-
Pektinaser anvendes ved forklaring af most og ved fremstilling af frugtjuice, druemost, ect.
Dette IOC produkt “MyZym Ready Extrem” er specielt udviklet til brug ved lave temperaturer, som det jo tit er tilfældet under presning og forklarering og frugt og druer.
IUOC Brochure om MyZym: MYZYM A4_EN_IOC_Plaq_Myzym_2104R06_Web
Specifikation databladet for “MyZym Ready Extrem” kan ses her: FT MYZYM READY EXTREM (EN)
Specifikation databladet for “MyZym Ready Clarification kan ses her: FT MYZYM READY CLARIFICATION (EN)
IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
NB: MyZym Ready Extrem er også i Frankrig godkendt til fremstilling af økologisk frugtvin og druevin.
1.500,00 DKK -
Pektinaser anvendes ved forklaring af most og ved fremstilling af frugtjuice, druemost, ect.
Dette IOC produkt “MyZym Ready Extrem” er specielt udviklet til brug ved lave temperaturer, som det jo tit er tilfældet under presning og forklarering og frugt og druer.
IUOC Brochure om MyZym: MYZYM A4_EN_IOC_Plaq_Myzym_2104R06_Web
Specifikation databladet for “MyZym Ready Extrem” kan ses her: FT MYZYM READY EXTREM (EN)
Specifikation databladet for “MyZym Ready Clarification kan ses her: FT MYZYM READY CLARIFICATION (EN)
IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
NB: MyZym Ready Extrem er også i Frankrig godkendt til fremstilling af økologisk frugtvin og druevin.
900,00 DKK