Sort By:
View:
  • IOC’s PVPP – polyvinyl-polypyrrolidon – er et additiv til mousserende vine, frugtwine og cider, der forebygger  oxidation ved langtidsopbevaring, samt etr klarificering middel, der kan fjerne uønskede polypholiske bitterstoffer i mousserende vinde

    PVPP anvendes mest i fremstilling af Champagne,, Prosecco, Cava, og mousserende frugtvin samt i ciderfremstilling. PVPP fås som uopløseligt pulver og som granulat  i pakninger på 100 gram, 1 kg, 5 kg og 10 kg poser. 1 kg pakningen haves på lager.

    Maksimal dosering: 80 g/hL, svarende til en anvendelse af-100-800 gram pr. 1000 L

    Se IOC PVPP powder databladet her: FT PVPP POUDRE (EN)
    Se IOC PVPP granulat datablader her:  FT PVPP GRANULES (EN)

     

     

     

    500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev