker en 100 stk kan købes/afhentes for et flaskepris på plus 10% = 4,40 kr inkl. moms/stk. et pallelag kan får for 3,90  

    For BULK-Pris  tilbud (mindst en hel palle) –  ring 20416249 (Carl-Henrik Brogren)

    500,00 DKK
  • Glasballon – 5 L – DemiJohn – med patentprop flip-over låg (tilkøbes separat – se billeder).
    Anvendes sammen med den korte model Ferrari Hævert (se denne under billeder) 

    100,00 DKK
  • Glasfiber tanke fra InVia i Spanien er et alternativt til de dyrere rustfri ståltanke fra Speidel . Glasfiber tanke fås fra 1000 L til 25.000 L, og både som flydelågstanke og lukkede tanke (Se billeder)

    VinoSigns udbyder hermed som den første i Skandinavien disse spanske glasfiber tanke.

    Følgende priser er vejledende for flydelågstanke i glasfiber  fra “InVia 1912” inklusiv flydelåg og haner . Der får løs fod til disse tanke som ekstratilbehør.

    1000 L – 18000 kr incl moms og levering. svarende til 14400 kr exil moms

    1500 L – 20000 kr incl. moms og levering 

    2000 L –  23000 kr incl. moms og levering

    2500 L –  26000 kr incl. moms og levering

    3000 L – 37500 kr incl. moms og levering

    4000 L – 42000 kr incl. moms og levering

    5000 L – 45000 kr incl moms og levering 

     

    15.000,00 DKK
  • Glasfiber tanke er et billigere alternative til de dyre Speidel ståltanke

    Spanske InVia fremstiller glasfibertanke både flydelågstanke, lukkede rundbundede tanke på ben, oh lukkede fladbundede tanke

    Tankene i Glasfiber ere får fra 1000 L til 25000 L

    Ring til VinoSigns 20416249 for pristilbud

    12.000,00 DKK
  • Glasfiber tanke er et billigere alternativ til de dyre Speidel Ståltanke

    Det spanske firma InVia 1912 fremstiller både åbne flydelågstanke uden ben og lukkede tanke på  ben, samt lukkede tanke uden ben

    Lukkede glasfiber tanke på ben fås både med manifold åbning fra 1000-25000 L.

    For priser kontakt VinoSigns på 20416249

    14.000,00 DKK
  • IOC – Institut de Oennologie de Champagne – har udviklet hele to typer GLUTAROM – som er inaktiveret reducerende Glutathione holding tørgær.

    Dette produkt svarer til Lallemand GLUTASTAR (se datasdheet her for Glutastar: Lallemand GLUTASTAR og Lafforts POWERRLKEES-LIFE (se data sheet her: FP_EN_Powerlees_Life

    Glutarom , Glutarom EXTRA , Powerlees og GLUTASTAR har samme stabiliserende forebyggende virkning på tilsat Sulfit under lagring, hvilket betyder at den anti-oxidante virkning forlænges og bevares når GLUTAROM tilsættes.

    Læs mere på disse 6 sider om Glutarom virkning og virkemåde samt om udfordringen med at fremstille sulfitfri vin::https://www.perdomini-ioc.com/en/perdominews/sulphite-free-wines-can-it-be-done/ 

    GLUTAROM tilsættes druemosten ved gæringen start og er tilsat vinen ned alm indeling til højt Sulfitindhold. Glutarom stabilisere farve, aromastoffer og forebygger landtidsvirkende oxidation ved at forlænge sulfit anti-oxidative egenskabere. Glutarom er rig til peptide glutahthion  der stabilisere anti-oxidation. Glutarom stabilisere også farve og aroma, der ligeledes påvirkes af langsom Oxidation.  Glutaron/Glutastart erstatter ikke sulfit anti-pxidative virkning, men forlænger sulfidets virkning.

    GLUTAROM er til vine med almindelig til høj indhold af Sulfit (50-100 mg/L, alias 50-100 ppm
    Datablad ses her med anvendelse og egenskaber samt dosering : FT GLUTAROM (EN)

    IOC Glutarom – Partner S.A

     GLUTAROM EXTRA er specielt ´beregnet til vine med lavt indhold af sulfit (4 – 15 mg/L, 4-15 ppm)f.eks. Grundvined til mousserende vin, eller økologiske vine. (se dette produkt nærmere beskrevet på hjemmesiden)
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM EXTRA (EN)

    Her en kort beskrivelse på engelsk om Glutarom:
    To preserve the freshness and aromas of white wines
    Glutarom is made up of cellular crusts which are naturally rich in glutathione.
    With its antioxidation properties, GLUTAROM prevents faulty aromatic ageing in white whines and the loss of fruity aromas in young wines.
    A natural source of polysaccharides, it improves the volume in white wines.

    Se hvad du skal/kan bruge til fremstilling af mousserende vin og cider: Fiche-PRODUITS-VINS-EFFERVESCENTS-EN

    475,00 DKK
  • IOC – Institut de Oennologie de Champagne – har udviklet hele to typer GLUTAROM – som er inaktiveret reducerende Glutathione holdig tørgær. Glutarom , Glutarom EXTRA og Laffort Powerless-LIFE og Lallemand GLUTASTAR har samme stabiliserende forebyggende virkning på tilsat Sulfit under lagring, hvilket betyder at den anti-oxidante virkning forlænges og bevares når GLUTAROM tilsættes.

    Læs mere på disse 6 sider om Glutarom virkning og virkemåde samt om udfordringen med at fremstille sulfitfri vin::https://www.perdomini-ioc.com/en/perdominews/sulphite-free-wines-can-it-be-done/

    GLUTAROM tilsættes druemosten ved gæringen start og er tilsat vinen ned alm indeling til højt Sulfitindhold. Glutarom stabilisere farve, aromastoffer og forebygger landtidsvirkende oxidation ved at forlænge sulfit anti-oxidative egenskabere. Glutarom er rig til peptide glutahthion  der stabilisere anti-oxidation. Glutarom stabilisere også farve og aroma, der ligeledes påvirkes af langsom Oxidation.  Glutaron/Glutastart erstatter ikke sulfit anti-pxidative virkning, men forlænger sulfidets virkning.

    GLUTAROM er til vine med almindelig til høj indhold af Sulfit (50-100 mg/L, alias 50-100 ppm
    Datablad ses her med anvendelse og egenskaber samt dosering : FT GLUTAROM (EN)

     GLUTAROM EXTRA er specielt ´beregnet til vine med lavt indhold af sulfit (4 – 15 mg/L, 4-15 ppm)f.eks. Grundvined til mousserende vin, eller økologiske vine. (se dette produkt nærmere beskrevet på hjemmesiden)
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM EXTRA (EN)

    Her en kort beskrivelse på engelsk om Glutarom:
    To preserve the freshness and aromas of white wines
    Glutarom is made up of cellular crusts which are naturally rich in glutathione.
    With its antioxidation properties, GLUTAROM prevents faulty aromatic ageing in white whines and the loss of fruity aromas in young wines.
    A natural source of polysaccharides, it improves the volume in white wines.

     

    100,00 DKK
  • IOC – Institut de Oennologie de Champagne – har udviklet hele to typer GLUTAROM – som er inaktiveret reducerende Glutathione holding tørgær. 

