Sort By:
View:
  • Viniflora CH-Sparta er malolaktiske bakterier, der er specielt udviklet til at virke ved extremts lavt pH ned til pH 2.9 og ved højt alkoholindhold. Dette er intet mindre end en verdensrekord.
    Det danske firma Chr-Hansen er verdensmestre i bakteriekulturer til levnedsmiddelindustrien, 
    Det er formodentlig derfor, de som de første kan tilbyde nye typer af malolaktiske bakterier, der som ViniFlora-Sparta virker helt ned til pH 2.9. See også ViniFlora CH-11 som også virker i et sur miljø fra pH 3.0, og op,  og også ved temperaturer helt ned til 14 grader..
    Ved en malolaktiske behandling  omdannet L-æblesyre enzymatisk til L-mælkesyre ved en såkalt decarboxylering. Den dannede L-mælkesyre har en mildere smag, og en lavere syrestyrke, hvorfor pH stiger ved en malolaktisk behandling, samtidig med at den harske bitre æblesyre helt eller delvis forsvinger.  Rødvine såvel som hvidvine kan malolaktisk behandles og vil grundet den ofte noget højere æblesyreindhold i druerne her mod nord forbedre vinnene arganoleptiske egenskaber.  Endvifdere vil den dannede mælkesyre fremme skumdannelse i mousserende vine, samt også ofte mildne disse.

    PS_Viniflora_SPARTA__712696_EN

    PI_GLOB_Viniflora_SPARTA__712696_EN

    SPARTA™_One pager_EN

    SPARTA™_Concept Presentation_EN

    3.125,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev