1.500,00 DKK

In Stock

En fortræffelig professionel håndbog i vinfremstilling og vinanalyse. Bruce Zoecklein fra Virginia Tech i USA er også forfatter til Enology Notes, som er at finde med fri downloading på Internettet, hvor der også findes en del værdifulde review og free source artikler om specifikke emner.

 

Beskrivelse

Her nedenfor er bogen kapitler listet:

  1. Gordon H. Burns, Lisa Van de Water, Carlos J. Muller
    Pages 3-29
  2. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 53-75
  3. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 76-88
  4. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 89-96
  5. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 97-114
  6. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 115-151
  7. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 152-167
  8. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 168-177
  9. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 178-191
  10. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 192-198
  11. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 199-208
  12. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 209-215
  13. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 216-227
  14. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 228-241
  15. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 242-271
  16. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 272-279
  17. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 280-302
  18. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 303-309
  19. Bruce W. Zoecklein, Kenneth C. Fugelsang, Barry H. Gump, Fred S. Nury
    Pages 310-516
  20. Back Matter

    Pages 517-621
     

Her er link til et par at hans øvrige forfatterskaber: 
1. Fremstilling af mousserende vin efter champagnemetoden: Bruce Zoecklein – Review on Methode Champenoise Production
2. Vineri hygiejne: Winery Sanitation – Section 1 .pdf
Winery Sanitation – Section 2 .pdf

Her link til Enology Notes: Enology Notes | Wine : Enology Grape Chemistry Group | Virginia Tech

Tilmeld nyhedsbrev