-
Lalvin Tango-Malbec rødvinsgær er tørgær fremstillet af Lallemande i Canada, der anvendes primært til fremstilling af rødvin. Tango-Malbec gæren anvendes især i Argentina, hvad navnet også siger.
Lalvin Tango-Malbec gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller opbevares i mindre portioner i plast-container på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader) for længere tids opbevaring..
VinoSigns har erfaring i anvendelse af Tango-Msalbec gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin. Læs mere om Tango-Malbec gærens anvendelse og opbevaring i linket her: R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdfLalvin Tango-Malbec sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagenSe Lalvin Tango-Malbec datesheet her: R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf
406,25 DKK365,65 DKK -
Lalvin ICV-D254 (Saccharomyces ceveresia) er en vingær til fremstilling af vin og cider. ICV-D254 kan fint anvendes også i kombination med Lalvin BioDiva cidergær. ICV-D254 har høj alkoholttolerance (16vol%), og giver god aroma og mundtfylde. En ideelle gærtype til både vin, frugtvin og cider produktion.
Se specifikationer om BioDiva : Lalvin ICV D254125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin ICV-D254 (Saccharomyces ceveresia) er en vingær til fremstilling af vin og cider. ICV-D254 kan fint anvendes også i kombination med Lalvin BioDiva cidergær. ICV-D254 har høj alkoholttolerance (16vol%), og giver god aroma og mundtfylde. En ideelle gærtype til både vin, frugtvin og cider produktion.
Se specifikationer om BioDiva : Lalvin ICV D254406,25 DKK365,65 DKK -
Tannisol tabletter fra Enartis indeholder ialt 3 antioxidanter, sulfit, ascorbinsyre og tannin og sikre derfor en langvarende antioxiderende virkning samtidig med at sulfitten udøver sin antibakterielle virkning. Tabletter kan enten tilsættes direkte og vil da langsom opløses så der opnås en langtidseffekt, eller knuses før tilsættning for øjeblikkelig virkning.
Tannisol er meget anvendt i italiensk vinproduktionDosering:
1 tablet/hL druemost
1tablet/hL rosevin
1 tablet/hL vin (filtreret)
2 tabletter/hL vin (ufiltreret)
3 tabletter/hL sød vinHusk kun ca, halvdelen af sulfitet virker som fri sulfit, og mængden deraf afhængerr af mosten og vinen pH, jo surere des mere frigjort SO2 findes.
Se Tannisol databladet her: tannisol-td-150121185414
93,75 DKK -
SOLUTION 6 – Svoldioxid 6% (60 gram/L) i vandig sur opløsning (også kaldet svovlsyrling)
Dette Laffort produkt kan desværre ikke importeres til Danmark af sikkerhedsmæssige grunde. Færgerne vil ikke medtage dette sundhedsfarlige produkt
Denne opløsning af frit svovldioxid kan anvendes til konservering af most og vin f.eks. som en 1000 x stock solution.
Denne opløsning indeholder hverken Kalium eller Ammonium ioner, som findes i andre sulfiterin gsprodukter, så som Kaliummetabisulfit og Ammoniumbisulfit – se nærmere om disse produkter på hjemmesiden.
Denne vandige opløsning af rent SO2 har begrænset holdbarhed (ca. 6 måneder),
Dunken indeholder 10 L (11 kg) og sælges ikke i mindre portioner, grundet den begrænsede holdbarhed.- See datashees below here:300,00 DKK -
Mange danske vingårde og vinbønder har igennem årene funder frem til denne Lallemand ICV-GRE rødvingær.
Blandt Rondo dyrkere er denne danske Danstar producedere Lalvin ICV-GRE rødvingær meget populær, mens der blandt alternativerne for en egnet Rondo gær, også kan nævnes Lalvin SU6 – påstås at fjerne Rondosmages, samt rødvingøren Lalvin ICV D254, for ikke at glemme den eftertragtede “Institut Oenologie de Champagne” Pinot Noir rødvinsgær “IOC Revelation Terroir”.
VinoSigns fører alle disse gørtyper og en helt del flere, men det største lager af rødvingær er nu en gang netop denne Lalvin ICV-GRE – favoritten.Lalvin ICV-GRE datasheet her: Lalvin ICV-GRE datasheet
STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-GRE, mens 3 pakker får med 5% rabat. Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.
Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR
312,50 DKK281,25 DKK -
Lalvin ICV-OKAY er en universal gær isoleret hos INRA i Frankrig, Gæren kan bruges til alle typer vinificering, af såvel druevine som frugtvine. Gæren har fine egenskaber, og producerer meget lidt SO2, H2S, og acetaldehyd (ethanal)
Lalvin ICV-OKAY datasheet her: Lalvin ICV-OKAY
STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-OKAY, mens 3 pakker får med 5% rabat. Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.
Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR
125,00 DKK112,50 DKK -
OenobioTech er en ny fransk champagnegær “CHAMP” er en Saccharomyces Cer. ex. bayanus med 24% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 24% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for CHAMP-gæren ses her: VIN-O-FERM®-CHAMP-En
VinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk champagnegær “PDM” er en Saccharomyces Cer. ex. bayanus med 25% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 25% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for PDM-gæren ses her: VIN-O-FERM®-PDM-En
Databladet fra Brouwland: VINEFERM PDM 001.012.xVinofermOenobiotechPDM_SPEC_ENVinoSigns Podcast on gærvalf: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk frugtvins- og cidervinsgær “KY” er en Saccharomyces Cer. med 24% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 24% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for KY-gæren ses her: VIN-O-FERM®-Rose-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM KY 001.005.xVinofermOenobiotechKY_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “AROM” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for AROM-gæren ses her: VIN-O-FERM®-AROM-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM AROM 001.007.xVinofermOenobiotechArom_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “CHARDONNAY” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for CHARDONNAY-gæren ses her: VIN-O-FERM®-CHARDONNAY-En
Databladet fra Brouwland: VINOFEEM CHARDONNAY 001.006.xVinofermOenobiotechChardonnay_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK