-
Fortræffelig håndbog af forfatteren til “True Brew” Emma Christensen i San Francisco. Denne bog der er rigt illustreret med billeder, indeholder et utal af spændende, udfordrende og moderne opskrifter til alverden ciderprodukter, fra pære-champagne, Hibiscus-cider, hider-øl til solbær og blåbær cider, og sprudlende æblecider, ja sågar ægte æble-eddike.
Der er opskrifter for enhver cider-lover, og så er der hele 4 siders “Troubleshooting Guide” med hjælp, hvis det skulle gå galt undervejs i fremstilling.
Starten af håndbogen er opdelt i lektioner om – “turning apåålres into juice, og senere om “turning juice into cider”, – der gennemgår de enkelte processer på en enkelt og let læst måde. Der er også et udemærket kapitel “setting-up your cider house” om udstyr og hjælpestoffer man får brug for i fremstillingsprocessen., skrevet på en let tilgængelig måde.Er man cider-producent, er der masser af stof til fantasien og opskifter til utallige spændende produkter, samlet af denne amerikanske mad-skribent og blokker. Læs videre om Emma Christensen nedefor (på engelsk)
Læs mere her om dansk ciderproduktion: http://www.ciderrevolution.dk/blog-dansk-cider/
275,00 DKK -
Danial Pambianchi acknowledging how today’s wine sales and consumption are far outpacing those of beer and spirits, this examination addresses questions commonly asked by the novice and experienced oenophile alike. Using short anecdotes with a dash of humor to present intriguing facts about wine, this consideration also debunks many popular myths such as why one shouldn’t disturb fermenting wine during a full moon and the popular causes for headaches after partaking in red wine. Authoritative and entertaining, this guide covers winemaking, wine service, styles, faults, frauds, and even the ?wine-speak” of the art’s scientific terminology. Recognizing that wine drinkers are becoming increasingly sophisticated and knowledgeable, this study also evaluates the beverage’s impact on health, making it a must-have for all connoisseurs.
187,51 DKK