156,25 DKK

In Stock

FermTech fremstiller den vintyv i plexiglas med lukkeventil i binden, i forskellige længder. Den korte udgave egner sig til 5 Liters (1 Gallon) glasbalonner og Blue Cap flasker fra 1-5 L., mens den  lange udgave passer til ståltanke, egefade, 10 og 25 L PET flasker, samt vinbalonner i diverse størrelse.

Beskrivelse

Kort vintyv i plexiglas fra Fermtech i Canada med lukkeventil, er et populært redskab i vineriet og byggeriet til prøveudtagning, og til simple densitetsmåling (vægtfylde) med hydrometer/Oechslemetr på most og saft før gæring såvel som i løbt af gøringen.

Denne lange type Vintyv passer til både 10 L og 25 L PET flasker, til vinbalonner i glas af varienrende størrelse fra 5 – 50 L,  og samtidig velegner til prøvetagning fra små som store ståltanke og egefade.

Vintyven føres ned i væsken samtidig med at bundventilen åbner, og når vintyven trækkes op, lukker kugleventilen for udløb.  Dimensionen af vintyven tillader at et hydrometer/Oechslemeter  placeres inden i vintyven til direkte densitetsmåling i den optagne prøve.

Tilmeld nyhedsbrev