-
En let tilgængelig håndbog og opslagsbog (på engelsk) for den endnu uvidende nye vinbonde, der på en enkelt og hurtig måde kan blive introduceret til udfordringen som vinmager, til vinificeringsprocessen enkelte trin, med både “trips og hints”. En fortrinlig opslagsbog i 24 kapitler, med 4 appendix, godt illustreret. Bogen er fyldt med “checklister” om hvad man skal huske, og forebygger derfor de mest almindelige vinificeringsfejl hos den nystartede vinmager.
187,51 DKK -
Dette lille hæfte om Ciderfremstilling er en fortrinlig håndbog at stsarte ud med for hobbyfolk der gerne selv vil lave cider af havens frugter. Danske frugter er af høj kvalitet netop til ciderfremstilling grundet deres høje syreindhold. Særlige cidersorter der også har lidt bitterhed, men fortsat høj syre giver de mest spændende produkter. Fantasien har ingen grænser for hvad man kan lave cider af, så ddet er bare at gå igennem. Danmark får i disse år et stigende antal nystartede ciderier, der fremstiller unikke produkter af høj international standard..
Bogen her er en god start for en nybegynder, og så kan kan jo altid senere skaffe sig Claude Jolicoeurs store håndbag på engelsk – The New Cider Maker’s Handbook, som Vinosigns også sælger (se hjemmesiden)
175,00 DKK -
Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om. Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne. Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.
Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.750,00 DKK -
Desværre findes der endnu ikke en håndbog på dansk i fremstilling af mousserende vine.
Den må jeg jo så se at få skrevet!.
“Making Sparkling Wines” er skrevet af to erfarne vinmagere i fremstilling af mousserende vine.
Bogen indeholder også – ud of de mousserende druevine – en række forskrifter for fremstilling af mousserende frugtvine, fra f.eks. pærer, æbler, rabarber, ribs, solbær, hindbær m.fl.Bogen er opdelt i 15 kapitler, og er på blot 122 sider med et godt index, der gør bogen godt også som opslagsbog.
Samme bog findes også i en tidligere 1995 version, som jeg på udsalg (på lager) til 100 kr plus leveringsomkostninger (se andet billede).
200,00 DKK -
Denne håndbog er udkommet i 2018, og er en udvidelse, revidering, udvidelse af Jørgen Bech-Andersen tidligere bog “Vin fra frugt og bær” fra 1987.
Bogen er på 295 sider, med 7 dsider index, som indeholder bl.a. 36 special-opskrifter på frugtvin lavet fra frugt, bær, blomster, træ, honning, m.v. Bogen har også afsnit om vinavl og vinifisering, inklusiv vinanalyser, vinsmagning, m.m.
437,51 DKK -
En lille håndbog (på engelsk) i vinfremstilling, der i over 30 år har været en klassiker for nystartede vinmagere. Bogen er nu af lidt ældre dato, men har over 130 forskrifter til fremstilling af alverden drue, bær, frugt og honning vine. Opskrifterne er opdelt i årets måneder, så du kan lave din egen vin hele året rundt.
Bogen indeholder også en god beskrivelser for hvad du behøver at anskaffe til din første vinfremstilling.
Der er et fortrinligt Index, så man let kan finde det emne man ønsker at læse om..Ring for yderligere oplysninger og bestil telefonisk på +45 20416249, da webshoppen endnu ikke er fuldt udbygget og igangsat.
156,25 DKK -
Denne danske bog om dansk vinavl er et enestående værk skrevet af Jens Michael Gundersen og Benny Gensbøl – pionerer inden for dansk vinavl helt tilbage i slutningen af 1900 tallet. Det er en fortrinlig bog for nybegyndere i dansk vinavl, der både indeholder beskrivelse af de mest almindelig sorter af vinplanter i Danmark, anlæggelse af vinmark, pasdning og beskæring af vinplanter, men også har et mere kortfattet kapitel om selve vinfremstillingen.
468,75 DKK -
En fortræffelig professionel håndbog i vinfremstilling og vinanalyse. Bruce Zoecklein fra Virginia Tech i USA er også forfatter til Enology Notes, som er at finde med fri downloading på Internettet, hvor der også findes en del værdifulde review og free source artikler om specifikke emner.
1.500,00 DKK