Sort By:
View:
  • Naturprodukt BVinsyre – Rent krystallinsk Vinsyre  –  kan anvendes som  tilsætningstof  hvis der mangler syre i din frugtvin, cider eller druevin.  Se og Naturprodukt Æblesyre (Special Ingredients Ltd.)

    100,00 DKK
  • Naturprodukt BVinsyre – Rent krystallinsk Vinsyre  –  kan anvendes som  tilsætningstof  hvis der mangler syre i din frugtvin, cider eller druevin.  Se og Naturprodukt Æblesyre (Special Ingredients Ltd.)

    200,00 DKK
  • Vinsyre (tartaric acid) er den væsentligste syre i vindruer ved siden af æblesyre (Malic acid) og citronsyre (Citric acid) .
    Vinsyre findes kun i druer og er med til smagsmæssig at give druen smag.
    Hvis der i vinificering er behov for at øge surhedgraden f.eks. ved fremstilling af mousserende vine, frugtvine og cider er vinsyre det foretrukne tilsætningstof. Vinsyre har en blidere frisk sur smag, modsat æblesyre, der har en bitter harsk smag, som bl.a. forsøges fjernet ved malolaktisk gæring. Danske drue har ofte et højt indhold af æblesyre relativt til vinsyreinholdet, menæblesyre indholdet falder drastiskt under de sidste uger af modningsperioden.

    Dosering:
    Tilsættes 1 gram/L Tartrol opnås en totalsyre stigning på 1g/L (som vinsyre), der er den almindelige angivelse for syreindholdet generalt.   pH vil typisl faldet med 0.1 pH-enhed ved tilsætning af 1 gram/L Tartrol.
    Vinsyre er letopløselig i vand og vin, og bør opløses inden tilsætning til tank, ballon eller tønde.

    Tartrol (handelsnavn) fremstilles af VinoFerm for Brouwland i Belgien. 
    Tartrol kan med en lille merpris efter ønskes også leveres i plastikbeholder med skruelåg fra Kartell for lettere opbevaring og bedre holdbarhed.  Vinsyre anbefales opbevaret køleskab, som alle andre organiske stoffer.

    Tartrol specifikationer:Tartrol Vinsyre_SPEC_EN_Vinoferm Tartrol
     Tartrol Vinsyre_SPEC_EN_Vinoferm Tartrol
    Tartrol datasheet: Tartrol datasheet

     

    500,00 DKK
  • Vinsyre (tartaric acid) er den væsentligste syre i vindruer ved siden af æblesyre (Malic acid) og citronsyre (Citric acid) .
    Vinsyre findes kun i druer og er med til smagsmæssig at give druen smag.
    Hvis der i vinificering er behov for at øge surhedgraden f.eks. ved fremstilling af mousserende vine, frugtvine og cider er vinsyre det foretrukne tilsætningstof. Vinsyre har en blidere frisk sur smag, modsat æblesyre, der har en bitter harsk smag, som bl.a. forsøges fjernet ved malolaktisk gæring. Danske drue har ofte et højt indhold af æblesyre relativt til vinsyreinholdet, menæblesyre indholdet falder drastiskt under de sidste uger af modningsperioden.

    Dosering:
    Tilsættes 1 gram/L Tartrol opnås en totalsyre stigning på 1g/L (som vinsyre), der er den almindelige angivelse for syreindholdet generalt.   pH vil typisl faldet med 0.1 pH-enhed ved tilsætning af 1 gram/L Tartrol.
    Vinsyre er letopløselig i vand og vin, og bør opløses inden tilsætning til tank, ballon eller tønde.

    Tartrol (handelsnavn) fremstilles af VinoFerm for Brouwland i Belgien. 
    Tartrol kan med en lille merpris efter ønskes også leveres i plastikbeholder med skruelåg fra Kartell for lettere opbevaring og bedre holdbarhed.  Vinsyre anbefales opbevaret køleskab, som alle andre organiske stoffer.

