Biosensor til måling af æblesyre, mælkesyre, restsukker, glucoronsyre, m.v. – BioWine 300 (BioLan)
87.500,00 DKK
In StockBiowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.
Se Biowine 300 brichuren (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars
- Sacarose
- Histamine
Beskrivelse
Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis-svampe kontaminering af druer.
The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:
En nyudvilket version BioFISH 300 målr sulfit i fiskeprodukter, og vi kan derfor forvente at der inden længe sikkert kommer en applikation også for sulfit måling (total og fri sulfit) til vin og ciderprøver.
Se min artikel om analyseudstyr 1. del i Vinpressen dec 2019 her:
C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret
På nuværende tispunkt lan BioWine 300 måle følgende parametre i most-, vin- og cider-prøver
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars
- Saccharose (sucrose)
- Histamine
