Rådning og assistance tilbydes opstartende vinerier og cider-producenter specielt i forbindelse med opstart af en produktion af mousserende produkter fra druer, bær, frugter, honning, etc., samt ved flaskning, kapsling, propning, påsætning af hætter og ved etikettering med professionelle Primera etiketter med jeres helt eget designs evt. med batch label, stregkoder, pictogramm o.s.v.  
Desuden råder Vinosigns over en hel del vinificeringsudstyr, så som afstilker, hydropresse, større og mindre ståltanke, tønder. fustager m.v, champagnepropningsudstyr med wirehood påsætter, aphromatre og keg-manometret til trykmåling, samt CO2-flasker, modtrykfyldere, skruelågspåsættere, samt omfattende udstyr til analyser på juice, most, vin, frugtvin, cider, øl og andre gærede produkter.   
VinoSigns  rummer også muligheden for at rådgive omkring eller tilbyde assistance med vinanalyser og mikrobiologiske analyser, samt hygieni test og hygiejne forebyggelse efter HCCCP principper.  VinoSigns rådgiver også gerne om rengørings- og desinfektioner midler., samt meget andet. Se listen over konsulentydelser her nedenfor.

 Varenr. Ydelse Pris pr. time (excl. moms) Pris pr. dag
6-8 timer
(excl. moms)
Pris pr. opgave efter aftale
K-01 Design af flaskeetiketter kr. 600 kr. 3.000 efter aftale
K-02 Overførsel af flaskeetiket forlæg til NiceLabel Primera software kr. 400 kr. 2.000 efter aftale
K-03 Rådgivning og assistance ved tank- og fadgæring af basisvine forberedt til mousserende vine, mousserende frugtvine og cider kr. 600 kr. 3.000 efter aftale

K-04A

 

 

K-04B

Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på flaske til mousserende vine og cider ved Methode Traditionelle.

 

Rådgivning og assistance ved forberedelse til 2. gæring på tryktank eller fustage til Mousserernde vien eller cider ved Charmat-metoden

kr. 600 kr. 3.000 efter aftale
K-05 Assistance ved flaskning og champagneprop korking kr. 500 kr. 2.500 efter aftale
K-06 Rådgivning og Assistance ved analysearbejde med most, cider, øl og vin. kr. 400 kr. 2.000 efter aftale
K-07 Rådgivning ved indkøb af vinificeringsudstyr kr. 400 kr. 2.000 efter aftale
K-08 Rådgivning og assistance omkring hygiejneforhold i vineriet (HCCCP principper) kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-09 Vejledning om anvendelse af i vineriet af rengørings- og desinfektionsmidler kr. 400 kr. 2000 efter aftale                    
K-10 Rådgivning og assistance omkring insektbekæmpelse i vineriet kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-11 Vejledning omkring anvendelse af insektbekæmpelsesmidler i vineriet kr. 400 kr. 2000 efter aftale                    
K-12 Rådgivning og assistance ved fraktioneret lavtrykspressing af helklasser og druer på PRV-ventil reguleret hydropresse Kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-13 Rådgivning og assistance ved riddling, halsfrysning og degorgering i fremstilling af mousserende vine og svider kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-14 Rådgivning og assistance angående isobaric modtryksflaskefyldning på champagneflasker efter Charmat-produktion kr. 600  kr. 3000 efter aftale                    
K-15 Rådgivning og assistance ved problemer med påsætning og tæthed af kronekapsler og bidulekapsler på champagne- og ciderflasker. Kontrolcheck med “Bague de controlle” kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-16 Rådgivning og assistance ved afsluttende champagneflaske propning samt påsætning af fastgøringsnet og Alu/Polylaminat-hætte kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-17 Rådgivningog assistance ved fortolkning og brug af analysedata til efterjustering og kvalitetsforbedring af vine og cider kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-18 Rådgivning og assistance ved vinsmagninger og organisering af ægte blindsmagninger kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-19 Multivariant dataanalyse af kemiske og sensoriske data kr. 900  Kr. 4500 efter aftale                    
K-20 Rådgivning og assistance angående flaskepynt – logo-printede kapsler, logo-print eller prægede wirehood, samt print på Skruelågs kapsel og Champagnehætter kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    
K-21 Uspecificeret rådgivning og assistance ved ønologiske problemer så som reduktiv gæring, gærstop, oxidation m.v. Kr. 600 kr. 3000 efter aftale                    

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev