Facebooklinkedin

VinoSigns.dk er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik for
eventuelle spørgsmål på telefon: 20416249 eller mail henrik@brogren.dk

HJÆLPEN ER LIGE VED HÅNDEN

 Varenr. Ydelse Pris pr. time Pris pr. dag (6 timer) Pris pr. opgave efter aftale
K-01 Design af flaskeetiketter kr. 600 kr. 3.000 efter aftale
K-02 Overførsel af flaskeetiket forlæg til NiceLabel Primera software kr. 400 kr. 2.000 efter aftale
K-03 Rådgivning og assistance ved tank- og fadgæring af basisvine forberedt til mousserende vine, mousserende frugtvine og cider kr. 600 kr. 3.000 efter aftale
K-04 Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på flaske til mousserende vine kr. 600 kr. 3.000 efter aftale
K-05 Assistance ved flaskning og champagneprop korking kr. 500 kr. 2.500 efter aftale
K-06 Rådgivning og Assistance ved analysearbejde med most, cider, øl og vin. kr. 400 kr. 2.000 efter aftale
K-07 Rådgivning ved indkøb af vinificeringsudstyr kr. 400 kr. 2.000 efter aftale

BAGGRUND

VinoSigns har som sit mål at være innovativ og nytænkende inden for skandinavisk vinfremstilling. 
 
Vinmager, Carl-Henrik Brogren, er uddannet som biokemiker og mikrobiolog ved Københavns Universitet i 1974, og som immunolog fra Institut Pasteur i Paris i 1977. Senere er disse uddannelser udbygget med en supplerende masteruddannelse specielt inden for vitikultur og ønologi, samt med to ønologiske studierejser i 2017 til henholdsvis Tyskland (Giesenheim) og Frankrig (Bordeaux).
Carl-Henrik Brogren startede med vinfremstlling allerede som teenager og gymnasieelev i 1963, og har senere arbejdet professionelt i mere end 12 år specielt med forskning inden for fødevaremikrobiologi og risikovurdering, og endvidere været dansk delegeret ved CEN – den europæiske standardorganisation – omkring netop mikrobiologiske fødevareanalyser, under ansættelsen 1989-2002 ved fødevarestyrelsen. Siden 2016 har Carl-Henrik Brogren som emeritus fungeret som vinmager ved Bernstorff Slots Frugt- og Vinlaug med produktion af mere end 20 forskellige vinificeringsprodukter, herunder 4 mousserende vine og 2 cider produkter.
Aktiviteterne er i 2017 yderligere udvidet ved Frederiksborg Vin i samarbejde med vinmager Jean Becker og medhjælpere, samt som medavler på vingården Granhøjgaard i Birkerød (Becker Vin).
Carl-Henrik Brogren har i en længere årrække arbejdet med diabetesforskning i ind- og udland, men har nu som emeritus ændret fokus til vinfremstilling, som jo også har noget med kulhydratstofskifte at gøre, bare planternes. Carl-Henrik Brogren har fra 1996-2016 drevet sit eget biotekfirma ImmunoSigns, der udviklede og forhandlede antistoffer relateret til diabetes og allergi.
I 2017 stiftedes så VinoSigns, som et lille privatejet ønologisk laboratorium, der ud over vinanalytiske serviceydelser, sælger og udlåner vinificerings- og analyseudstyr, samt rådgiver om ønologiske spørgsmål med speciale i mousserende vine, vel vidende at det danske klima bedst er egnet til netop denne type og manglende Accuvin Manual for cidere vinproduktion.
Endeligt arbejdes sammen med biokemiker og innovativ organist Bent Mariager, som har mange års erhvervmæssig erfaring inden for juicefremstilling, på at opstarte et helt ny koncept for kunde-baseret vinfremstilling fra eget vineri med udgangspunkt i importeret nedfrosset højkvalitet druer og/eller drue-juice fra det sydlige Europa’s bedre klimaforhold, men efter samme koncept, som siden 1977 er blevet brugt i Canada og USA, bl.a. på Macedo Winery i Toronto – make your own wine, – med udgangspunkt i kvalitets råvarer, som er svære at fremskaffe fra vores egne nordlige vinmarker.
Facebooklinkedin

Tilmeld nyhedsbrev