175,00 DKK

In Stock

“SMART STORE” Classic 31 L ellr 24 L, har de rette mål til at rumme Easy-drainer 16/25 stativet, og samtidig give plads til champagnflasker til halsfrysning i alle 16 rum. 
SMART STORE bokse i transperant plastik er samtidig fødevaregodkent. Kassen er fremstillet af PP polypropylen, der tåler ned til minus 40 grader.

Med denne metoden hvor kasssen placeres i bunden af en dybfryser med halsfrysevæsken i binden, er det muligt at degorgere op til 16-24 champagneflasker i timen.

Om SMART STORE bokse, se denne video: https://www.stark.dk/smart-store-classic-31-transparent-32-l?id=7440-9414866&utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel

Beskrivelse

Denne SMART STORE Classic model 24 L eller model 31 L  er  fødevaregodkendte plastikkasset med bundmålene 50 x 39 cm, der netop passer til Easy-Drainer 16/25 stativet, og som kan holde op til 16 champagneflasker samtidig med halsen nedad i en lille kummefryser.
SMART STORE bokse forhandles af bl.a. STARK. BAUHAUS, SILVAN og JYSK butikkerne fordelt ud rundt omkring landet, men fås også her igennem VinoSigns, kun 25 kr over udsalgsprisen.  

Køb gerne SMART STORE boksen, Easy-Drainer Rack og VeraCure propylenglycol frysevæsken  samlet som et SAMLET  kit med/uden VinoSigns danskfremstillede degorgeringsjern:
Kit 1: SmartStore 24, Easy-Drainer 16/25, 2.5 L VeraCure Propylenglycol, Pris: 450 kr
m/ Sortlakeret degogeringsjern med plasthåndtag: Pris: 900 kr.  
Kit 2: SmartStore 24, Easy-Drainer 16/25, 5.0 L VeraCure Propylenglycol, Pris: 700 kr
m/ Rustfri  degogeringsjern med lakeret egetræshåndtag:  1300 kr
Kit 3: SmartStore 31, 2 x Easy-Drainer 16/25, 5 L VeraCure Propylenglycol, Pris: 850 kr 
m/ Sortlakeret degogeringsjern med plasthåndtag: 1300 kr
Kit 4: SmartStore 31, 2 x Easy-Drainer 16/25, 10 L VeraCura Propylenglycol, Pris: 1300 kr
m/ 
Rustfrit Degorgeringsjern med lakeret egetræshåndtag: 1900 kr

Det ekstra Easy-Drainer Rack kan benyttes til at stille de riddlede champagneflasker til forkøling ca. 30 min i kummefryseren. 
Se de enkelte komponenter særskilt på hjemmesiden for separate priser. Du sparer ca. 10% på Kit-køb. 

Bunden af kassen fyldes med ca. 5 L 2x fortynder halsfrysevæske (VeraCura’s eller GWein’s mono-propylen-glycol), og Easy-Drainer stativet placeres (uden bundkar) i væske således at flaskernes hals stikker ca. 4-5 cm ned i frysevæsken. Flaskerne bør være forkølet til ca. 0-5 grader i køleskab, eller ved opbevaring i kummefryseren ca. 30 minuter inden degorgering.
Halsfrysningen sker på ca. 10 min, hvorefter flasken tages op fra fryseren, og halsen skyldes af udvending i kold vand.
Derefter degorgeres med degorgeringsjern (se dette på hjmmesiden)  eller egen dosagrvæske, og der påfyldes – om ønsket – dosagevæske, f.eks. 5, 10, eller 20 ml Sucraisin  – IOC’s klargjorde retifiserede druekoncentrate – dosagevæske (se efter dette på hjemmesiden).
Flasker propes med en 29,5 eller 29.0 mm ID champagnekorkprop i god kvalitet, f.eks. fra Amorim, med et champagne prop-apparat, f.eks. fra Spagni Regina eller Ferrari).
Derefter påsætter fastgøringsnet, der presses lidt ned med en kapselmaskine, så nettet når ned under kraven. Det strammes til, men ikke for hård, da nettråden da vil knække.
Prop og net skjules af en foliechampagnehætte., og flaske etiketteres.

HUSK en champagneprop må kun stikke ned i flasken med 20-23 mm af sin totale orindelige længde på 44-45 mm. ellers er den umuligt at få af igen uden proptrækker.  

Tilmeld nyhedsbrev