![](https://vinosigns.dk/wp-content/uploads/2019/01/17871267._UY398_SS398_.jpg)
Håndbog i ciderfremstilling (på engelsk) – The New Cider Maker’s Handbook – A comprehensive Guide for Craft Producers (Claude Jolicoeur, 2013)
750,00 DKK
In StockDenne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om. Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne. Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.
Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.
Beskrivelse
Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om. Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra æbleavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne. Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt, hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.
Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Index og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.