Rådning og assistance tilbydes opstartende vinerier og cider-producenter specielt i forbindelse med opstart af en produktion af mousserende produkter fra druer, bær, frugter, honning, etc., samt ved flaskning, kapsling, propning, påsætning af hætter og ved etikettering med professionelle Primera etiketter med jeres helt eget designs evt. med batch label, stregkoder, pictogramm o.s.v.
Desuden råder Vinosigns over en hel del vinificeringsudstyr, så som afstilker, hydropresse, større og mindre ståltanke, tønder. fustager m.v, champagnepropningsudstyr med wirehood påsætter, aphromatre og keg-manometret til trykmåling, samt CO2-flasker, modtrykfyldere, skruelågspåsættere, samt omfattende udstyr til analyser på juice, most, vin, frugtvin, cider, øl og andre gærede produkter.
VinoSigns rummer også muligheden for at rådgive omkring eller tilbyde assistance med vinanalyser og mikrobiologiske analyser, samt hygieni test og hygiejne forebyggelse efter HCCCP principper. VinoSigns rådgiver også gerne om rengørings- og desinfektioner midler., samt meget andet. Se listen over konsulentydelser her nedenfor.
Varenr. | Ydelse | Pris pr. time (excl. moms) | Pris pr. dag 6-8 timer (excl. moms) |
Pris pr. opgave efter aftale |
K-01 | Design af flaskeetiketter | kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-02 | Overførsel af flaskeetiket forlæg til NiceLabel Primera software | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-03 | Rådgivning og assistance ved tank- og fadgæring af basisvine forberedt til mousserende vine, mousserende frugtvine og cider | kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-04A
K-04B |
Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på flaske til mousserende vine og cider ved Methode Traditionelle.
Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på tryktank eller fustage til Mousserernde vien eller cider ved Charmat-metoden |
kr. 600 | kr. 3.000 | efter aftale |
K-05 | Assistance ved flaskning og champagneprop korking | kr. 500 | kr. 2.500 | efter aftale |
K-06 | Rådgivning og Assistance ved analysearbejde med most, cider, øl og vin. | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-07 | Rådgivning ved indkøb af vinificeringsudstyr | kr. 400 | kr. 2.000 | efter aftale |
K-08 | Rådgivning og assistance omkring hygiejneforhold i vineriet (HCCCP principper) | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-09 | Vejledning om anvendelse af i vineriet af rengørings- og desinfektionsmidler | kr. 400 | kr. 2000 | efter aftale | ||||||||||
K-10 | Rådgivning og assistance omkring insektbekæmpelse i vineriet | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-11 | Vejledning omkring anvendelse af insektbekæmpelsesmidler i vineriet | kr. 400 | kr. 2000 | efter aftale | ||||||||||
K-12 | Rådgivning og assistance ved fraktioneret lavtrykspressing af helklasser og druer på PRV-ventil reguleret hydropresse | Kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-13 | Rådgivning og assistance ved riddling, halsfrysning og degorgering i fremstilling af mousserende vine og svider | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-14 | Rådgivning og assistance angående isobaric modtryksflaskefyldning på champagneflasker efter Charmat-produktion | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-15 | Rådgivning og assistance ved problemer med påsætning og tæthed af kronekapsler og bidulekapsler på champagne- og ciderflasker. Kontrolcheck med “Bague de controlle” | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-16 | Rådgivning og assistance ved afsluttende champagneflaske propning samt påsætning af fastgøringsnet og Alu/Polylaminat-hætte | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-17 | Rådgivningog assistance ved fortolkning og brug af analysedata til efterjustering og kvalitetsforbedring af vine og cider | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-18 | Rådgivning og assistance ved vinsmagninger og organisering af ægte blindsmagninger | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-19 | Multivariant dataanalyse af kemiske og sensoriske data | kr. 900 | Kr. 4500 | efter aftale | ||||||||||
K-20 | Rådgivning og assistance angående flaskepynt – logo-printede kapsler, logo-print eller prægede wirehood, samt print på Skruelågs kapsel og Champagnehætter | kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale | ||||||||||
K-21 | Uspecificeret rådgivning og assistance ved ønologiske problemer så som reduktiv gæring, gærstop, oxidation m.v. | Kr. 600 | kr. 3000 | efter aftale |