    Tartrol specifikationer:Tartrol Vinsyre_SPEC_EN_Vinoferm Tartrol
     Tartrol Vinsyre_SPEC_EN_Vinoferm Tartrol
    Tartrol datasheet: Tartrol datasheet

     

    62,51 DKK
  • Malolaktisk bakteriere (Oenococcus Oeni) fra OenoFrance/Sofralab med særlig høj sulfit resistens på op til 60-75 ppm (mg/L), dog betinget af omhyggelig adaptation med flerdages starterkultur adapteret til basisvinen (såkaldt Pie de Cuvée)

    1.562,51 DKK
  • Fra IOC’s professionelle og omfattende  produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette gærnæringsprodukt med helt unikke egenskaber ved vann skallige men også helt almindelige vinificeringer at hvidvine og rosevine. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: V i anbefaler derfor brag af —-

    VITISTART  gærnæring

    Institut de Oenologie de Champagne (IOC) har udviklet dette komplekse gærnæringspræparat, der er specielt udviklet til hvid- og rosevin fremstilling.
    Produktet er også særligt velegnet ved gærstop, til at reaktivere en ny gæring under vanskelige gæringsbetingelser.  Produktet er specielt rigt på komponent som gærceller skal bruge til opbygning af cellemembraner (lipider og steroler), men indeholde også alle de vidste vitamin er og vækstfaktirer.

    For highly scrubbed white or rosé musts
    A complete activator which provides all the elements required for optimum fermentation.
    Supplies available nitrogen to multiply yeasts. Supplies available nitrogen to multiply yeasts.
    The inactivated yeasts encourage detoxification of the medium and provide vitamins, trace elements and sterols.
    The cellulose increases the turbidity and acts as a yeast support.
    The thiamine stimulates growth rate.

    FT VITISTART (EN)

    400,00 DKK
  • Fra IOC’s professionelle og omfattende  produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette gærnæringsprodukt med helt unikke egenskaber ved vann skallige men også helt almindelige vinificeringer at hvidvine og rosevine. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: V i anbefaler derfor brag af —-

    VITISTART  gærnæring

    Institut de Oenologie de Champagne (IOC) har udviklet dette komplekse gærnæringspræparat, der er specielt udviklet til hvid- og rosevin fremstilling.
    Produktet er også særligt velegnet ved gærstop, til at reaktivere en ny gæring under vanskelige gæringsbetingelser.  Produktet er specielt rigt på komponent som gærceller skal bruge til opbygning af cellemembraner (lipider og steroler), men indeholde også alle de vidste vitamin er og vækstfaktirer.

    For highly scrubbed white or rosé musts
    A complete activator which provides all the elements required for optimum fermentation.
    Supplies available nitrogen to multiply yeasts. Supplies available nitrogen to multiply yeasts.
    The inactivated yeasts encourage detoxification of the medium and provide vitamins, trace elements and sterols.
    The cellulose increases the turbidity and acts as a yeast support.
    The thiamine stimulates growth rate.

    FT VITISTART (EN)

    70,00 DKK
  • Fra IOC’s professionelle og omfattende  produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette gærnæringsprodukt med helt unikke egenskaber ved vann skallige men også helt almindelige vinificeringer at hvidvine og rosevine. Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: V i anbefaler derfor brag af —-

    VITISTART  gærnæring

    Institut de Oenologie de Champagne (IOC) har udviklet dette komplekse gærnæringspræparat, der er specielt udviklet til hvid- og rosevin fremstilling.
    Produktet er også særligt velegnet ved gærstop, til at reaktivere en ny gæring under vanskelige gæringsbetingelser.  Produktet er specielt rigt på komponent som gærceller skal bruge til opbygning af cellemembraner (lipider og steroler), men indeholde også alle de vidste vitamin er og vækstfaktirer.

    For highly scrubbed white or rosé musts
    A complete activator which provides all the elements required for optimum fermentation.
    Supplies available nitrogen to multiply yeasts. Supplies available nitrogen to multiply yeasts.
    The inactivated yeasts encourage detoxification of the medium and provide vitamins, trace elements and sterols.
    The cellulose increases the turbidity and acts as a yeast support.
    The thiamine stimulates growth rate.

    FT VITISTART (EN)

    110,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev