Randox most- , cider- og vinanalyser er karakteriseret som præcisionsanalyser baseret på enzymatiske målinger eller rene spektrofotometriske målinger, som udføres på meget små prøvemængder. Som det første ønologiske laboratorium i Skandinavien tilbyder VinoSigns og bredt udsnit at Randox analyser udført på Randoz Monza udstyr,
Rekvirenter af analyser får NUNC prøverør tilsendt med posten, og returnere prøver med almindeligt postforsendelse. Til de fleste analyser kræves blot få mL prøve der analyserne udføres i mikroskale. Modsat f.eks. Winescan analyzer can Randox analyserne akkrediteres, og VinoSigns sigter mod e sådan akkreditering hvis behovet viser sig. Randox har bl.a. en præcis analyser for ethanol, og kan analyse bl.a også indhold af vinsyre, æblesyre, mælkesyre, citronsyre enkeltvis, og dermed måle forløbet af en malolaktisk gæring, en afsyring, eller syretilsætning.
Randox Monza apparatet har som multiparameter spektrometer general anvendelighed, og kan også udføre en stribe af lignende præcitionsanalyser med austalske Vintessentials kits, bla. for Guconic Acid (Botrytis test), Sucrose m.v.
Se videopræsentations af Randox Monza måleapparat
Se analysevideo for æblesyre (Malic Acid) Randox præcisionsanalyse