Sort By:
View:
  • Aromahjul hjælper den kræsne vinsmager med at beskrive aroma- og smagstoffer i en vin. Her et aromahjul specielt udviklet til blindsmagning af mousserende vine, og medtager således også de sekundære og tertiære aromastoffer fra 2. gæringen og gærautolysen…..

    Fås også som sæt sammen et hvidvine aroma hjul.

    100,00 DKK
  • Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    125,00 DKK
  • Champagnelukker i de luxe udgave med indbygget trykmåler.

    500,00 DKK
  • Citrol er et Vinoferm produkt bestående udelukkende af ren cintronsyre.
    Citronsyre  er en naturligt forekommende svagere organisk syre  der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
    Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve. 

    Dosering:
    Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
    Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L  Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pHpå 0.1 enhed..

    VinoSign leverer gene forskelige mængder af Citrol fra 100 g, 250 g, 1 kg og som bulk med stor rabat. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede).

    Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
    Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4 

    350,00 DKK
  • Denne håndbog fra 2006 gennemgår alle aspekter af vinsmagning og bedømmelse af mousserende vine. 

    Bogen indeholder en beskrivelse af 7 træningsøvelser af betydning for vinsmagning og bedømmelse af specielt mousserende vine. ,, såsom alkoholindhold, surhed, sødme, bitterhed, effekten af kulsyre etc.  vurdering med om uden kulsyreindhold. 

    Vinsmagning at mousserende vine indeholder jo andre paraetre end blot de gense Syn, Duft, Smag, Bitterhed, Astringency , og helhed (Balance), idet skumning , boblingsvarighed også indgår i helhedsvurderingen af produkternes kvalitet. 

     

     

    695,00 DKK
  • “Fluestop” er et utroligt effektiv midler i bekæmpelsen af bananflueangreb i mosterier, vinerier og brygerier. Bananflyer i vineriet kan være hovedårsagen til eddikestik i vinfremstilling. Bananfluer bære rundt på bl. a. eddikesyrebakterier (Acidobacter) , som hvis de kommer i kontakt med modst og vin, kan initieres en stigende eddikesyre-dannelse i vinen. .

    Denne spraydåse fra det danske firma TANACO, indeholder stoffet. Den indeholder stoffer der dræber fluer, myg, hvepse og andre flyvende og kravlende insekter. Må anvendes i storkøkkener, men ikke i stalde, fjerkræhuse, væksthuse og lignende . Spraydåsen må ikke opbevares sammen med levnedsmidler.  Indeholder de aktive stoffer pyrethin (0.25%), permetyhrin (0,20%), piperonylbutoxid (1.1%), samt alkaner som bærestoffer. Kan frmkalde allergiske reaktioner. 

    156,25 DKK
  • Lille håndbog om kunsten af destillere vin og frugtvin til spiritus skrevet på engelsk med sans for humor. Hvad er f.eks. en “Amazing Still”?. Bogen er rigt illustreret. På side 108-109 finder du en liste over link på internettet. om samme emne, — men husk det er forbudt for private og ikke-registrere professionelle at destillere. Derimod må de autoriserede destillerier gerne hjælpe dig, hvis du har dårlig overskudsvin, du gerne vil udnytte alkoholen fra til f.eks. hedvinsfremstilling. Dog – vær omhyggelig og sæt dig ind i rådgivningen, hvis du går med tanker om at få destilleret noget af din vin.

    Kort og godt her er historien om hvad der ikke er lovligt i følge skadinavisk lovgivning, nemlig hobby oh hjemmedestillation, mens lovgivningen om samme emne i andre lande sydpå er mindre restiktive..

    Hvis du er vinmager og fremstiller vin – og/eller frugtvin kan du læse min artitel i Vinpressen nr. 2 fra 2018 om hvad man må og ikke må i følge dansk lovgivning.

    Artikel finder du her: C-H Brogren – Destillation _ VP26(2),12-17
    Vil du læse mere om danske destillerier med autorisation så læs i rapporten her fra Dansk Industri: VSOD_Tendensanalyse_2018 web
    Reglerne for spiritusafgift i Danmark finder du her:  
    Spiritusafgiftsloven – Bekendtgørelse af lov om afgift af spiritus m.m. (spiritusafgiftsloven) – ret.pdf
    Om lovningivningen angående destillitation kan du læse mere her: 
    DOC_1.da

    200,00 DKK
  • Malicid (Erbslöh) er et kombineret afsyringsmiddel til most. juice, frugtvin og vin, der kan nedsætte surhedsgraden og få pH værdien op f.eks. før en malolaktisk gæring, der oftest ikke virker ved pH < 3.2.  Dog er VinoSigns spec ioaliseret i at markedsføre specielle stammer af malolaktiske bakterier, der virker i det sure område, fra pH 2.8 til 3.2Most fra udmodne druerkan have en høj surhedsgrad helt ned til pH=2.8-3.1, f.eks. Vitiflore BL-01 (OenoFrance), InoBacter (IOC, Epernay), samt Viniflora CH-Sparta og CH-11 (Chr-Hansen, Danmark)
    Neoanticid (handelsnavn) indeholder calciumcarbonat (renset kridt, E117) og udfælder såvel vinsyre som æblesyre, og kaldes derfor dobbeltsalt.

    Vinosigns sælger Malicid (L-Vinsyre E334 og Calciumcarbonatm, CaCO3, renset kalk, E170) i 1 kg pakning.,  

    Pris for 1000 gra, = 1 kg er sat til 350 kr plus om ønsker leveres i en hygiejning Kartell plastbeholder med tæt låg med mindre merpris (se billedet).

