Sort By:
View:
  • Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.

    Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KLUN virkje hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 frager samt under 25 grader.

    Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)

    Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.

    Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine. 

    VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:

    Fra Chr-Hansen: 
    Viniflora Sparta –
    En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af  Bactic-Aid 2.0.  Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
    SPARTA™_One pager_EN
    Viniflolra CH-11En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
    Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.

    Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
    Inobacter:
    IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelse

    OenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
    Vitilactic BL-01 Starte: 
    Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside  for nærmere specifikationer for disse produkter.
     2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
    fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01

    Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).

    Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN

    125,00 DKK
  • Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.

    Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KUN virke hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 grader samt under 25 grader.

    Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)

    Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.

    Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine.
    Se Malocid datablad her:Malocid VinoFerm – 001.300.3-001.301.1_MAN_EN_VinofermMalocid

    Se også Lallemand’s Malotabs på hjemmesiden. 
    ___________________________________ 

    VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:

    Fra Chr-Hansen: 
    Viniflora Sparta –
    En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af  Bactic-Aid 2.0.  Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
    SPARTA™_One pager_EN
    Viniflolra CH-11En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
    Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.

    Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
    Inobacter:
    IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelse

    OenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
    Vitilactic BL-01 Starte: 
    Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside  for nærmere specifikationer for disse produkter.
     2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
    fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01

    Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).

    Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN

    250,00 DKK
  • Lalvin Tango-Malbec rødvinsgær er tørgær fremstillet af Lallemande i Canada, der anvendes primært til fremstilling af rødvin. Tango-Malbec gæren anvendes især i Argentina, hvad navnet også siger.

    Lalvin Tango-Malbec gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner i plast-container på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader) for længere tids opbevaring..
    VinoSigns har erfaring i anvendelse af Tango-Msalbec gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin.  Læs mere om Tango-Malbec gærens anvendelse og opbevaring i linket her:  R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    Lalvin Tango-Malbec sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin Tango-Malbec datesheet her: R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    125,00 DKK 112,25 DKK
  • Lalvin Tango-Malbec rødvinsgær er tørgær fremstillet af Lallemande i Canada, der anvendes primært til fremstilling af rødvin. Tango-Malbec gæren anvendes især i Argentina, hvad navnet også siger.

    Lalvin Tango-Malbec gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner i plast-container på 5, 25, og 150 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader) for længere tids opbevaring..
    VinoSigns har erfaring i anvendelse af Tango-Msalbec gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin.  Læs mere om Tango-Malbec gærens anvendelse og opbevaring i linket her:  R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    Lalvin Tango-Malbec sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin Tango-Malbec datesheet her: R48277-Fiche-LALVIN TANGO MALBEC-ANG-BD.pdf

    406,25 DKK 365,65 DKK

Tilmeld nyhedsbrev