Sort By:
View:
  • ACIDOMETER VINOFERM 013.049.2_MAN_NL-FR-EN-DE_AcidometervinofermAcidometret fra VinoFerm et forbløffende let at anvende men svær at aflæse isøær til rødvine, Kittet består af et cylinder-måleglas hvori 5 ml prøve afmåles. En Titrator-opløsningen med base tilsat en blåt indikator anvendes ved måling af total syre (TA), og slår om til farveløs i sur opløsning, men bliver mørkeblå ved overskud af base. Syretallet aflæses direkte ud fra det antal ml til Blå titratorvæskre.  Tilsvarende kan frit sulfat måles ved samme kit ved anvendelse af en iod-holdig rød titratoropløsning, men har gange titratormængden med 10 for angivelsen af fri sulfirindhold i g/L.
    En endnu enklere metode til bestemmelse af syretal oh frit sulfit findes i Accuvin QuickTest (se dette).
    En noget vanskeligere men mere præcis bestemmelse kan foretages efter lignende pricipper ved amperimetriske pH og Redox elektroder.
    En mere præcis og akrediterbar bestemmelse er de specifikke enzymatisk spektrofotometriske metoder som udføres med VinoSigns Randox analyser.
    Endvidere udbyder Foss Electric FT-NIR optiske analyser for syre og sulfit, men de ligger i en helt anden priklasse. 

    Manual til syre og fri sulfitmålig: ACIDOMETER VINOFERM 013.049.2_MAN_NL-FR-EN-DE_Acidometervinoferm

    112,51 DKK
  • Acidometret fra VinoFerm et forbløffende let at anvende men svær at aflæse isøær til rødvine, Kittet består af et cylinder-måleglas hvori 5 ml prøve afmåles. En Titrator-opløsningen med base tilsat en blåt indikator anvendes ved måling af total syre (TA), og slår om til farveløs i sur opløsning, men bliver mørkeblå ved overskud af base. Syretallet aflæses direkte ud fra det antal ml til Blå titratorvæskre.  Tilsvarende kan frit sulfat måles ved samme kit ved anvendelse af en iod-holdig rød titratoropløsning, men har gange titratormængden med 10 for angivelsen af fri sulfirindhold i g/L.
    En endnu enklere metode til bestemmelse af syretal oh frit sulfit findes i Accuvin QuickTest (se dette).
    En noget vanskeligere men mere præcis bestemmelse kan foretages efter lignende pricipper ved amperimetriske pH og Redox elektroder.
    En mere præcis og akrediterbar bestemmelse er de specifikke enzymatisk spektrofotometriske metoder som udføres med VinoSigns Randox analyser.
    Endvidere udbyder Foss Electric FT-NIR optiske analyser for syre og sulfit, men de ligger i en helt anden priklasse. 

    312,51 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindek

    Med analyser følger om ønsket rådgivning om brugen af analysetallet i din vinfremstilling..

    10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 300 kr/prøve af most eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    300,00 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Totalsyre TA% (Totalsyre-indhold) målt på dette håndholdte digitale acidometer,  baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle syre-indhold i druer, most og vin.

    Med analyser følger os ønsket rådgivning om brugere af analyseresultatet i din vinfremstilling..

    10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

    ATAGO’s Brix/Acid2 instrument kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks, samt sukkerindholdet og syreindholdet på det digitale display. Data kan endvidere overføres via Bluetooth til Computer.

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 350 kr/prøve af most eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    150,00 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    100,00 DKK
  • ATAGO’s digitalet acidometret er en ny mode at måle totalsyre indhold (syretal) på uden dyre og besværlige titreringer. Eneste forberedelsestrin er en 50 x fortynding af frugtjuicen i rent vand inden den direkte måling af syreindholdet påå selve apparatet, men en decimals præsition i g/L eller i % g/100 ml målt som vinsyre (Tartaric Acid).  Acidometret findes også i en model sannenbygget med et digital refraktometer, de såkaldte BRIX/ACID2 apparater (se dette på hjemmesiden). Med acidometret følger en minivægt til for for den forudgående 50 ganges fortynding af juice og vinprøver inden måling. Det er enkelst og hurtigst at fortynde med forudgående afmålt 49 ml deioniseret rent vand i et prøverør og muligt at lave en syremåling på under 1 minut, hvilket er betydelig hurtigere og enklere end gammeldags titreringer. Kun en anden metode er hurtigere til syrebestemmelse, nemlig ACCUVIN TA Quicktest (se om denne på hjemmesiden, under analysekit).

    ATAGO Brochure om de digitale BRIX/ACID og ACID instrumenter:   Bx Acid Brochure.pdf

    ATAGO OVERSIGT – Pocket Refractometer | ATAGO CO.,LTD.

    Se også i denne YouTube video for simplet og hurtigt disse instrumnntr er i brug, både som refraktometer til måling af sukkerindhold (BRIX) og til måling af syreindhold, der blot kræver en simple fortynding af most- og vinprøven med destilleret vand 50 gange (1+49):

    4.375,00 DKK
  • Et længe efterspurgt måleudstyr, der både som håndhold måleudstyr kan anvendes ude i vinmarken og i vineriet til løbende at måle sukker og syre-indhold i druer, most og vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    6.250,00 DKK
  • UDLEJNINGSPRISER

    Dette professionelle ATAGO digitale kombinerede  refraktometer og acidometer udlejes på dagsbasis til følgende priser:
    650 kt/døgn
    900 kr/2 døgn
    750 kr/weekenddag (lørdag eller søndag)
    1000 kt/weekend (lørdag-søndag) 

    VinoSigns tilbyder også Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    738,64 DKK

Tilmeld nyhedsbrev