    For anvendelse henvises til Erbslöh’s datablad: ERBSLÔH malicid-technical_data_sheet-english-erbsloeh

    For anvendelse af Neoanticid henvises til Erbslöh datablad: ERBSLÔH 003.134.20_Neoanticid_SPEC_EN

    For yderligere vejledning henvises til WineMaker Magazin’s beskrivelse: Neoanticid

    437,51 DKK
  • Neoanticid (Erbslöh) er et afsyringsmiddel til most. juice, frugtvin og vin, der kan nedsætte surhedsgraden og få pH værdien op f.eks. før en malolaktisk gæring, der oftest ikke virker ved pH < 3.2.  Dog er VinoSigns spec ioaliseret i at markedsføre specielle stammer af malolaktiske bakterier, der virker i det sure område, fra pH 2.8 til 3.2Most fra udmodne druerkan have en høj surhedsgrad helt ned til pH=2.8-3.1, f.eks. Vitiflore BL-01 (OenoFrance, Frankrug), InoBacter (IOC, Epernay, Frankrig), samt Viniflora CH-Sparta og CH-11 (Chr-Hansen, Danmark)
    Neoanticid (handelsnavn) indeholder calciumcarbonat (renset kridt, E117) og udfælder såvel vinsyre som æblesyre, og kaldes derfor dobbeltsalt.

    Vinosigns sælger Neoanticid (CaCO3, renset kalk, E117) i forskellige pakningerstørrelse  fra 100 g , 500 g, 1 kg,  2 kg. og op til 25 kg som bulkvare (spørg for særpris). 
    Pris for 1000 gram = 1 kg er sat til 115 kr plus 2 L Kartell plastbeholder med tæt låg med mindre merpris på 35 kr  (se billeder). Samlet pris = 150 kr
    Pris for 500 gram er sat til 60 kr plus 1 L Kartell plasbeholder med tæt låg med mindre merpris på 30 kr (se billeder): Samlet pris = 90 kr.  

    For anvendelse henvises til Erbslöh’s datablad: PMB_Neoanticid_GB_002
    For yderligere vejledning henvises til WineMaker Magazin’s beskrivelse: Neoanticid

    112,51 DKK
  • Neoanticid (Erbslöh) er et afsyringsmiddel til most. juice, frugtvin og vin, der kan nedsætte surhedsgraden og få pH værdien op f.eks. før en malolaktisk gæring, der oftest ikke virker ved pH < 3.2.  Dog er VinoSigns spec ioaliseret i at markedsføre specielle stammer af malolaktiske bakterier, der virker i det sure område, fra pH 2.8 til 3.2Most fra udmodne druerkan have en høj surhedsgrad helt ned til pH=2.8-3.1, f.eks. Vitiflore BL-01 (OenoFrance), InoBacter (IOC, Epernay), samt Viniflora CH-Sparta og CH-11 (Chr-Hansen, Danmark)
    Neoanticid (handelsnavn) indeholder calciumcarbonat (renset kridt, E117) og udfælder såvel vinsyre som æblesyre, og kaldes derfor dobbeltsalt.

    Vinosigns sælger Neoanticid (CaCO3, renset kalk, E117) i forskellige pakningerstørrelse  fra 500 g, 1 kg,  5 kg. og op til 25 kg som bulkvare (spørg for særpris). 
    Pris for 1000 gram = 1 kg er sat til 115 kr plus om ønsker levering i en hygiejning 2 L Kartell plastbeholder med tæt låg med mindre merpris på 35 kr  (se billedet). Samlet pris for 1 kg Neoanticid i Kartell beholder = 150 kr 

    For anvendelse henvises til Erbslöh’s datablad: PMB_Neoanticid_GB_002
    For yderligere vejledning henvises til WineMaker Magazin’s beskrivelse: Neoanticid

    187,51 DKK
  • Neoanticid (Erbslöh) er et afsyringsmiddel til most. juice, frugtvin og vin, der kan nedsætte surhedsgraden og få pH værdien op f.eks. før en malolaktisk gæring, der oftest ikke virker ved pH < 3.2.  Dog er VinoSigns spec ioaliseret i at markedsføre specielle stammer af malolaktiske bakterier, der virker i det sure område, fra pH 2.8 til 3.2. Most fra udmodne druer kan have en høj surhedsgrad helt ned til pH=2.8-3.1, f.eks. Vitiflore BL-01 (OenoFrance), InoBacter (IOC, Epernay), samt Viniflora Sparta og Viniflora CH-11 (Chr-Hansen, Danmark)
    Neoanticid (handelsnavn) indeholder calciumcarbonat (renset kridt, E117) og udfælder såvel vinsyre som æblesyre, og kaldes derfor dobbeltsalt.

    Vinosigns sælger Neoanticid (CaCO3, renset kalk, E117) i forskellige pakningerstørrelse  fra 100 g , 500 g, 1 kg,  2 kg. og op til 25 kg som bulkvare (spørg for særpris). 
    Pris for 1000 gra, = 1 kg er sat til 100 kr plus om ønsker leveres i en hygiejning Kartell plastbeholder med tæt låg med mindre merpris (se billedet).

    For anvendelse henvises til Erbslöh’s datablad: PMB_Neoanticid_GB_002
    For yderligere vejledning henvises til WineMaker Magazin’s beskrivelse: Neoanticid

    1.875,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev