1.022,73 DKK

In Stock

PRV ventil til montering på en Speidel hydropresse, for kontrol at trykket ved f.eks. helklase pres til mousserende vin og cider.
Lavtryk presning af druer er en forudsætning for at opnå lavt pH, høj surhedsgrad, lavt taninsindhold fra skaller, samt lavt kaliumindhold
VinoSigns har derfor videreudviklet på de traditionelle Seidel hrdropresser, ved på montering af en PRV (Pressure Regulasting Valve) ventil.

PRV Caleffi Model 536250 er en regulærbar reduktionsventil i trykregulering imellem 0.5 til 3 bar. Husk Speidel hydropresser er fastmonetret med en AFRISO sikkerhedsventil , der åbner ved 3 bar.  Således Caleffi 536250 påmonteres forskellige typer manometre på 0-3, 0-4, 0-6 eller 0-10 bar. Udgsangstrykket reguleres op en skrue på toppen.
Caleffi 536250 modellen fås med 1/2″, 3/4″ og 1″ muffe gevind.   Alt afhængig af hvilket størrelse Speidel hydropresse man har skal der yderligere monteres et forlængerrør på vandindgangssiden, og evt en GEVA  klokobling, hvis det ønskes, eller blot en almindelig slangestuds til vandslange

See datablad: Caleffi 5362

Reduktionsventiler bruges til at mindske og stabilisere trykket i hjemmets vandinstallation. Ofte er trykket som vandværket leverer brugsvandet med nemlig for stor og for svingende.
Reduktionsventil med justerskrue. Huset og indvendige, bevægelige dele er udført i messing. Den maks. arbejdstemperatur ligger på 60o C. Det maks. tryk på indgangssiden er 25 bar. På udgangssiden kan trykket reguleres fra 0,5 – 3 bar. Den indvendige ventildel kan tages ud for vedligehold eller udskiftning. Manometertilslutning på udgangssiden (¼” IG).

Beskrivelse

Spiedel hydropresser har ikke monteret en såkaldt PRV – Trykregulerende ventil – som er en vigtig regulsator, når druer skal helklassepresses til mousserende vin. VinoSigns har derfor videre udviklet på Spiedels hydropresser, som mange danske vinavlere har anskaffet, ved at påmontere en sådan PRV ventil, så tryk i selve hydropresse kan nøjagtigt justeres til det ønskede vandtryk imellem 0.8 og 1.5 bar, som er det der normalt anvendes ved helklasepres af druer til mousserende vin for at opnå lavt kaliumindhold, højt syreindhold, lavt pH, og mindst mulige tanniner fra skaller i grundvinen.

https://www.youtube.com/watch?v=NHsw_vuAZFA

Tilmeld nyhedsbrev