Sort By:
View:
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-

    437,51 DKK
  • Lalvin C er en maloethanolsk Champagne-, Hvidvins- og Cidergær ideel for “Cold Climate” fermentering.
    Denne maloethanoliske Sacch. cer. var. bayanus gær kan omsætte op til 45% af tilstedeværende æblesyre til ethanol.

    Malic acid decomposition in yeast can occur via the malic enzyme or via fumarase to yield either ethanol or succinate. 
     

    Malic acid decomposition in yeast can occur via the malic enzyme or via fumarase to yield either ethanol or succinate. 

    Helpakke 500 gram 450 kr excl moms
    BULK køb > 1 kg gives rabat 10%
    Pris pr. gram afvejet 5.00 kr  exil moms

    NB !!!
    Lalvin C kan på bestille også laves i Kartell plastbeholder med 50 g, 100 g , og 200 grams indhold

    Læs her mere om hvordan en malkoethanolisk gæring virker, og hvorfor den er specielt velegnet til Cold Climate vine

    MALOETHANOLIC YEAST Biological-deacidification FINAL

    MALOETHANOLIC FERMENTATION – Curr20Genetics20-20Malo-ethanolic20fermentation20in20Saccharomyces202003

    Se også dette link til Lallemand interaktive hjemmeside: for Lalleman gær sortiment: https://www.lallemandwine.com/en/australia/products/catalogue/

    Se også speciel her om “Cold Climate” Maloethanolisk fermentering ved høj æblesyreindhold: https://www.lallemandwine.com/en/australia/vintage-2017-low-sugar-but-high-malic-acids/

    Lalvin C kan bruges til både grundvin, mousserende vin og cider fremstillet ved både flaskegæring, Charmat tryktanksgæring og til PET-NAT gæring.

    Dosage:; 25g/hL
    Adaptation: Pied de Cuvée (PDC) adaptation over 4-5 dage 
    anbefales ved start 2. gæring på sure (pH=2,9-3,1) grundvine
    Se adaptionsprotekollerne her:
    Bruno’ Gæradaptation FINALFINAL til Moussevin 2. gæring
    Daniel´s Gæradaptation FINAL til Moussevin 2. gæring 

    Gæringstemperatur: 15-30 grader C – Ideel gæringstemperatur er 18 grader.
    Lav sulfit (SO2) producer
    Lav H2S producer
    Alkohol tolerance 16%vol.
    Hurtig lag-fase
    Fremmer frugtnoter og esterdannelse., specielt isoamyl ester.

    _____________________________________________________________________________

    Clean, reliable fermenter for fresh fruity white styles. Partial degradation of malic acid favours acid softness.

    A yeast selected from the Pasteur Institute Yeast Culture Collection, Lalvin C is a French wine region isolate that has been used in winemaking since the early 1960’s. Suited for a wide range of winemaking applications, particularly for production of fresh and fruity white wine styles, as well as early release fruit driven red wines and wines made by carbonic maceration. Lalvin C is known to produce varying amounts of the ester amyl acetate. A clean fermenter that enhances the varietal character of the fruit. Can degrade up to 45% L-malic acid.

    Solaris
    Souvignier Gris
    Chardonnay

    Colombard
    Sauvignon blanc
    Cider

    Overview:
    An isolate from the Pasteur Institute- France

    Species
    Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
    Competitive Factor
    Sensitive
    General Sensory Contribution
    Enhances varietal aromas and esters

    6,25 DKK
  • Lalvin 71B gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine.

    Lalvin 71B gæren kan købes i 500 g vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af 71B gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om 71B gærens anvendelse og opbevaring her:   .

    Lalvin 71B sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin 71B datesheet her : Lalvin 71B datasheet

    406,25 DKK 365,65 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    2.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    1.500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev