-
Laffort har en af de bedstr egnede malolaktiske bakteriekulturer (Oenococcus Oenie) der kan malolaktisk behandle selv de mest sure grundvine tilo mousserende vin og cider med pH<3.0-
Bakteriekultren skal anvendes med omhyggelig Pied de Cuvée adaptation som er besdkrevet i en medfølgendfe protokol, der bl.a. indeholder af afsyring af den lille del grundvin der indledningsvis blandes med den rehydrerede starterkultur.. Se protokollen i linket her nedenfor.
Protokol for adaptation – datasheet NEW: FP_EN_Lactoenos_B16_Standard NEW:
______________________________________________________________________-
LACTOENOS® B16 STANDARD AND ITS REACTIVATOR
Oenococcus oeni strain with particular resistance to acidity, and its reactivator.
- Strain selected in Champagne. Its reactivation protocol makes it suitable for carrying out malolactic fermentation of wines at low pH, such as base wines for sparkling wine.
- LACTOENOS® B16 STANDARD in association with LACTOENOS® B16 REACTIVATOR can be used in must or wine by following a specific reactivation protocol.
Se protokollen for Pied de Cuvée adaptionen her: PCOL_EN_MLF_Acclimatation_B16_SPARK
Datashhet for Lasctoenos B16 Standard ses her: Laffort FC_ANG_Lactoenos_B16
3.025,00 DKK -
Viniflora CH-11 er kendetegnet ved at være en mere syreresistent stamme af Oenococcus Oeni end både Viniflora CH-35 og CH-Oenos. Viniflora CH-11 er udviklet hos Chr-Hansen, og er ikke tidligere markedsført i Danmark, så Vinosigns er først med at tilbyde denne malolaktiske bakteriestamme.
Chr-Hansen er et dansk firma, der er blandt verden førende inden for bl.a. bakterier til levedsmiddelindustrien
110,00 DKK -
Viniflora CH-11 er malolaktiske bakterier, der er specielt udviklet til at virke ved lavt pH ned til pH=3.0.
Det danske firma Chr-Hansen er verdensmestre i bakterier til levnedsmiddelindustrien,
Det er formodentlig derfor, de som de første kan tilbyde nye typer af malolaktiske bakterier, der som ViniFlora CH-11virker helt ned til pH=3.0. See også ViniFlora CH-Sparta som virker i ektremt sur miljø fra pH=2.9.
Ved en malolaktiske behandling omdannet L-æblesyre enzymatisk til L-mælkesyre ved en såkalt decarboxylering. Den dannede L-mælkesyre har en mildere smag, og en lavere syrestyrke, hvorfor pH stiger ved en malolaktisk behandling, samtidoig med at den harske bitre æblesyre helt eller delvis forsvinger. Rødvine så vel som hvidvine kan malolaktisk behandles og vil grundet den ofte noget højere æblesyreindhold i druerne her mod nord forbedre vinnene arganoleptiske egenskaber. Endvifdere vil den dannede mælkesyre fremme skumdannelse i mousserende vine, samt også ofte mildne disse.1.375,00 DKK -
Accuvinøs quick-Test for Total Titrerbar syre (TA) er en lynhurtig Qicktest for total syre indholde i juice, vin og cider samples.
Quick test_Total Acids Presentation
https://www.youtube.com/watch?v=eOQ3AD9RHXc550,00 DKK -
Accuvinøs quick-Test for Total Titrerbar syre (TA) er en lynhurtig Qicktest for total syre indholde i juice, vin og cider samples.
Quick test_Total Acids Presentation
https://www.youtube.com/watch?v=eOQ3AD9RHXc2.200,00 DKK -
Accuvinøs quick-Test for Total Titrerbar syre (TA) er en lynhurtig Qicktest for total syre indholde i juice, vin og cider samples.
Quick test_Total Acids Presentation
https://www.youtube.com/watch?v=eOQ3AD9RHXc1.100,00 DKK -
Accuvinøs quick-Test for Total Titrerbar syre (TA) er en lynhurtig Qicktest for total syre indholde i juice, vin og cider samples.
Quick test_Total Acids Presentation
https://www.youtube.com/watch?v=eOQ3AD9RHXc1.650,00 DKK