-
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.
Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.
Denne gær kan købes afvejet i 100 gram eller 200 gram portion i Kartell plazstbeholder med dobbelt låg.
Gæren bør opbevares i køleskab eller fryser. 4 års holdbar fra produktionsdata.
Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213
Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213
2,51 DKK -
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.
Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.
Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213
Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213
625,00 DKK