70.000,00 DKK

In Stock

Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien,  til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling. 
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.

Se Biowine 300 brichuren (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf 

Se den generally Biowine Flyer (på spansk)  her: FLYER BIOWINE.pdf

The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:

  • Gluconic acid
  • Malic acid
  • Lactic acid
  • Final sugars
  • Sacarose
  • Histamine

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien,  til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling. 
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis-svampe kontaminering af druer.

The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:

En nyudvilket version BioFISH 300 målr sulfit i fiskeprodukter, og vi kan derfor forvente at der inden længe sikkert kommer en applikation også for sulfit måling (total og fri sulfit) til vin og ciderprøver.

Se min artikel om analyseudstyr 1. del i Vinpressen dec 2019 her:
C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret 

På nuværende tispunkt lan BioWine 300 måle følgende parametre i most-, vin- og cider-prøver 

  • Gluconic acid
  • Malic acid
  • Lactic acid
  • Final sugars
  • Saccharose (sucrose)
  • Histamine

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev