-
En let tilgængelig håndbog og opslagsbog (på engelsk) for den endnu uvidende nye vinbonde, der på en enkelt og hurtig måde kan blive introduceret til udfordringen som vinmager, til vinificeringsprocessen enkelte trin, med både “trips og hints”. En fortrinlig opslagsbog i 24 kapitler, med 4 appendix, godt illustreret. Bogen er fyldt med “checklister” om hvad man skal huske, og forebygger derfor de mest almindelige vinificeringsfejl hos den nystartede vinmager.
187,51 DKK -
Desværre findes der endnu ikke en håndbog på dansk i fremstilling af mousserende vine.
Den må jeg jo så se at få skrevet!.
“Making Sparkling Wines” er skrevet af to erfarne vinmagere i fremstilling af mousserende vine.
Bogen indeholder også – ud of de mousserende druevine – en række forskrifter for fremstilling af mousserende frugtvine, fra f.eks. pærer, æbler, rabarber, ribs, solbær, hindbær m.fl.Bogen er opdelt i 15 kapitler, og er på blot 122 sider med et godt index, der gør bogen godt også som opslagsbog.
Samme bog findes også i en tidligere 1995 version, som jeg på udsalg (på lager) til 100 kr plus leveringsomkostninger (se andet billede).
200,00 DKK -
Denne håndbog er udkommet i 2018, og er en udvidelse, revidering, udvidelse af Jørgen Bech-Andersen tidligere bog “Vin fra frugt og bær” fra 1987.
Bogen er på 295 sider, med 7 dsider index, som indeholder bl.a. 36 special-opskrifter på frugtvin lavet fra frugt, bær, blomster, træ, honning, m.v. Bogen har også afsnit om vinavl og vinifisering, inklusiv vinanalyser, vinsmagning, m.m.
437,51 DKK