Sort By:
View:
  • Håndbog om ølbrygning  på den simple måde.

    Bogen er oversat fra Svensk, og forfattet af Jakob Nielsen, og Mikael Zetterberg.

    312,51 DKK
  • En guldgruppe af en fagbog (håndbog) for de der vil lave kvalitets mousserende vin og cider. Lær her at gøre det HELT rigtigt fra A-Z, og lær samtidig at forstå hvert enkelt trin til bunds, så intet er overladt til tilfældigheder.

    Denne professionelle håndbog (på fransk – og desværre ikke oversat til engelsk)  udkommer i første oplag i 2010,, men findes også i 2. oplag fra 2016. Bogen ert er fra 2. oplag.

    Der er her tale om en ekstremt professionel håndbog skrevet af en af Moët et Chamdons meste erfarne ønologer Brune Duteurtre. Bogen har alt med om fremstilling af mousserende vin,  og det er endnu ikke lykkedes mig – at finde en problemstilling, der ikke er professionelt behandlet i denne håndbog – helt ud til den yderste detaljer.

    Således er alle trin i fremstilling af mousserende vin gennemgået og forklaret (på fransk) så intet elængere er overladt til tilfældigheder. Alt er nøje forklaret og beskrevet.

    Ingen anden bog er lignende detailjerede beskrivelse af hvert enkelt trin i Methode traditionelle, selv den svære malolaktiske gæring på sure grundvine er iuddybende forklaret (Pied de Cuvée metoden for adaptation), og ligeledes der den vigtige gør adaptation til grundvinen der er helt afgørende for succesful 2. gæring på flaske og i tryktanke, gennemgået meget grundigt og forklaret.

    For den professionelle mousserende vinproducent og ciderproducent burde denne bog væøre obligatorisk læsning – og Goggle translate kan jo hjælpe med at oversatte  fra fransk til engelsk eller dansk, hvis det skulle være nødvendigt, men vi har vel alle lært lidt fransk i skolen…

    Få et resume på engelsk af “Methode Traditionelle” her :
    IOC P.-Y.- Bournarais – PROTOCOL-SPARKLING-WINE

    2.187,51 DKK
  • Fortræffelig håndbog af forfatteren til “True Brew” Emma Christensen i San Francisco. Denne bog der er rigt illustreret med billeder, indeholder et utal af spændende, udfordrende og moderne opskrifter til alverden ciderprodukter, fra pære-champagne, Hibiscus-cider, hider-øl til solbær og blåbær cider, og sprudlende æblecider, ja sågar ægte æble-eddike.
    Der er opskrifter for enhver cider-lover, og så er der hele 4 siders “Troubleshooting Guide” med hjælp, hvis det skulle gå galt undervejs i fremstilling.
    Starten af håndbogen er opdelt i lektioner om – “turning apåålres into juice,  og senere om “turning juice into cider”, – der gennemgår de enkelte processer på en enkelt og let læst måde.  Der er også et udemærket kapitel “setting-up your cider house” om udstyr og hjælpestoffer man får brug for i fremstillingsprocessen., skrevet på en let tilgængelig måde.

    Er man cider-producent, er der masser af stof til fantasien og opskifter til utallige spændende produkter, samlet af  denne amerikanske mad-skribent og blokker. Læs videre om Emma Christensen nedefor (på engelsk)

    Læs mere her om dansk ciderproduktion: http://www.ciderrevolution.dk/blog-dansk-cider/

    275,00 DKK
  • En fagbog for professionelle og nørder, der arbejder med af lav mousserende vine af højeste kvalitet.  Bogen er fra 2009 fra en serie af lignende fagbøfer inden for “Hadbuch der Lebensmitteltechnologie”….

    750,00 DKK
  • Daniel Pambianchi – technical writer and advisor for the amerikanske Winamaker Magazine – har her forfattet en fortræffelige håndbog om enhver tænkelig type vin du måtte ønske at fremstille. Den har en “troubleshooting kapitel”, samt et hav at gode illustrationer og oversigtstabeller.
    Her står om fremstilling af hvid, rød og mousserende vin, icewine, hedvin etc.  Bogen kan bruges som opslagsbog, da den har et godt register bagest, samt en fortrinlig indholdsfortegnelse. Der er stort set ikke det vinificeringsproblem, der ikke er omtalt i denne fortræffelige bog. Du finder hjælp her til alle typer af problemer inden for vinificering.
    Bogen kan varmt anbefales såvel til hobby-folk, procenter og prefessionelle.
    Håndbogen er skrevet på engelsk.
    M.v.h. Carl-Henrik Brogren, biokemiker og ønolog., spetember 2018.

    437,51 DKK
  • Daniel Pambianchi – technical writer and advisor for the amerikanske Winamaker Magazine – har her forfattet en fortræffelige håndbog om enhver tænkelig type vin du måtte ønske at fremstille. Den har en “troubleshooting kapitel”, samt et hav at gode illustrationer og oversigtstabeller.
    Her står om fremstilling af hvid, rød og mousserende vin, icewine, hedvin etc.  Bogen kan bruges som opslagsbog, da den har et godt register bagest, samt en fortrinlig indholdsfortegnelse. Der er stort set ikke det vinificeringsproblem, der ikke er omtalt i denne fortræffelige bog. Du finder hjælp her til alle typer af problemer inden for vinificering.
    Bogen kan varmt anbefales såvel til hobby-folk, procenter og prefessionelle.
    Håndbogen er skrevet på engelsk.
    M.v.h. Carl-Henrik Brogren, biokemiker og ønolog., spetember 2018.

    312,51 DKK
  • Bogens er så godt som ny og i meget fin stand. Jeg købte den til CCIV kurset, men fandt ud af at Daniel Pambianchi bog “Techniques in Home Winemaking – Rhe comprehensive Guide to Making Chateau-style Wines” var letterne tilgængelig, og lettere læselig.

    937,51 DKK
  • En videnskabeligt baseret fag- og håndbog på engelsk om vinsmagnings kunst, når den er professionelt og bedst udført af testede og trænede smagspaneller (assessors), der følger certificerede regler, som det kendes fra de store vinområder i Frankrig, Italien, Spanien, Australien, Sydamerika og USA. 

    Der er næppe skrevet en mere professionel håndbog om “Wine Tasting”. Denne bog er ikke kun en sommelier håndbog, men en videnskabeligt baseret fagbog, der går i dybden omkring vinsmagnings kunst og faglighed, som analyseredskab for den professionelle vinmager.   

    1.062,51 DKK

Tilmeld nyhedsbrev