Sort By:
View:
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 
    Alt det vigtigt ved start af en 2.  gæringen: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    187,51 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 
    Alt det vigtigt ved start af en 2.  gæringen: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    2,51 DKK
  • IOC 18-2007 er det utimative internationale standard for champagnegær, og så kan det endda være produceret af DanStar i Danmark (et Lallæamand ejet firma). Vi burde alle kende til denne unikke gærtype, og eksperimentere med vores mousserende vine med netop denne gærtype og vores danske druesorter. Iøvrigt at alle champanegær Saccharomyces cerevesiae, subtype bayanus, så i egenskaber og også genetisk er de forskellige produktion af denne gærstamme uværlig ret ens verden over.  Således kunne der være en fotnuftig grund til netop at vælge denne internationale standartiserede som er reference til alle andre champagnegærtyper, men de store forskel vil næppe kunne ses , uanset hvilken champagnegærtype man vælger at bruge i sine vinificationer.

    IOC’s datablad: FT LEVURE IOC 18-2007 (EN)
    Datablad: IOC TS YEAST IOC 18-2007 (EN)
    Alt det andet man skal vide for en succesfuld 2. gæring står her: IOC – Prise de Mousse – ConseilsMT_EN-1

    Institut Oenologie de Champagne’s Yeast selection list: http://ioc.eu.com/en/products/yeasts/ 
    Institut Oenologie de Chmpagne Guide for Sparklimg wine Production: 
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
    Institut Oenologie de Champagne Product list for Sparkling wine production: 
    Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN) 

    437,51 DKK
  • Et tysk champagnegær velegnet både til hvidvinsgæring og til 2. gæring på flaske, samt til gæring af frugtvin og cider.

    3,12 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 2 kr/gram

    Normalt Lalvin DV10 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, 150 og 500 gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen..

     

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    3,12 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet DV10 champagnegær ProElif, der kan anvendes i 2. gæring på flaske i mousserende vinfremstilling. Der opnår en gær der sedimenterer meget hurtigt i flaskehalsen uden tid- og arbejdskrævende riddling.  MODAVI vingård ved Kolding anvender Proelif rutinemæssigt. Pometet i Høje Tåstrup har afprøvet det, og beretter om et lidt forsinket gæringsprocess. VinoSigns har afprøvet ProElif i ciderfremstilling efter champanoise-metoden hvor halsfrysning efter få minutter sedimentering var muligt, og vi kan derfor anbefale denne nye DV10 gærtype hos hobbyvinavlere og producenter, som ikke har eller ønsker at bruge en pupitre eller ønsker at bruge tid på halssedimentering.  Gær-autolysen finder sted, men er givetvis noget langsommere grundet indkapslingen.
    Pris 6.50 kr/gram

    Normalt Lalvin QA23 gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 5, 25, og 125  gram pakninger i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 2,0 kr/gram eksklusiv emballagen..

    Produktet er ikke på lager, men skaffes hjem i minimum pakninger på 1 kg.

    Webshoppen er under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål. 

    3.750,00 DKK
  • Lalvin DV10 gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine. Gæren får også indkapslet som Proelif gær fra Proenol i Portugal, der grundet indkapslingen ved anvendelse i den 2. mousserende gæring ikke behøver riidling før før fjernes ved halsfrysning og degorgering.

    DV10 gæren kan købes i 500 g  vakumpakket folieposer til KUN 350 kr for forlænget holdbarhed i uåbnet tilstand, eller  købes/opbevares  i mindre portioner på 10, 50, 100, og 250 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader)  for forlænget holdbarhed i Kartell plastbøtter med lufttæt inderlåg. VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af DV10 gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, og mousserende vine, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om DV10 gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin DV10 .

    Lalvin DV10 sælger ekstraordinært hos Vinosigns i 5 afvejede mængder – 10, 50, 100, 250, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se DV10 datesheet her :DV10

    406,25 DKK 365,65 DKK
  • Lalvin DV10 gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine. Gæren får også indkapslet som Proelif gær fra Proenol i Portugal, der grundet indkapslingen ved anvendelse i den 2. mousserende gæring ikke behøver riidling før før fjernes ved halsfrysning og degorgering.

    DV10 gæren kan købes i 500 g  vakumpakket folieposer til KUN 350 kr for forlænget holdbarhed i uåbnet tilstand, eller  købes/opbevares  i mindre portioner på 10, 50, 100, og 250 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader)  for forlænget holdbarhed i Kartell plastbøtter med lufttæt inderlåg. VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af DV10 gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, og mousserende vine, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om DV10 gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin DV10 .

    Lalvin DV10 sælger ekstraordinært hos Vinosigns i 5 afvejede mængder – 10, 50, 100, 250, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se DV10 datesheet her :DV10

    125,00 DKK 112,50 DKK
  • Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.

    Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:

    DATASHEET Lalvin-EC1118-

    Lalvin EC1118
    Yeast-EC1118
    Lalvin EC1118

    125,00 DKK 112,50 DKK
  • Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.

    Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:

    DATASHEET Lalvin-EC1118-

    Lalvin EC1118
    Yeast-EC1118
    Lalvin EC1118

    125,00 DKK 112,50 DKK
  • Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens.  Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.

    Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.

    EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.

    Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:

    DATASHEET Lalvin-EC1118-

    Lalvin EC1118
    Yeast-EC1118
    Lalvin EC1118

    406,25 DKK 365,65 DKK
  • Lange Aluminiumshætter til champagneflasker – beskytter proppen og udsmykker flasker. Får i guld og sort.  Kan fastklemmes med håndhånden, særligt rulle eller med trykapparat.  Har afrivningsstrip ved halsen.
    Mål: 125 mm høj, 35 mm i diameter i toppen–
    Tilsvarende champagnehætter kan få i andre farver på bestilling, f.eks, som sort, rød, hvid, sølv, guld og i grønt aluminiumsfolie. (se capsulit.dm)
    Champagnehætter med trykt logo eller navn kan også fremskaffes (se sparkflex.fr)

    Rabat 5% ved ordre på 100 stk og derover.
    Rabat 10% ved ordre på 1000 stk og derover
    Rabat 15% ved ordre på 5000 stk og deover 
    Rabat 20% ved ordre på 10000 stk og derover
    Bulk-rabat ved ordre på over 10000 stk. Ring 20416249 for særtilbud.   

    156,25 DKK

Tilmeld nyhedsbrev