    Dette produkt svarer til Lallemand GLUTASTAR (se datasheet her for Glutastar: Lallemand GLUTASTAR) samt Lafforts POWERLEES-LIFE (se data sheet her for Powerlees FP_EN_Powerlees_Life

    Læs mere på disse 6 sider om Glutarom virkning og virkemåde samt om udfordringen med at fremstille sulfitfri vin::https://www.perdomini-ioc.com/en/perdominews/sulphite-free-wines-can-it-be-done/

    GLUTAROM tilsættes druemosten ved gæringen start og er tilsat vinen ned alm indeling til højt Sulfitindhold. Glutarom stabilisere farve, aromastoffer og forebygger landtidsvirkende oxidation ved at forlænge sulfit anti-oxidative egenskabere. Glutarom er rig til peptide glutahthion  der stabilisere anti-oxidation. Glutarom stabilisere også farve og aroma, der ligeledes påvirkes af langsom Oxidation.  Glutaron/Glutastart erstatter ikke sulfit anti-pxidative virkning, men forlænger sulfidets virkning.

    IOC Glutarom – Partner S.A

    GLUTAROM er til vinen,ed alm indeling til højt Sulfitindhold.
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM (EN)

    GLUTAROM EXTRA er specielt beregnet til vine med lavt indhold af sulfit, f.eks. Grundvined til mousserende vin, eller økologiske vine. (se dette produkt nærmere beskrevet på hjemmesiden)
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM EXTRA (EN)

    Fiche-PRODUITS-VINS-EFFERVESCENTS-EN

    SA_GLUTAROM_EXTRA_(EN)

    SA_GLUTAROM_EXTRA_(EN)

    Her er korte beskrivelse på Engelsk om Glutarom Extra: 
    Rich in reduced glutathione to anticipate the preservation of wines with low sulphite. GLUTAROM EXTRA is a nutrient resulting from the latest techniques in the selection and production of inactive yeasts with a very high GSH content. If it is added at the beginning of fermentation, in the end it enables you to obtain a wine with a greater concentration of GSH, if the yeast is also correctly fed with organic nitrogen.

    575,00 DKK
  • IOC – Institut de Oennologie de Champagne – har udviklet hele to typer GLUTAROM – som er inaktiveret reducerende Glutathione holding tørgær.
    Dette produkt svarer til Lallemand GLUTASTAR (se datasheet her for Glutastar: Lallemand GLUTASTAR) samt Lafforts POWERLEES-LIFE (se data sheet her for Powerlees FP_EN_Powerlees_Life

    Læs mere på disse 6 sider om Glutarom virkning og virkemåde samt om udfordringen med at fremstille sulfitfri vin::https://www.perdomini-ioc.com/en/perdominews/sulphite-free-wines-can-it-be-done/

    IOC Glutarom – Partner S.A

    GLUTAROM tilsættes druemosten ved gæringen start og er tilsat vinen ned alm indeling til højt Sulfitindhold. Glutarom stabilisere farve, aromastoffer og forebygger landtidsvirkende oxidation ved at forlænge sulfit anti-oxidative egenskabere. Glutarom er rig til peptide glutahthion  der stabilisere anti-oxidation. Glutarom stabilisere også farve og aroma, der ligeledes påvirkes af langsom Oxidation.  Glutaron/Glutastart erstatter ikke sulfit anti-pxidative virkning, men forlænger sulfidets virkning.
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM (EN)

    GLUTAROM EXTRA er specielt beregnet til vine med lavt indhold af sulfit, f.eks. Grundvined til mousserende vin, eller økologiske vine. (se dette produkt nærmere beskrevet på hjemmesiden)
    Datablad her og anvendelse og egenskaber samt doserting : FT GLUTAROM EXTRA (EN)

    Fiche-PRODUITS-VINS-EFFERVESCENTS-EN

    SA_GLUTAROM_EXTRA_(EN)

    SA_GLUTAROM_EXTRA_(EN)

    Her er korte beskrivelse på Engelsk om Glutarom Extra: 
    Rich in reduced glutathione to anticipate the preservation of wines with low sulphite. GLUTAROM EXTRA is a nutrient resulting from the latest techniques in the selection and production of inactive yeasts with a very high GSH content. If it is added at the beginning of fermentation, in the end it enables you to obtain a wine with a greater concentration of GSH, if the yeast is also correctly fed with organic nitrogen.

    120,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev