-
OenobioTech er en ny fransk frugtvins- og cidervinsgær “KY” er en Saccharomyces Cer. med 24% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 24% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for KY-gæren ses her: VIN-O-FERM®-Rose-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM KY 001.005.xVinofermOenobiotechKY_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “AROM” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for AROM-gæren ses her: VIN-O-FERM®-AROM-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM AROM 001.007.xVinofermOenobiotechArom_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “CHARDONNAY” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for CHARDONNAY-gæren ses her: VIN-O-FERM®-CHARDONNAY-En
Databladet fra Brouwland: VINOFEEM CHARDONNAY 001.006.xVinofermOenobiotechChardonnay_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “CRYO WHITE” er en Saccharomyces Cer. med 19% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 19% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for CHAMP-gæren ses her: VIN-O-FERM®-CRYO-White-En-1
Databladet fra Brouwland:VINOFERM CRYO WHITE 001.011.1xVinofermOenobiotechCryoWhite_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “SAUVIGNON” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for SAUVIGNON-gæren ses her: VIN-O-FERM®-SAUVIGNON-En-1
Databladet fra Brouwland: VINEFERM SAUVIGNON 001.009.xVinofermOenobiotechSauvignon_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “VB-AROM” er en Saccharomyces Cer. med 24% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 24% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for VB-AROM-gæren ses her: VIN-O-FERM®-VB-AROM-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM VB-AROM 001.004.xVinofermOenobiotechVBArom_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk rosevinsgær “ROSES” er en Saccharomyces Cer. med 28% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 28% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for ROSES-gæren ses her: VIN-O-FERM®-Rose-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM ROSES 001.008.xVinofermOenobiotechRoses_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk rødvinsgær “GRASND CRU” er en Saccharomyces Cer. med 28% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 28% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for GRAND CRU-gæren ses her: VIN-O-FERM®-GRAND-CRU-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM GRAND CRU 001.001.xVinofermOenobiotechGrandCru_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
OenobioTech er en ny fransk rødvinsgær “RED” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for RED-gæren ses her: VIN-O-FERM®-RED-En
Databladet fra Brouwland: VINOFREM RED 001.002.xVinofermOenobiotechRed_SPEC_ENVinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK -
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.
Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.
Denne gær kan købes afvejet i 100 gram eller 200 gram portion i Kartell plazstbeholder med dobbelt låg.
Gæren bør opbevares i køleskab eller fryser. 4 års holdbar fra produktionsdata.
Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213
Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213
2,51 DKK -
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.
Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.
Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213
Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213
625,00 DKK