-
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber . Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
INODOSE GRANULES – Innovativt granuteret SO2-frigørende sulfit produkt fra IOC – til konservering og Oxidation forebyggelse
Datasheet: FT INODOSE GRANULES (EN)
250,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber . Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
INODOSE GRANULES – Innovativt granuteret SO2-frigørende sulfit produkt fra IOC – til konservering og Oxidation forebyggelse
Datasheet: FT INODOSE GRANULES (EN)
200,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber . Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
INODOSE GRANULES – Innovativt granuteret SO2-frigørende sulfit produkt fra IOC – til konservering og Oxidation forebyggelse
Datasheet: FT INODOSE GRANULES (EN)
50,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber . Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
INODOSE GRANULES – Innovativt granuteret SO2-frigørende sulfit produkt fra IOC – til konservering og Oxidation forebyggelse
Datasheet: FT INODOSE GRANULES (EN)
800,00 DKK -
Fra IOC’s professionelle og omfattende produkt portefølje har VinoSigns udvalgt dette produkt med helt unikke egenskaber . Igen igen er vi imponeret over IOC produkternes professionelle performance: Vi anbefaler derfor brug af —-
INODOSE GRANULES – Innovativt granuteret SO2-frigørende sulfit produkt fra IOC – til konservering og Oxidation forebyggelse
Datasheet: FT INODOSE GRANULES (EN)
100,00 DKK -
En universel vingær fra IOC, der der er lavet som en blanding af 5 forskellige Sacch. cerevesia stammer (Y1, Y2, Y3, Y4, og Y5) skal simulere en biodiversitet respekterende gæring. Også andre producenter laver blandingsgærtyper (Chr-Hansen bl.a. non-sacchoromycis blandinger, Lallemand m.fl.), og efterligner på denne måde naturlige spontane gæringer, uden at indeholde den spontane vildgæringen risiko for bakteriel kontaminering.
Louis viste jo allerede i 1960erne, at dårlig vin og øl, der var spontantgæret skyldes tilstedeværende bakterier (bl.a. acidobacter) som interfererede ved den spontane gæring – og hvem ønsker en drikke en vin, der reelt set blot er fortyndet vineddike eller vin med et højt eddikesyreindhold.Denne risiko for spolerende bakterier indblanding i gæringen er elimineret her ved brug af en blanding af rene stammer af Saccharomyces cer. , samtidig med at forskellige stammers evne til dannelse af sekundære aromastoffer gøres mere kompleks
Prøv denne “safe” gæring på din frugt, most, juice og druer, og få en ny og spænedende aromaprofil, der kan minde om en spontant vildgæring UDEN ØDELÆGGENDE BAKTERIER.
FDS LEVURE IOC DYNAMIX (EN) FT LEVURE IOC DYNAMIX (EN)
Vil du vide mere om valg af gærtyper, sekundære aromastoffer, spontangæring versus kulturgæring, etc , så lyt til VinoSigns’s første Podcast i serien “Fra Drue til Glas”
https://shows.acast.com/fra-drue-til-glas
625,00 DKK -
En universel vingær fra IOC, der respektere aromaer fra druer og terroir. Giver hvidvin og rosevine med stor finesse, pog rødvine med rene aromaer.
Denne gær er kille faktor følsom og producere ganske meget lidt S02. Derfor velegnet ved første gæringer til mousserende vine, der onskes malolaktisk behandlet før start af en 2. gæring på flaske eller tank, med en killer faktor producerende gærtype.
Vil du vide mere om valg af gærtyper, sekundære aromastoffer, spontangæring versus kulturgæring, etc , så lyt til VinoSigns’s første Podcast i serien “Fra Drue til Glas”
https://shows.acast.com/fra-drue-til-glas
625,00 DKK -
LEVURE IOC B 2000
Freshness and aromatic intensity
The IOC B 2000 strain facilitates the aromatic fruity expression of white and rosé musts. It is suitable for making fresh, aromatic wines. It is used to obtain different aromatic profiles depending on the fermentation temperature and so combine fermentation and varietal notes harmoniously.IOC B 2000 is used or vinification of white wines on which aromatic expression is essential. It is all the more interesting on grape varieties poor in varietal precursors, but also rosés from syrah, grenache, merlot and cabernet.On rosé wines, IOC B 2000 expresses exotic fruit and citrus aromas.562,50 DKK -
LEVURE IOC BE FRUITS
Mastering sulphite contents for wines rich in fruity esters
IOC BE FRUITS is the result of an innovative technology for selecting yeasts.
A genuine tool to reveal fruity esters (red fruits, pineapple, citrus notes) in white or rosé wines, moreover it can not produce any SO2. Furthermore, it allows to reduce The acetaldehyde formation which highly combine sulphites562,50 DKK -
IOC “BE THIOLS” er en fortræffelig hvidvingær, bl.a. kendt fra nogen af verden bedste hvidvine, den franske Sancerre og de eftertragtede New Zealandske “Sauvignon Blanc” hvidvine
Læs om gærtypers indflydelse på aromaprofil og vinkvalitet her: PavelscuSB
Mere om gærtype valg her:; SELECTION_DE_LEVURE_ET_GLUTATHION_IMPACTS_SUR_LEX
LEVURE IOC BE THIOLS
The natural tool to obtain rich in thiols wines with low sulphite levels.
IOC BE THIOLS is the result of an innovative yeast-selection technology which truly brings out fruity thiols (in citrus and exotic fruits) in white or rosé wines without being able to form SO2. In addition, it helps reduce the formation of ethanal, a molecule which strongly compounds sulphites.562,50 DKK -
LEVURE IOC GAÏA
Natural, pre-fermentation protection for grape harvests and musts.
Gaïa is a Metschnikowia fructicola yeast with no fermenting power, to combat the harmful flora. It fills an ecological niche by limiting deviations and the risk of triggering an excessively early alcoholic fermentation. GAÏA is a major tool for limiting pre-fermentation sulphiting.
750,00 DKK