Wine Science – Principles and Applications 4th Edition (på engelsk) – Professionel lærebog i Vinavl og vinificering skrevet af Ronald S. Jackson (Elsevier, Amsterdam, 2014)
937,51 DKK
In StockBogens er så godt som ny og i meget fin stand. Jeg købte den til CCIV kurset, men fandt ud af at Daniel Pambianchi bog “Techniques in Home Winemaking – Rhe comprehensive Guide to Making Chateau-style Wines” var letterne tilgængelig, og lettere læselig.
Beskrivelse
Ronald S. Jackson bog er stor tung fagbog på 960 sider, med 24 sider dopbbeltspaætede indekssider, og 33 sider farveplancer baggest i bogen. Det er på denne måde næste et leksikon i både vinavl o vinificering. Bogen hovedvægt or dog på vinavl. Den kan med sit indeks bruges som opslagsværk, og har imponerende referencelister efter hvert af de ialt 12 kapitler, hvoraf de første 6 kapitler handler om vinavl og de sidste 6 og vinification, vinstil, sensorik, og vin, mad og sundhed. Bogen er lærebog på København Universitets kursus for levenedsmiddelingeniører, kemiingeniører, bygmestre, biokemikere, biologer, farmaceuter og andre, der ønsker at tage dette akademiske masterkursus i “Cool Climate Viticulture and Enology” (på engelsk), der afholdes under ledelse af Toben-Toldam-Andersen og hans kollegaer på Fødevareinstituttet ved Københavns Universitet Frederiksberg Campus., hvert forår i 4. semester på fuldtid.
Ranold S. Jackson , er Ph.D. ved Brook University i Ontario, Canada, på “Cool Climate Enology and Viticulture Institute”, og en flittig skribent med adskillige videnskabelige artikler og bøger i sit forfatterskab.