VinoSigns.dk er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik for
eventuelle spørgsmål på telefon: 20416249 eller mail henrik@brogren.dk
HJÆLPEN ER LIGE VED HÅNDEN
Varenr. | Ydelse | Pris pr. time | Pris pr. dag (6 timer) | Pris pr. opgave efter aftale |
K-01 | Design af flaskeetiketter | kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-02 | Overførsel af flaskeetiket forlæg til NiceLabel Primera software | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-03 | Rådgivning og assistance ved tank- og fadgæring af basisvine forberedt til mousserende vine, mousserende frugtvine og cider | kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-04 | Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på flaske til mousserende vine | kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-05 | Assistance ved flaskning og champagneprop korking | kr. 500 | kr. 2.500 | efter aftale |
K-06 | Rådgivning og Assistance ved analysearbejde med most, cider, øl og vin. | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-07 | Rådgivning ved indkøb af vinificeringsudstyr | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-08 | Studierejser i ind- og udland for vinmagere med særlig interesse i specifikke emner eller produktionsmetoder, f.eks. til mousserende vine og cider efter Methode Tranditionelle eller Charmat-metoden. | kr. 800 | kr. 4.000 | efter aftale (indhent tilbud) |
BAGGRUND
VinoSigns har som sit mål at være innovativ og nytænkende inden for skandinavisk vinfremstilling.
Vinmager, Carl-Henrik Brogren, er uddannet som biokemiker og mikrobiolog ved Københavns Universitet i 1974, og som immunolog fra Institut Pasteur i Paris i 1977. Senere er disse uddannelser udbygget med en supplerende masteruddannelse specielt inden for vitikultur og ønologi, samt med to ønologiske studierejser i 2017 til henholdsvis Giesenheim og Franken i Tyskland samt Bordeaux og Epernay-Reims Champagneområdet i Frankrig.
Carl-Henrik Brogren startede med vinfremstlling allerede som teenager og gymnasieelev i 1963, og har senere arbejdet professionelt i mere end 12 år specielt med forskning inden for fødevaremikrobiologi og risikovurdering, og endvidere været dansk delegeret ved CEN – den europæiske standardorganisation – omkring netop mikrobiologiske fødevareanalyser, under ansættelsen 1989-2002 ved fødevarestyrelsen. Siden 2016 har Carl-Henrik Brogren som emeritus fungeret som vinmager ved Bernstorff Slots Frugt- og Vinlaug med produktion af mere end 20 forskellige vinificeringsprodukter, herunder 4 mousserende vine og 2 cider produkter.
Aktiviteterne er i 2017 yderligere udvidet ved Frederiksborg Vin i samarbejde med vinmager Jean Becker og medhjælpere, samt som medavler på vingården Granhøjgaard i Birkerød (Becker Vin), hvor der også nu er etableret en experimntel vinmark med 8 druesorter specielt egnet til mousserende vin
Carl-Henrik Brogren har i en længere årrække arbejdet med diabetesforskning i ind- og udland, men har nu som emeritus ændret fokus til vinfremstilling, som jo også har noget med kulhydratstofskifte at gøre, bare planternes. Carl-Henrik Brogren har fra 1996-2016 drevet sit eget biotekfirma ImmunoSigns, der udviklede og forhandlede antistoffer relateret til diabetes og allergi.
I 2017 stiftedes så VinoSigns, som et lille privatejet ønologisk laboratorium, der ud over vinanalytiske serviceydelser, sælger og udlåner vinificerings- og analyseudstyr, samt rådgiver om ønologiske spørgsmål med speciale i mousserende vine, vel vidende at det danske klima bedst er egnet til netop denne type vin og for cidere vinproduktion.
I samarbejde med levnedsmiddelingeniør (bromatolog) Marianne Decker arbejdes på etablering af eget “Urban Vineri CPH” et sted i Københavns indre by, med vinerim undervisningsfaciliteter og forretning, ligesom der i 2020 er etableret en fælles eksperimentel vinmark i på Granhøjgaard i Nordsjælland med ca. 500 vinstokker af især nyudviklede hvide sorter.
I samarbejde med levnedsmiddelingeniør (bromatolog) Marianne Decker arbejdes på etablering af eget “Urban Vineri CPH” et sted i Københavns indre by, med vinerim undervisningsfaciliteter og forretning, ligesom der i 2020 er etableret en fælles eksperimentel vinmark i på Granhøjgaard i Nordsjælland med ca. 500 vinstokker af især nyudviklede hvide sorter.
Endeligt arbejdes sammen med biokemiker og innovativ organist Bent Mariager, som har mange års erhvervmæssig erfaring inden for juicefremstilling, på at opstarte et helt ny koncept for kunde-baseret vinfremstilling fra eget vineri (Urban Winery CPH), men efter samme koncept, som siden 1977 er blevet brugt i både Canada, USA, Australien men kun ganske få steder i Europa (London og Paris), som bl.a. på Macedo Winery i Toronto – efter make your own wine konceptet.
Vi leder i øjeblikket efter et egnet sted for et sådant Copenhagen Urban Winery.
Vi leder i øjeblikket efter et egnet sted for et sådant Copenhagen Urban Winery.